Jespers Torvekøkken Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fuldstændig elendigt. Det er hver dag hvor man går sulten fra kantinen. Uinspirerende kedelig mad. Gryde ret efter gryde ret og fyldt med rester i løbet af ens arbejdsuge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De får mine anmeldelser slettet. Hold jer langt væk fra denne virksomhed. Maden er ekstrem ringe. Heldigvis er portionerne meget små...

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt Italiensk buffet til lidt over 40 pers. Rigtig fin korrespondance og vejledning ved bestilling. Maden blev leveret som aftalt – af en meget hjælpsom chauffør. ALT mad... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Catering

Geschreven door het bedrijf

Jespers Torvekøkken er en landsdækkende madleverandør, der hver dag serverer mad for mere end 35.000 gæster. Siden 1991 har vores udgangspunkt været det samme: Gode madoplevelser begynder med mad lavet fra bunden af gode råvarer og passionerede kokke med stolthed for deres fag. Vi driver fire frokosthuse, mere end 80 kantiner i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, leverer skolemad og står bag forplejningen på store venues samt professionelle og private events. Som B Corp-certificeret madleverandør arbejder vi systematisk med bæredygtighed og socialt ansvar og deler åbent viden, mål og resultater til gavn for mennesker, kunder, klima og samfund.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre fingerfoods både i smag og…

Lækre fingerfoods både i smag og anretning - og imødekommende medarbejdere 👍

5 september 2026

Antwoord van Jespers Torvekøkken

Hej Anette. Mange tak for dine pæne ord, det sætte vi stor pris på :-)

Fuldstændig elendigt

12 september 2026

Hej Malte,

Tak for din tilbagemelding.

Vi deler ikke beskrivelsen af vores frokostordning, men vi respekterer naturligvis, at oplevelsen af mad og måltider er individuel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din mening.

Elendig hundeæde

De får mine anmeldelser slettet.

7 september 2026

Hej Thomas,

Vi kan konstatere, at vores frokostordning ikke lever op til dine forventninger. Selvom vi ikke deler din oplevelse, tager vi naturligvis al feedback til efterretning.

Vores varmeste anbefalinger!

Alt var i top. Levering til tiden, smukke anretninger og virkelig god smag. Vi havde bestilt fingerfoods til 60 personer, og der var kun roser fra alle gæster. Vi er meget tilfredse og vil klart både anbefale Jespers Torvekøkken og bruge dem igen til arrangementer i fremtiden.

29 augustus 2026

Antwoord van Jespers Torvekøkken

Hej Tine. Mange tak for dine pæne ord, det sætte vi stor pris på :-)

Dagens lune ret:

Dagens lune ret:

Skamstegte nakkekoteletter med smagen af pulterkammer

1 september 2026

Hej Carsten

Vi kan konstatere, at dagens lune ret ikke levede op til dine forventninger. Selvom beskrivelsen er kortfattet, tager vi alle tilbagemeldinger på vores mad med i vores løbende arbejde med menuer og kvalitet.

Elendig

Maden kan på en god dag allerbedst kaldes middelmådig. Det er virkelig overraskende at en Michelin-kok vil lægge navn til det her produkt.

Nogen dage er maden tæt på at være ok. Det er de dage hvor madoplevelsen er lidt ligegyldig. F.eks. når vi bliver forkælet med udkogt klæg pasta og en bolognese-agtig kødsovs.

Andre gange er det virkelig skidt.
Individuelle skinketærter, på størrelse med en Marie-kiks
Det virker som om de er eksperter i at finde verdens mest bitre og uspiselige salat, dag efter dag...
De dage maden er spiselig, leverer de alt for små mængder. Man går sulten fra bordet.

Det bliver en framelding herfra, og madpakke fremover... Så får man da noget mættende og spiseligt...

23 juli 2026

Hej Thomas,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er naturligvis skuffende at læse, at vores frokostordning ikke har levet op til dine forventninger, og at du har valgt at finde en anden løsning.

Vi kan høre, at det især er variationen, portionsstørrelserne og den samlede madoplevelse, der ikke har matchet det, du forventer af en frokostordning. Det tager vi alvorligt, for vores ambition er netop at levere et måltid, som medarbejderne ser frem til hver dag.

Smag er heldigvis meget individuel, og derfor arbejder vi løbende med at justere og udvikle vores menuer på baggrund af den feedback, vi modtager. I den forbindelse er vi nysgerrige på at høre, hvad der for dig ville have gjort en reel forskel. Hvilke typer retter, salater eller frokostløsninger savner du? Og hvad forbinder du med en god frokostordning i hverdagen?

