Bedste pris på det ønskede tørrestativ fik mig til at vælge butikken. God information om produktet. Nem og enkelt købsproces, lynhurtig afsendelse og levering. Jeg er super glad for mit nye tørrestati... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg modtog en vare der var beskadiget, men efter kontakt til firmaet blev der straks afsendt ny vare. Denne var desværre også beskadiget ved ankomst, men firmaet sendte endnu engang en ny vare. 3. Gan... Toon meer
Købte et Brabantia strygebrædt til en dampstation. Rigtig god kvalitet og solid og god plads til dampstationen. Hurtig levering og meget solidt indpakket. Fint sted at handle.
Selve tørrestativet virker. Men metal jordspydet man banker ned i jorden passede ikke til. dvs hullet til tørrestativet er alt for stort. Så det gynger meget frem og tilbage, samtidig med at det bar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Contactgegevens
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Denemarken
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig service sød og høflig betjening.
Hurtig service sød og høflig betjening.
Hurtig service og tingene er som…
Hurtig service og tingene er som forventet, er meget godt tilfreds
Smart men virker lidt klein
Lofthængt tørrestativ
Bestilt en på 80 og en 120 cm. (Manualer ikke ens) Efter at havde læst anmeldelser havde jeg håbet de var hurtigt fremme, kan se flere skrive de havde varer dagen efter de er bestilt, men 3 dage er også ok😊 Bestilte ved Tørrestativet i håb om at kvaliteten er bedre end dem fra Jem og fix, det tvivler jeg på det er efter at havde modtaget varerne. Der er helt klar nogle små forbedringer som kunne gøre monteringen nemmere. Og så undre det mig man ikke laver noget mersalg ved at tilbyde klemme der kan nå rundt om de tykke “tørresnore” og strømpestativ. Nu er det bare spændene og se om kvaliteten er bedre end den ser ud til. Men hvor er det praktisk at kunne hænge vasketøj op til loftet når pladsen er begrænset.
God hjemmeside og info om varens vej…
God hjemmeside og info om varens vej til mig
5 dage efter bestilling kan jeg ikke…
5 dage efter bestilling kan jeg ikke spore min pakke og den er ikke registreret hos gls hvilket er underligt

Antwoord van Tørrestativet.dk
Meget hurtig ekspedition og fin…
Meget hurtig ekspedition og fin levering. Jeg handler gerne hos jer en anden gang
Fint til prisen, men tvivlsom indpakning
Fint produkt til prisen - men hvis man normalt forsøger at undgå sider som Temu o.lign., skal man måske ikke vælge tørrestativet. Min vare ankom i en papkasse fra et andet firma - tydeligvis genbrugt - og ikke lukket super godt.
Jeg kan blive i tvivl om, om deres varer er forsvarligt fremstillet og handlet.

Antwoord van Tørrestativet.dk
bøjlerne fremstår som de samme som…
bøjlerne fremstår som de samme som bruges i divs butikker men de er meget mere skrøbelige og tåler næsten ingen ting og man skal tænke ved hvor tunge bukser man hænger op i dem og man skal ikke hænge et par bukser med alle vand i op ude en dag hvor det blæser lidt fordi det kan bøjlerne ikke holde til

Hurtig levering
Hurtig levering, Produktet stemte overens med beskrivelsen.
Hilsen en meget tilfreds kunde 😊

Klar anbefaling
Nemt at orientere sig på hjemmesiden, bestilling uden problemer og hurtig levering.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Tørrestativet har et godt udvalg til konkurrencedygtige priser, og en behagelig, næsten familiær, kundeservice.
Varen kom hurtigt og lever helt op til…
Varen kom hurtigt og lever helt op til mine forventninger.
Hurtig levering
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris, hvad kan der forlanges mere. Tommel op
Min bestilling kom hurtigt og var som…
Min bestilling kom hurtigt og var som beskrevet.
Kan kun anbefales
Alt fungerede fint fra bestilling til levering.
Forbilledlig kundeservice
Forbilledlig kundeservice: Mindre del af halvstort køb var en klar skuffelse gr. dårlig produktkvalitet. Tørrestativet.dk var lydhøre og flexible. Penge blev, med beklagelse, øjeblikkelig returneret.
Og jeg nyder nu mit nye, flotte kvalitethåndklædestativ i hårdttræ og sortlakeret metal. Tak og stor Thumbs up.
Meget tilfreds med service.
Fik hvad jeg bestilte og det var i god…
Fik hvad jeg bestilte og det var i god stand lige som forventet.
Dog får i ikke 5 stjerner, da i reklamer med 10 % rabat som jeg ikke fik !
Også selvom jeg skrev til jer 2 gange og rykkede for det.
Det er jeg skuffet over.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.