Topa Verpakking Reviews 7

3,4

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Betrouwbare leverancier

Ik bestel al jarenlang mijn verpakkingsmaterialen bij Topa Verpakking en ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de afgelopen jaren.

Topa is een aanrader

10 maart 2026

Badkamer spiegel kast a 845 eur (…

Badkamer spiegel kast a 845 eur ( totaal factuur dik 4.000,00 ) aangeschaft spiegel verweert binnen een jaar , we krijgen nu uit coulance een nieuwe spiegel deur wel
Met verwijt dat t onze eigen schuld is …..nu komt de nieuwe spiegel en moeten m zelf monteren………..Dus niet blij met de service we dachten kwaliteit te kopen wat dus niet blijkt

10 november 2025

laten je als er een probleem is jaren en in de toekomst in onzekerheid zitten

Graag wil ik toch graag een review plaatsen om via deze weg te laten weten wat voor bedrijf ik het vindt , en hoe onprofessioneel ze met klanten omgaan.

Ik heb gekozen om al mijn producten te kopen bij een badkamer winkel in Tiel, met de gedachten een droom badkamer te laten bouwen.in de winkel was mij onder andere geadviseerd om voor het sanitair producten van het merk Brauer te gaan, goed product met wel liefst 5 jaar garantie
Verschillende kleuren beschikbaar, mijn voorkeur ging uit voor de kleur gun Metal .
Deze hebben een PVD coating, en zou zeer sterk zijn.

Nou dat bleek bedrog te zijn. Na het plaatsen van de producten, kwamen de eerste problemen al na +/_ 4 weken al. Alles waar water uit kwam of raakt ging de PVD coating van het product( zie foto’s)

Ook kwamen meer producten van deze leverancier TOPA, onder andere glaswand, deze hebben een beschermlaag anti kalk. Deze moest ik zelf uit een flesje opbrengen. Een Nano coating, volgens instructie aangebracht, en naar een keer douche helemaal vol met vlekken. Oplossing was. Met alcohol er op om de coating te verwijderen. Nu dus een wand zonder anti kalk.

Ook een badkamer meubel van TOPA, deze zat een beschadigt lade in. Heb naar veel mailen een andere laden gekregen. Deze licht nog bij mij. Moest hem zelf instaleren. Dat is mij niet gelukt. En het bedrijf heeft niet het fatsoen deze voor mij te instaleren. Meubel is tenslotte ook geïnstalleerd gekomen.

Nu inmiddels met winkelier en Topa anderhalf jaar wekelijk al wel niet maandelijks aan het mailen ivb mijn garantie sanitair kranen. Soms maanden wachten op een reactie, waaruit de oplossing niet komt. Eerst was mijn water uit de leidingen niet goed een bedrijf laten komen om mijn water te testen. Nou mijn water was 100% procent goed. Nu naar anderhalf jaar hebben ze mijn producten toe gestuurd waar de coating van af is. Maar hoe nu verder. Mijn badkamer moet 25 jaar mee gaan, als ik de nieuwe producten installeert, en er zo naar 5 jaar weer wat mee is. Heb ik echt een probleem.

Dit bedrijf wil alleen maar geld verdienen, en als er een probleem is, de klant Totaal niet belangrijk is. En de oplossingen is in belang van het bedrijf, er wordt totaal niet aan de klant gedacht, of naar het probleem. De winkelier waar i mijn producten heb gekocht, schuilt zijn eigen ook achter de leverancier, en is zeker niet klantgericht.

Als je een droom badkamer wil, en je producten van TOPA kiest, kiest je voor producten waarvan je mag hopen dat ze goed zijn, en als dat niet is, een lange weg moet bewandelen, om je materialen op orde te krijgen, met alle gevolgen van dien
Anderhalf jaar hebbe ze mij laten wachten in onzekerheid, nu inmiddels mijn producten gekregen. Vanaf nu de komende 25 jaar in onzekerheid. Over al mijn kranen en producten.

21 juli 2023

zeer zeer slecht

Te weinig geleverd, verkeerd geleverd, niet teruggebeld worden, geen reactie. Vooruit betaald maar niet geleverd. Zeer, zeer slecht. Praatjes over snelle levering. Het lijkt werkelijk helemaal nergens op.

14 september 2020

Prima leverancier

Ik bestel hier al jaren. Goed materiaal, prima geprijsd.
Wel had ik een hele tijd gedoe rondom het afleveradres: hun ICT koppeling tussen webshop (waar ik gegevens in voer) en hun ERP systeem (waar ze zelf in werken) is niet helemaal lekker zodat het afleveradres steeds 2 was en niet 2a. Daardoor gingen in het begin veel bezorgingen mis (transporteur stond bij verkeerde adres voor dichte deur). Na veel heen en weer mailen en bellen uiteindelijk opgelost. Nu maar hopen dat ik nooit hoeft te verhuizen.

9 juli 2015

ZEER SLECHTE SERVICE. 1 MAAND LEVERTIJD. GEEN GEHOOR.

Heb bij topa een rol papier besteld, omdat ik hier de review had gelezen dat ze een snelle service hebben. Nou NEE dus! Zelfde dag besteld via hun webshop. Het zou binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. wachten, wachten, wachten, geen pakketje en geen gehoor. Ondertussen wel de facturen gestuurd om te betalen. En nog meer wachten, na precies 4 weken, werd het pakketje pas geleverd. Pakket was zeer slecht ingepakt, het was geen eens ingepakt. Geen beschermingsmateriaal, niets. Hup rol papier in een doos en weg ermee. Heel onprofessioneel! In de 4 weken tijd wel 6 facturen gestuurd om te betalen. Hun klantenservice reageert ook niet. Nadat de rol was geleverd, een uiteraard slechte review gezet op hun website. Maar slechte reviews worden daar niet geplaatst! DUS, NIET BESTELLEN! deugd voor geen meter daar!

22 december 2013