Selvom vi selvfølgelig er kede af, at vi ikke har været det rigtige match for dig, sætter vi pris på, at du har taget dig tid til at dele dine tanker.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Frokostordning fra dette sted, nej tak

Frokostordning fra dette sted

Mad lavet på laveste fællesnævner, færdiglavede Frost frikadeller, frosne kyllingelår og bryst bliver bare tilberedt i gastrobakker

Orientalske retter smager alle kun af ingefær
Nakkefilet min. 1 gang hver uge
Uinspirerende afskåret pålæg

7 juli 2026

Hej Carsten

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at vores frokostordning ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder hver dag på at levere varierede måltider til mange forskellige smagspræferencer, og derfor tager vi alle tilbagemeldinger seriøst.

Vi kan se, at du efterlyser mere variation, mere inspiration i retterne og et andet udvalg af pålæg. Det er værdifuld feedback for os.

Samtidig oplever vi ofte, at ønsker og forventninger til en frokostordning kan variere meget fra arbejdsplads til arbejdsplads. Derfor vil vi meget gerne høre mere konkret om, hvilke typer retter, råvarer eller temaer du savner i vores menu. Er der eksempelvis bestemte køkkener, tilberedningsformer eller typer af pålæg, som du mener ville gøre en positiv forskel?

Vi bruger løbende input fra vores kunder til at udvikle menuerne, så hvis du har lyst til at uddybe dine ønsker, hører vi meget gerne fra dig.

Tak fordi du delte din mening med os.

Undertilberedt kylling

Rå kylling i en bowl er ikke ligefrem smart. Det er ikke første gang, der bliver serveret undertilberedt kylling.

26 juni 2026

Kære Anton,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er meget kede af at høre, at du har fået serveret undertilberedt kylling. Det er naturligvis ikke acceptabelt og lever ikke op til den kvalitet, vi ønsker at levere.

Vi tager denne type henvendelser meget alvorligt og har allerede iværksat tiltag for at sikre, at problemet ikke gentager sig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på torvekoekken@torvekoekken.dk, så vi kan følge op på din oplevelse og tage sagen videre.

Frokostordning på 3 år med dette triste køkken

Frokostordning på 3 år med dette køkken.
Jeg spiser ikke selv deres pålæg, det er sjældent særlig varieret og er ikke friskskåret pålæg, men blot købepålæg
Varm mad: Jeg savner mere varieret mad på tværs af et verdenskøkken. Der er utroligt meget svinekød og jeg har flere gange måtte smide maden uden ud fordi kødet er for sejt eller kødet smager som det er 2. sorteringskød med mange sener.
Men til den gennemsnitlige dansker, der er let at imponere med mere end leverpostej, så er det sikkert godt nok i manges øje, men til den kuvertpris!!!!

15 juni 2026

Kære Henrik,

Vi er kede af at høre, at vores frokostordning ikke har levet op til dine forventninger. Det gælder både oplevelsen af variationen i menuen samt kvaliteten af pålæg og kød.

Vi arbejder løbende på at udvikle vores menuer og tilpasse dem ud fra de tilbagemeldinger, vi modtager, og dine kommentarer tager vi naturligvis med i vores videre arbejde.

Endnu engang tak, fordi du tog dig tid til at dele din ærlige oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik mad fra Jespers torvkøkken i dag

Fik mad fra Jespers torvkøkken i dag.

Der var sten i maden.

Min veninde gjorde det samme og der var også sten i hendes.

Ikke en rar oplevelse, kostede næsten en tand

25 juni 2026

Kære Morten,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du og din veninde har fundet sten i jeres mad. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager den slags henvendelser meget alvorligt.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte os på torvekoekken@torvekoekken.dk med oplysninger om, hvornår I fik maden, og hvor den blev leveret. Så kan vi følge op på hændelsen og tage sagen videre.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på problemet. Vi håber, du vil kontakte os, så vi kan se nærmere på det.

Lækker mad

Lækker mad, der var nok af den, pænt præsenteret og leveret til tiden og som aftalt.

22 juni 2026

Kære Camilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds. Vi gør os umage for at levere en god oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget for os, når det også kan mærkes hos jer.

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Nærrig frokostordning

Det er den værste frokostordning jeg længe har været med i. INGEN bliver mætte af jeres bowls i serverer til Regus Søborg og I tager jer fint betalt for dem. Og ikke nok med det så er det den samme menu der går igen, igen og igen.

Glæder mig så meget til at vi får nyt kontor og ny frokostordning indenfor nogle måneder. Til alle der overvejer Jespers Torvekøkken som leverandør: Glem det, find en anden. I bliver ikke glade for Jespers Torvekøkken. Der er ikke sammenhæng mellem kvalitet og pris – I kan få en meget bedre ordning hos så mange andre leverandører.

18 juni 2026

Kære Andreas,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at vores frokostordning ikke har levet op til dine forventninger. Det gælder både oplevelsen af portionsstørrelserne, variationen i menuen og sammenhængen mellem pris og kvalitet.

