1. Mobiele telefoon winkel
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Computerwinkel
  4. Spellenwinkel
  5. Sieradenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

TinyDeal offers the best price on China manufactured products, like Mobile Phone, Talbet PCs, iPhone & Samsung phone Gadget, Consumer Electronics, Home gardgets, Toy & Novelty, Fashion & Accessories, China Retail & Dropship, Chinese Product Wholesaler

1,0

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Onbetrouwbaar bedrijf, 7490076681150003109230/12240822

Telefoon ging defect, teruggestuurd naar China. Na 9 maanden werd ik ietsje ongeduldig en toen wilden ze mij eerst afschepen met een overjarig model, en toen ik niet accoord ging stuurden ze mij een telefoon met net iets betere specs. Goeie deal zou je denken. Mooi niet: die nieuwe telefoon was kapot en crasht en reboot voortdurend.

6 september 2018

Koop hier geen telefoon

Koop hier geen telefoon, ze verkopen defecte telefoons en weigeren je het volledige aankoop bedrag terug te betalen als je retourneert.
Ze zijn net zo slecht als andere Chinese Verkoophuizen , daarnaast zijn de telefoons met de 4g kanalen niet afgestemd op Nederland en indien wel maken ze geen contact met Nederlandse providers. Koop op andere kanalen in Europa of Ebay waar je review kan achterlaten als het foute boel is...

1 december 2017

Dear Fetze Pijlman Sr.,
It is really a pity to hear the order problem. Tinydeal customer service answered your message already. If there is any further question or problem, please reply directly. We suggest that next time you could confirm frequency of the products before purchasing. We also write it at description. Thank you for understanding.
Best regards.

niet kopen daar

ze verkopen telefoons met een omschrijving die niet klopt, laten het je terugsturen en dan zeggen ze dat die niet is aangekomen. Dure les

7 november 2017

Dear van der Kolk,
Sorry to let you down. Tinydeal customer service is following it up with you. For the language issue, we will fix it soon. But for shipping issue, we need much help from shipping company. We will keep in touching with you as soon as there is any updating information. Please put an eye on our message or mails. Thank you.
Tinydeal Team.

Oppassen als je hier iets koopt heb …

Oppassen als je hier iets koopt heb hier een smartphone gekocht de doos was niet verzegeld de telefoon werkte ook niet na vele male gemaild te hebben nog steeds geen oplossing dit zijn oplichters koop hier nooit want ze lichten u gewoon op en nu antwoorden ze dat ze alle mails beantwoorden ik koop speciaal van eu warehouse nu sturen ze een defecte en nu zou ik hem naar china moeten zenden kost mij 45 euro en weken wachten oplichters zijn het

30 oktober 2017

Dear bergen,
It is really a pity to see your review telling of your unhappy shopping experience. Tinydeal customer service is following up your case and all emails and messages were replied. Please reply them directly if you have any other suggestion. Also, we will manage to make everybody peaceful and come to a perfect agreement.
Thank you.
Tinydeal team.

Ik heb een bestelling gedaan bij …

Ik heb een bestelling gedaan bij TinyDeal. Nadat het pakketje een keer is geprobeerd aan te bieden, wat niet is gelukt omdat ik niet thuis was. Is het pakketje kwijtgeraakt bij DHL. DHL gaf aan dat alleen de verkoper (TinyDeal) een onderzoek kan starten naar het pakket. Maar dat heeft de verkoper niet gedaan. Dus het pakket is na een week -aantoonbaar- teruggestuurd naar TinyDeal.
Ik heb dit meerdere malen aangegeven bij TinyDeal, maar zij blijven aangeven dat het pakket wel bij mij is bezorgd! Ik heb mails, waar in staat dat het pakket teruggestuurd is naar de afzender. Maar TinyDeal leest niet de bewijzen die ik heb gestuurd. Het is een muur van standaard mailtjes waar ik al weken tegen aanloop.
Ik adviseer om bij dit bedrijf niets te kopen.

20 oktober 2017

Dear Astrid,
Sorry to let you down. For shipping issue, we should confirm with shipping company because we do not ship it ourselves. So we hope you could understand further. Tinydeal never stop dealing with your order. Please mind the emails or message we sent you. Thank you.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Na 3 maanden was mijn item nog niet geleverd! GEEN AANRADER!

20 juni 2017

Dear Kisor,
Sorry to let you wait. For this order it takes a time for the post to check and cofirm since your complain. We suggest you to keep in touching with our customer service for further information. Thank you so much. We will follow it up.
Best regards.
Tinydeal team.

een telefoon gekocht laade niet op …

een telefoon gekocht laade niet op terug moeten sturen 24 euro heen 33 euro terug (niet mij schuld)
nu reset de telefoon om de 24 uur ,deze klacht is nog in behandeling
ik ga dus weer niet dat geld betalen
mvg

3 juni 2017

Deal Ronald s,
It is a pity to see this review. For this problem, we have specific staffs to follow it up. Please check the emails or message we sent you before. Further problem, you could just reply it directly. Please contact us until you get an satisfied answer.
Thank you.

