Bad om et prisoverslag fra start som jeg aldrig fik. Halvdelen af opgaverne kunne ikke løses og regningen var en del større end forventet. Super ærgerligt da vi havde håbet at kunne bruge dem til... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hvis du vil have tingene gjort flot, hurtigt, effektivt og have en god kommunikation, så skal du vælge Tømrer Bahn. Vi har fået nogle Dannebrogsvinduer, der virker som om de er i rigtig god kvali... Toon meer
Vi har fået udført nye gavle (Cembrit) og nyt tag på carport (tagpap). Vi har oplevet Tømrer Bahn således: - Overholder aftaler - Rettidig - oplyser om hvornår der arbejdes - og også hvis der... Toon meer
Firmaet har lavet en tilbygning ifm. et eksisterende udhæng som er blevet tilføjet til beboelse kvm. i vores sommerhus. Alt er udført som aftalt og et virkelig flot stykke arbejde. Et par justeringer... Toon meer
Mensen keken ook naar
Mange fejl…
Min far brugte ham her hjemme til nyt udhæng og terrasse. Han har kun haft problemer efterfølgende til at få rettet alle fejlene. Han har snydt min far, så jeg vil ikke anbefale ham.
Super service indtil det er betalt
Super service indtil det er betalt, der efter ikke eksisterende. Har fået lagt en stor terrasse. Alt startede godt, men så overlod han arbejdet til en arbejdsmand som slet ikke kunne levere samme kvalitet som Jannik selv står for. Desværre vælger han at løbe fra sit ansvar og komme og udbedre hans fejl. Træet revner flere steder, ukrudtet kommer op flere steder fordi græsset under ikke er tildækket ordentligt og nu gror op alle mulige steder. De støbte holder til terrassen giver sig flere steder. Tømmeret flækker pga skruer der ikke er skruet ordentligt i. Jeg frygter at vi inden for kort tid kommer til at lave det hele om. Det startede rigtigt godt, men manglen på hans forståelse og vilje til at komme at rette op på fejlen siger desværre alt.
Hurtig og god løsning af opgave
Vi fik lavet hul under vores trappe til legehule og opbevaring og har været tilfredse med den hurtige eksekvering og prisen.
Arbejde af høj kvalitet
Klar anbefaling af Tømrer Bahn herfra, de leverer høj kvalitet. Derudover var de fleksible med hensyn til hvad vi selv ønskede at udføre i forhold til hvad de assisterede med. En behagelig virksomhed at arbejde sammen med, vi vil helt sikkert anvende dem igen.
Rigtig fint arbejde på udskiftning af…
Rigtig fint arbejde på udskiftning af et vindue.
God kommunikation og fine og flinke medarbejdere som blev sendt ud for at lave det.
Flot arbejde til tiden.
Flot arbejde til tiden.
Udskiftning af vores vinduer blev udført helt som vi kunne ønske os.
Håndværksmæssigt forløb selve udskiftningen rigtigt godt. Nogle dygtige tømrere hjalp hinanden i starten, hvilket på en kold vinterdag betød, at der kun kortvarigt var åbent ud til kulden, tak for det :-)
Udførelsen af fugning og finish indendørs i top og der var også ryddet op, så man faktisk ikke kunne se de havde været her da de kørte.
Den efterfølgende udvendige fugning er også udført fuldt tilfredsstillende.
Virkeligt dejligt når den slags bare kører - og det har det gjort lige fra første besigtigelse med kompetent rådgivning, til vi stod med det færdige arbejde.
Helt klart er firma vi gerne anbefaler videre.
Igen kan vi anbefale tømrer Bahn,har…
Igen kan vi anbefale tømrer Bahn,har fået lavet vore køkken om super flot stykke arbejdet tak til de to tømmer
Professionelt arbejde og god opfølgning
Fik lavet skotrender i forbindelse med vandindtrængen og det blev lavet godt og professionelt - også med koordineringen med tagpap-selskabet.
Godt tilfreds med projektet og tæt opfølgning undervejs.
