Goede kwaliteit voor een hele nette prijs! Mijn trapmatten bleken na bestellen helaas toch niet op voorraad, ik werd binnen een half uurtje gebeld en er werd aangeboden om andere trapmatten op te stu... Toon meer
De trapmatten werden héél snel geleverd. Het was eerst een beetje passen vóór ze netjes in het midden van de trap lagen. Trucje gebruikt: Breedte van de tap en breedte van de matten scheelde 15 centi... Toon meer
Jammer dat niet alle 'halve maantjes' even goed te beoordelen zijn aan de hand van de afbeeldingen op de site. De ene keer kun je wel inzoomen de andere keer niet. Als het product tegenvalt kun je he... Toon meer
Wij hebben de trapmatten vlug geplaatst. Zeer gemakkelijk. Mooi en efficient op onze stalen trap naar het dakterras. Uitglijden op de traptreden voor de hond, bezoekers en onszelf is nu uitgesloten.
Achtseweg-Noord 12E, 5651GG, Eindhoven, Nederland
- +31(0)402542823
- info@ivol.nl
- www.trapmatten24.nl
Goede kwaliteit met grote keuze.
Goede kwaliteit met grote keuze.
Na bestelling vlugge aflevering.
Product volledig in orde zoals besteld.
Pakket nog altijd niet gearriveerd
Pakket nog altijd niet gearriveerd. Al drie keer gebeld. Ook DHL die het pakket vandaag (3 dagen te laat) zou afleveren is onbereikbaar. 2 dagen tevergeefs thuisgebleven om het pakket in ontvangst te nemen. Trapmatten24 doet zijn naam geen eer aan.
Niets over te klagen snel geleverd en …
Niets over te klagen snel geleverd en top hihi
Binnen 1 dag geleverd super service
Heb 2 verschillende soorten rubberen …
Heb 2 verschillende soorten rubberen trapmatten gekregen. Nadat ik ze iets moest bijsnijden kwam ik er helaas pas achter. Het bevestigings plakband werkte niet naar verwachting!
Sorry! Bestelling was wel snel bezorgd!
Vlotte levering
Fijne trapmatten ,gave kleur ( roze) …
Fijne trapmatten ,gave kleur ( roze) kunnen makkelijk op maat geknipt worden , ze plakken goed meteen vanaf dat t gelegd is zit t goed
Aanrader
Goede prijs. Mooi materiaal. Snelle levering. Niets dan lof 👍
zeer snelle levering
zeer snelle levering
top kwaliteit
Grote keuze en goede uitleg op de site.
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit
Allen plak niet super
Heb gewoon extra lijm gebruikt
snelle service en mooie prijs.
Aan het lijntje gehouden en niets ontvangen bij trapmatten24
Bestelling op 15aug bij trapmatten24 gedaan, en snel de bevestiging gehad dat de trapmatten zo spoedig mogelijk verzonden zouden worden. Na een paar dagen wachten een mailtje gestuurd waar de matten bleven maar geen reactie. De maandag daarop gebeld en daar kreeg ik te horen dat de matten tot 5 dagen levertijd konden hebben en dat ze dus woensdag de 23e zouden worden geleverd. Woensdag was er geen bestelling en later die week nog eens gebeld. Hier weer aan het lijntje gehouden met de mededeling dat de producten de eerst volgende woensdag zouden worden geleverd. Zoals verwacht kwam er ook deze woensdag geen bestelling. En natuurlijk geen proactieve acties vanuit de webshop. Uiteindelijk de bestelling gecancelled. Deze webshop heeft het echt niet begrepen en kan beter de deuren sluiten.

Antwoord van Trapmatten24.nl
Top product en snelle levering
Top product en snelle levering. Zijn zeer tevreden over het door ons besteld product.
Levertermijn
De klantendienst doet prima werk met snelle actie, dat is een groot pluspunt. Wat me minder goed bevallen is, is de langere levertermijn. Wanneer bij de bestelling verwezen wordt naar levering binnen de 2 werkdagen dan verwacht ik dat als klant ook. Nu was het 2 weken ipv 2 dagen en dat vind ik niet normaal. De verpakking was ook beschadigd, evenwel zonder invloed op de koopwaar.
Blij mee!
Prima website, makkelijk te bestelling, precies zoals je zou willen dat een bestelling online gaat. Bovendien hebben ze de kleur die ik zocht, en de winkel niet kon leveren. De trap is weer mooi!
Niet duidelijke informatie op de website.
Nadat ik de bestelling op de website heb geplaatst, kreeg ik na twee dagen één bericht dat het artikel niet beschikbaar is bij de leverancier. Dus de vroegste dag waarop ze het ontvangen is 6 september en dan sturen ze het naar mij. Op de website staat echter duidelijk dat produkt beschikbaar is en wordt geleverd tussen 2-5 werkdagen.
Dat is wat ik de slechte score geeft. ik was erg teleurgesteld. Dus ik waardeer de kwaliteit van de tapijten niet zoals ik ze nog niet heb ontvangen.