Dieven

Vier maanden geleden iets besteld bij dit bedrijf en betaald. Uit china kan wel eens even duren , maar na 4 maanden nog steeds geen levering. Na contact laten ze weten dat mijn claim ouder is dan 3 maanden en dat ik dus gewoon pech heb. Geld weg en geen spullen. Op de track en trace staat duidelijk dat het artikel nooit geleverd is. Dieven zijn het. KOOP HIER NIETS

27 december 2016

Dear Jan-Willem de Vries,

We are sorry to hear that you haven't receive your parcel. By no means was that done purposely. It usually takes about 7-25 business days(about 30 days) to be delivered after shipment for standard air mail shipping. Sometimes, it will be delayed by customs, logistic and your local post office.
I'd like to see what may be happening and causing the delay. Please do not worry. We will refund or resend if you can’t get the parcel in the limited time.
Looking forward to hearing from you. Thank you.

Best Regards,
TinyDeal Team

TinyDeal, grote oplichting

Gekocht DOOGEE X5 MAX PRO 2GB RAM
- Ontvangen de niet PRO met slechts 1GB RAM;
- Na overleg teruggezonden met tracking voor een credit;
- Vele mails later wordt ondanks de track and trace bevestiging
ontkend dat de telefoon terug is en geven ze dus geen credit;
- Geen telefoon én geen geld;
- OPLICHTERS!

19 september 2016

Dear Jan-Pieter.,
Thank you for posting this and bringing it to our attention. And we're terribly sorry to hear about that.
We would like to look into this for you and give you an answer. Please don’t worry, we won’t deceive any single customer.
And please be assured that we are never stop improving our service system and provide better service.
Hoping for your kindly understanding.

Best Regards,
TinyDeal Team

super!

Ik ben erg tevreden over Tinydeal. Mijn miband + extra bandjes is netjes op tijd geleverd (ongeveer 15 dagen) met track & trace via Postnl.
Super! will buy again.

28 januari 2016

Antwoord van TinyDeal

Thanks for your positive reviews. In return, we'll never stop improving our service system and provide better service. Thanks for your support.

Had er niet veel van verwacht, wel gekregen.

Voordat ik ging bestellen had ik contact opgenomen met Tindeal om te checken of het een beetje oke bedrijf was. Een vrouw wist mij in verschrikkelijk Engels te vertellen dat het allemaal wel goed zou komen, zo lang ik geen DHL koos ivm douane rechten. Eerlijk gezegd had ik van dit bedrijf niks verwacht, toch had ik voor 4$ (vanaf 20$ moet je invoerrechten betalen in Nederland bij PostNL) een case voor mijn iPhone 6 en screen protectors voor de 5s en 6 besteld, via Singapore AIR MAIL. Het product werd na 5 dagen uit China verzonden en een week later heb ik het in huis. Tracking opties zijn wel erg vaag. Heb het dus nu (3/2) in huis terwijl ik het op 21/1 had besteld. Nog vrij snel voor 1$. Ik heb dus in tegenstelling met de rest niks negatiefs ervaren. Zou er zo weer wat bestellen.

3 februari 2015

Niet doen, berg met problemen bij niet leveren

Ben al heel lang bezig om geld terug te krijgen wegens niet leveren van een bestelling. Wordt van kastje naar de muur en weer terug gestuurd. Vage linkjes naar FAQ sectie die op geen enkele wijze antwoord op mijn vraag bieden, telkens andere medewerkers die weer opnieuw vragen om nog even geduld te hebben etc, Of schrijven dat ze mijn klacht goed genoteerd hebben en hun postkantoor gaan vragen om het pakket op te sporen. Men blijft maar rekken en dingen verzinnen. Inmiddels is de geschiltermijn van Paypal al lang verlopen.

Gister deden ze een aanbod om 70% van het bedrag uit te keren als TD punten. Die kan ik dan als korting inzetten bij een nieuwe bestelling. Als ik geld terug wilde moest ik een verklaring van Non delivery van het postkantoor opsturen.
Een verklaring dat iets niet is geleverd, zie je het voor je? een verklaring van de post dat ze een onbekend iets niet geleverd hebben. Zij zouden in China een bevestiging van aflevering moeten hebben als het wel bezorgd was.

Zo blijven ze bezig met je totdat je het uiteindelijk opgeeft. Tientallen mails zijn er al over en weer gegaan.

Het is ook een paar keer goed gegaan hoor, bestellen bij Tinydeal maar ik doe het nooit meer. Het is al die frustratie als het mis gaat niet waard. Ik beperk me nu gewoon tot het zo veel en zo vaak mogelijk vertellen van mijn verhaal en koop mijn spullen voortaan in Nederland.

15 januari 2015

We have e-mailed you .
Could you pls kindly reply back service@tinydeal.com
Thank you

Toon reviews in alle talen. (902 reviews)