Snel offerte
Door technisch probleem planning zeer flexibel aangepast, i.v.m. planning andere werkzaamheden door derden
Zeer deskundig personeel
Goede prijs kwaliteit verhouding
Heel mooie trap. Superblij
Hogedijken 38, 9101WZ, Dokkum, Nederland
Snel offerte
Zeer deskundig personeel
Goede prijs kwaliteit verhouding
Heel mooie trap. Superblij
Jammer genoeg was de communicatie vanaf de start helaas niet al te best.
Hierdoor direct besloten hier niet te kopen.
Super tevreden met de onlangs gemonteerde eiken Z-profiel trap.
4 oktober is bij ons een mooie open steektrap met essen traptreden geplaatst. Nu wel veilig naar de zolder inplaats van via de vlizotrap. Pas geweldig in de gang.
De route naar de plaatsing is uitstekend verlopen. Heldere afspraken en goed advies.
Wij zijn super blij!
Vandaag bij ons in Amsterdam is een trap geplaatst. Alles is perfect verlopen. Kortom: vakkundig monteur, betrouwbare partij voor een trap op maat. Een trap op maat maken en plaatsen is zeker een vak apart.
Op 18 februari een nieuwe trap naar de zolder geplaatst
Alles perfect gedaan. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en zullen trappenstore zeer zeker aanbevelen aan iedereen die een nieuwe trap nodig heeft. Een dikke tien met een griffel
Prima bedrijf. Aardige mensen. Ze hebben een mooie, stevige trap in ons huis gemonteerd. De bijbehorende leuning kon niet zoals wij dat wilden, maar ze hebben het toch opgelost.
We zijn heel erg blij met onze nieuwe trap
Goede informatie en deskundig advies gekregen bij het uitzoeken van een trap.
Ook de trap zelf was binnen korte tijd geleverd én gemonteerd!
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat
De mannen van Trappenstore hebben in één dag een open trap in onze woonkamer geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het advies vooraf, het vakmanschap en het uiteindelijke resultaat. Aanrader.
Uitstekende service en kwalitatieve goede producten . We zijn zeer tevreden met de levering van trappen en vloeren . Aanrader !
Professioneel geholpen door Patrick.
Veel keus.
Aanrader om trappenstore te bezoeken indien men op zoek is naar een trap.
Mvg Rene
Vandaag ontving ik een email van administratie at trappenstore.nl met als bijlage een pdf die een factoor zou bevatten. Helaas ken ik dit bedrijf niet en heb nooit ergens een trap of iets dergelijks besteld dus de bijlage zou wel een VIRUS kunnen zijn. Dus gaan alarmbellen af. Bedrijf opgezocht op internet. Mail gestuurd naar info at trappenstore.nl of dit verhaal wel klopt. Laconiek antwoord: dan zal het wel naar een verkeerd emailadres gezonden zijn. Mensen gij zijt gewaarschuwd. Óf de site is gehackt. Óf de eigenaar bedient zich van malafide spookfacturen. Ik heb nog geen antwoord gehad op mijn vraag wat de factuur inhoudt en heb de bijlage ook nog niet geopend. Wordt wakker Germ de Vries!