Helt igennem fantastisk oplevelse at tage trailerkørekort hos TrailerJan. Hurtigt, bekvemt og utrolig høj faglighed. Torben er den mest joviale og behagelige underviser man kunne tænke sig. /Osca... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et fantastisk forløb på bare 10 dage fra teori til bestået køreprøve. Torben er en fantastisk kørelærer og det som jeg var mest nervøs for inden jeg startede forløbet (bakke om hjørner) var det jeg va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak til Torben og Flemming for et meget veltilrettelagt forløb i forbindelse med udvidelse af mit kørekort. Kørelærer Torben er utroligt pædagogisk og formår at lære både teori og praktik fra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Angel Driver har gjort undervisningen til en behagelig vej igennem det at skulle til prøve omkring min kørsel. Torben har været velforberedt på mit personlige niveau hele vejen igennem, ved at trykke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vil du være sikker på at være bedst muligt rustet til køreprøven til trailerkørekort eller erhvervskørekort, så er TrailerJan.dk det oplagte valg, når du skal vælge køreskole. Vi har specialiseret os i undervisning og teori til trailerkørekort. Vi er en del af Sydkystens Køreskole. Teoriundervisningen foregår i Solrød og alt kørsel foregår fra og i Køge.
Solrød Strandvej 92, 2680, Solrød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Professionel kørelærer fra a-z, pædagogisk ligefrem og tillidsvækkende. Kan kun anbefale ham

Antwoord van Trailerjan.dk
Kompetent, effektivt og behageligt forløb.
Alt kører som på skinner: undervisning, planlægning, administration og kommunikation.
Varmeste anbefalinger

Antwoord van Trailerjan.dk
Kort og godt, det her findes ikke bedre.
Torben er en fantastisk lærer og et ualmindelig behageligt menneske, og selvfølgelig bestod jeg, efter alle hans input, køreprøven til B/E med glans.
De varmeste anbefalinger herfra.
Tak Torben, du er en Angel :-)

Antwoord van Trailerjan.dk
hurtigt og effektivt og Torben er bare en guttermand!

Antwoord van Trailerjan.dk
Jeg har netop taget mit B/E kørekort hos Torben, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Torben er en utrolig dygtig og rolig instruktør, som er god til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå. Man mærker tydeligt, at han har stor erfaring med kørsel med trailer, og han giver mange praktiske tips, som man faktisk kan bruge i virkeligheden – ikke kun til prøven.
Undervisningen var både professionel og behagelig, og jeg følte mig godt forberedt til den praktiske prøve.
Stor anbefaling herfra, hvis man skal tage B/E kørekort eller bare vil være rigtig tryg ved at køre med trailer.
Tak for et godt forløb 👍🚗

Antwoord van Trailerjan.dk
Kanon nærværende kørerlære, havde alle de rette fif, og fik finpudset mine færdigheder som bilist, med den helt rette portion humor og faglighed.

Antwoord van Trailerjan.dk
Behagelig og kompetent kørerlærer som fik mig trygt og sikkert igennem og som har styr på alle papirer og formalia. Kan kun varmt anbefales.

Antwoord van Trailerjan.dk
Tak til Torben for et super godt forløb ! Altid sød og behagelig !

Antwoord van Trailerjan.dk
En yderst professionel tilgang til stoffet, med højt til loftet og godt humør og undervisere, som møder eleven i øjenhøjde. Både hvad angår teori-delen og de praktiske lektioner. Kan klart anbefales!

En virkelig god kørelærer Anbefaler 100 %

Antwoord van Trailerjan.dk
Jeg har lige taget mit BE-kørekort hos Torben fra Trailer Jan, og jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet, som endte med en bestået køreprøve i første forsøg!
Torben er en meget kompetent og erfaren kørelærer, der virkelig kan sit fag til fingerspidserne. Han er rolig, grundig og utrolig god til at forklare tingene, så man altid føler sig tryg bag rattet. Derudover giver han mange gode tips og tricks, som gør det lettere at forstå og huske de vigtigste detaljer.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Torben – en fantastisk kørelærer, der brænder for sit arbejde.
Fem store stjerner herfra!

Antwoord van Trailerjan.dk
Tusind tak for en hyggelig og rar oplevelse med en udvidelse af mit kørekort!
Kan kun anbefale!

Antwoord van Trailerjan.dk
Havde fornøjelsen af, at have Torven Angel som kørelærer. Voksen mand der hurtigt konstaterede, hvilket niveau undervisningen skulle foregå på. Gjorde tingene simpelt og han fik også gjort op med nogle af de unoder man som erfaren billist har tillagt sig.
Jeg kan kun give den bedste anbefaling herfra.

Antwoord van Trailerjan.dk
Jeg kørte med Torben i forbindelse med udvidelsen af mit kørekort til kategori B/E, så jeg kan køre med stor trailer.
Det var præcist og velinformerende forløb. Så det gik nemt med at fange det der skulle til.
Derudover er Torben en virkelig behagelig og hyggelig mand, der får dig til at slappe af. Kun rosende ord herfra.

Antwoord van Trailerjan.dk
Super flinke og kompetente undervisere.
Utrolig fleksibel til at finde tider til kørsel der passer. Og god til at undersøge hvor det individuelle behov for undervisning ligger.

Antwoord van Trailerjan.dk
TrailerJan får man værdi for pengene - dygtige underviser som giver sig tid til den enkelte elev.
De er venlige og imødekommende

Antwoord van Trailerjan.dk
Kan kun anbefale “TrailerJan”, dygtig og behaligt kørelærer, hvor der også er tid til at have det sjovt samtidig.
Kæmpe anbefaling herfra
Min kone og jeg har taget trailerkørekort sammen hos Jan. Vi kan begge varmt anbefale Jan. Han er pædagogisk og tilpasser undervisningen efter den enkelte, så man får hjælp til præcis det man har svært ved. Vi har øvet mellem køretimerne som anbefalet og alt gik så fint. Jan er en kørelærer med godt humør, og han ved bare hvad der skal til.
Har du brug for en kørelærer, som ikke bare kan sit fag til fingerspidserne, men som også er en god menneskekender med stort flair for, at skabe gode professionelle relationer og kende den enkeltes styrker og svagheder - Så er Jan fra Trailerjan.dk et rigtig godt bud. Han fik styr på mine nerver og fik mig til at bevare roen og overblikket i de svære situationer.
Lees meer over geverifieerde reviews.