Vi arbejder løbende på at udvikle vores menuer og tilpasse dem ud fra de tilbagemeldinger, vi modtager, og vi tager derfor din feedback med i vores videre arbejde.

Endnu engang tak, fordi du tog dig tid til at dele din ærlige oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine vegetariske og veganske…

Fine vegetariske og veganske muligheder. Altid leveret til tiden og fint anrettet.

11 juni 2026

Kære Asger,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores vegetariske og veganske muligheder. Vi gør os umage for at levere velsmagende mad af høj kvalitet hver eneste dag – uanset kostpræferencer – så det betyder meget for os, når det også kan mærkes hos jer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Go' mad og masser af det!

Jespers Torvekøkken leverede mad til et stort international event i Aalborg denne weekend. Det var fantastisk godt mad og der var MASSER af det! Det er meget tydeligt for smagsoplevelsen, at der er brugt gode råvarer. De får mine bedste anbefalinger.

15 mei 2026

Kære Linda,

Mange tak for din feedback og de varme ord 😊

Det glæder os meget at høre, at både maden, kvaliteten og mængderne levede op til forventningerne.. Vi lægger stor vægt på gode råvarer og smagsoplevelser, så det betyder meget for os, at det kunne mærkes.

Tak fordi vi måtte være en del af arrangementet – og tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skole maden er mega dårlig!

Skole maden er mega dårlig, ærgerligt synes jeg at det slet ikke det er mad som man skal fodre børn fordi det er så voksent og ingen af eleverne har smagt det før. Måden i kunne gøre det bedre er at lave mere neutral mad som børnene for til aftensmad eller lave noget med lidt mere kød. Det var frk grønne oste ægge blokke som ingen af eleverne kunne lide! Jeg synes det er uforskammet at give børn sådan noget når de skal overleve en hel skoledag på det. Og jeres hestebønner smager af jord. "Værste mad nogensinde" siger børnene. Gør det bedre næste gang. Eleverne kigger på maden og for tårer i øjnene over den dårlige konsistens når de skal have helt til klokken 15.00 jeres salat ting ligner kastop, prøver i at skade de stakkels børn? Og hvorfor er jeres brød blevet sorte og mini størrelse? Fodre i bare børnene jeres rester og ting der falder på gulvet eller HVAD!?

6 mei 2026

Kære Sigrid,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at maden ikke har levet op til forventningerne. Vores mål er altid at servere varieret, nærende og velsmagende mad.

Hver dag laver vi skolemad til omkring 1.500 elever, og heldigvis oplever vi generelt stor tilfredshed. Samtidig ved vi også, at smag og præferencer kan være meget forskellige – særligt når man arbejder med skolemad til mange aldersgrupper – og derfor tager vi også feedback fra både elever og skoler meget seriøst.

Vi vil meget gerne følge op på oplevelsen, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på torvekoekken@torvekoekken.dk med oplysninger om skole/lokation. Så vil vi meget gerne se nærmere på det og tage dialogen videre.

Lækker mad

Lækker mad, fint serveret

23 april 2026

Kære Lejla,

Mange tak for din feedback. Vi sætter stor pris på de rosende ord ☺️

Ønsker dig en dejlig dag!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ærgerlig frokostordning på arbejde,

Ærgerlig frokostordning på arbejde,
Utrolig dårlig sammensætning af mad samt smagsløs, det er mad på samlebånd.
Maden der bliver lavet er også meget ens formet, håber det bliver til et andet catering firma vi får ude ved os 👎

23 april 2026

Kære Niklas,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever vores frokost som ærgerlig, smagsløs og ensformig. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil oplyse, hvilken arbejdsplads/lokation du er tilknyttet. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på torvekoekken@torvekoekken.dk, så vi kan se nærmere på sagen og tage en dialog.

Hmmm!

På DHI har vi en meget fin buffet. Ikke længere. Lidt mærkelig menu, lidt triste råvarer, lidt sjusket køkken - så ikke længere noget at se frem til. Øv.

18 maart 2026

Kære Sofie,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at buffeten hos DHI ikke længere lever op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din feedback om menu, råvarer og køkken med videre til teamet på lokationen, så vi kan følge op på oplevelsen og arbejde med forbedringer.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ☺️

Fantastisk service

Fantastisk service, super lækkert mad.
Det helt var over alt forventning, den eneste lille ting var.. der var alt for meget mad.. Totalt luksusproblem.
Det var bare en rigtig god oplevelse, og vil helt sikkert anbefale dem😊🙏

21 maart 2026

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse ☺️

Det glæder os virkelig at høre, at både service og mad levede op til – og endda overgik – dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling – det betyder meget for os.

Ha’ en dejlig dag 🐣

Velsmagende og velanrettet fingerfoods

7 maart 2026

Kære Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du nød vores fingerfoods.

Vi håber at få mulighed for at servere for dig igen snart.