Tømrer Bahn har renoveret en garage for…
Tømrer Bahn har renoveret en garage for os. Den er fra først i firserne og tagpap, sternbrædder port, mv. var nedslidt. Det har været en fin proces med Jannik Bahn ved roret. Han var hurtig til at rykke ud og var meget ærlig da det hurtigt viste sig at udfordringerne var mere omfattende og dermed dyrere end først antaget. Bahn er god til at skitsere løsninger og komme op med alternativer, hvis ikke de falder i kundens smag. Det gælder både mht. materialevalg og priser.
Bahn har været god til at styre processen som pga. materialemangel blev længere end vi først have håbet på. Bahns håndværkere virker meget kompetente og behagelige at omgås - de svarer gerne på spørgsmål, afklarer tvivl og tager sig gerne tid til at forklare.
Resultatet er blevet meget vellykket - her er kommet en ny port samt et dørparti i garagen, taget er nu tæt og sternbrædder mv skiftet. De har desuden på fornem vis løst en udfordring med afløb af regnvand fra taget. Der skulle etableres nyt nedløb og kobles til eksisterende brønd. Vi er alt i alt godt tilfredse med resultat.
Bahn var ikke det billigste bud på opgaven men vi har stor tillid og godt samarbejde med Bahn og valgte ham derfor til denne mindre opgave.
Godt håndværk og god service
Vi fik Jannik Bahn til at lave forskalling/dampspær og ligge nyt loft i vores nye hus. Jannik og hans folk var utrolig hjælpsomme og fik hurtigt fuldført opgaven. Er især imponeret over det meget høje service niveau. Jannik havde os hele tiden med på sidelinjen så vi kunne få det præcist som vi ville have det.
Vil godt anbefale Tømrer Bahn
Vil godt anbefale Tømrer Bahn
Jannik og hans folk laver et godt arbejde.
Og er god til at finde på gode løsninger
Meget tilfreds
Vi fik taget gået efter for løse og revnede tegl. De kom som den største selvfølge forbi en ekstra gang for at sikre, at alt var som det skulle være. Vi kan kun anbefale Jannik og co!
Tømrer Bahn laver det bedste arbejde!
Tømrer Bahn
Vi har fornøjelsen af et flot og veludført arbejde her hos os i Gl Rye alt til top karakter 5 stjerner.
Tak Til Christian og Kristian og Anders og ikke mindst Jannik - alt er topklasse DANSK håndværk.
Det Bedste anbefalinger herfra og vi er kritiske. Hvis du har brug for en Dygtig Tømrer så er Tømrer Bahn
det perfekte Match.
Endnu er vel udført opgave af Bahn &…
Endnu er vel udført opgave af Bahn & co. Tømrer Bahn er absolut vores tømrer og kan kun varmt anbefales😉 Reel, omhyggelig og præcis👍
Jesper Nordland
effektivt firma der giver god service
Super effektivt firma - hurtig respons og udførelse af den aftalte opgave, som blev løst perfekt. Ikke sidste gang Tømrer Bahn bliver kontaktet.
Kan kun anbefale tømrer bahn
Vi var blevet anbefalet tømrer Bahn. Og efter selv at have brugt dem kan jeg også kun anbefale dem. Der har været en god dialog hele vejen, og vi er rigtig glad for det de har lavet
Nyt gulv
Bahn lagde et flot nyt fyrretræsgulv, som har en høj finish. Vi havde en god kommunikation igennem hele forløbet og er ovenud tilfredse.
Gid det var sådan med alle håndværkere.
Super gode erfaringer med Tømrer Bahn
VI har ved flere lejligheder brugt Tømrer Bahn og kan varmt anbefale dem.
Der leveres virkelig høj service og kvaliteten er i top.
Tømrer Bahn har altid levet fuldt ud op til vores forventninger.
Har ved flere lejligheder benyttet os…
Har ved flere lejligheder benyttet os af Tømrer Bahn. Har kun rosende ord tilovers for Jannik og hans folk. Pålidelig, grundig, åben dialog og dygtig. Ingen opgave er for lille eller stor.
God oplevelse med Tømrer Bahn
Jannik stod for at skifte min gamle mors terrassedør. Han er hurtig til at svare, god til at få det til at glide hos min mor, og arbejdet var i orden.
Lees meer over geverifieerde reviews.