Trendhim Reviews

2.637
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei bestilling, god info ifm leveranse, fint lærarmbånd, Colins 6mm brukt omdlynget. Men dette er returnert 5.6. fordi låsen ikke fungerer, lar seg ikke åpne! Håper derfor dette ikke er en svakhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ny kunde, alltid skeptisk til nye nettsider. Les; For meg. Så jeg la inn først en ordre og så en til. Betaling via klarna, bare kjennes tryggere. Fikk relativt rask levering. Bestilte 2 herre k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god selskap som har mye valg for å finne en spesiel gave for menn. Jeg ønsket å fine en privat gave for sønnen min som fikk 20 år. Det var ikke lett, men når jeg har funnet Trendhim, da fikk je... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.637)

163 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Enestående hurtig levering.

Enestående hurtig levering.

23 maart 2026

Hej Espen,

Din fantastiske feedback giver os energi! 🚀 Tak fordi du delte den med alle. Vi håber at se dig i butikken igen for flere fantastiske fund! 🛍️

Hav en fantastisk dag 🌞

Leslie, Trendhim

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Størrelsen på smykket var mikroskopisk…

Størrelsen på smykket var mikroskopisk i virkeligheten. Føler meg lurt av bildene på handelen.

19 maart 2026

Hallo! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig at smykkene føltes mindre enn forventet 😔. Alle produktene våre har mål i spesifikasjonsdelen for å hjelpe, men vi forstår fullt ut at det fortsatt kan være skuffende hvis det ser annerledes ut i virkeligheten.

Vi kontakter deg direkte for å hjelpe deg med å rette opp i dette ✨💌.

Obs gaveinnpakning

Det kommer ikke tydelig frem på nettsiden hvilken gaveembalasje man får, og hvordan den ser ut. Eske til mansjettknapper ser meget fin ut. Konvolutten ser veldig kjip ut og er ikke verdt pengene. Da jeg bestilte gaveinnpakning kom det ikke frem et valg slik at jeg selv kunne valgt en eske, kun «gaveinnpakning». Kontaktet kundeservice og bad om eske i stedet, det fikk jeg ikke. Veldig synd, fordi produktene ser meget fine ut, men ligger bare i små plastikkposer.

9 maart 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig at gaveinnpakningen ikke innfridde forventningene dine. 😔

Vi forstår hvor viktig presentasjon er, spesielt når man kjøper en gave. Kommentarene dine om emballasjen og mangelen på klarhet på nettsiden er svært verdifulle, og vi vil sørge for å gi denne tilbakemeldingen videre til teamet vårt, slik at vi kan forbedre både informasjonen som vises på nettet og gaveinnpakningsopplevelsen.

Vi vil også gjerne se på saken din og se hvordan vi kan hjelpe. Ta gjerne kontakt med supportteamet vårt med bestillingsdetaljene dine, slik at vi kan gjennomgå dette for deg og finne en passende løsning. 😊

Takk igjen for din ærlige tilbakemelding – det hjelper oss virkelig å forbedre oss.

Nélia, Trendhim ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å bestille og rask levering

Enkelt å bestille og rask levering, rett i postkassen!

6 maart 2026

Hei Dag Kjetil,

Din utrolige tilbakemelding gir oss inspirasjon! 🚀 Takk for at du deler det med alle. Vi ønsker å se deg tilbake i butikken for flere fantastiske funn! 🛍️

Ha en fantastisk dag 🌞

Kat, Trendhim

Hi Victoria ! 🤗!

Your feedback means the world to us 🌏 💙.

We are grateful that you took the time to write this great review for us, and all the customers reading you.

It gives us the energy to keep doing our best for you every day!

Remo, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lett å bestille rask behandlingstid bra…

Lett å bestille rask behandlingstid bra produkter, kjempefin service👍🏻😁

27 februari 2026

Hei Bjøern 😊

Det betyr all verden for oss at du la ut en fantastisk anmeldelse! 🌍🤗 Din tilfredshet er årsaken til vi fortsatt jobber hardt for å bli enda bedre.

Takk for at du er en del av reisen vår! 👣

Ser deg snart!

Polina, Trendhim

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

var sikker på at jeg bestilte en…

var sikker på at jeg bestilte en dokument mappa A4, men fikk en A5, og får ikke respons når jeg påpeiker dette, er ikke bra

26 februari 2026

Hei Asbjørn,

Takk for tilbakemeldingen din – vi beklager å høre om forvirringen rundt bestillingen din.

Vi svarte på e-posten din 27.02. Det er derfor mulig at meldingen vår har havnet i søppelpostmappen din. Kan du sjekke der i tilfelle?

Som nevnt i vårt forrige svar selger vi for øyeblikket ikke en A4-versjon av denne dokumentmappen. De nøyaktige målene er oppført i spesifikasjonsdelen på produktsiden for å sikre at du tar det riktige valget før du kjøper.

Vi forstår fullt ut hvor frustrerende denne situasjonen kan føles, og vi hjelper deg gjerne videre om nødvendig. Ta gjerne kontakt med oss ​​på den forrige e-posten vår, slik at vi kan fortsette å hjelpe deg. 💛

Kjempefornøyd!

Det var en fornøyelse å handle hos dere. Veldig god oppfølging fra bestilling til levering. Fantastisk!

23 februari 2026

Hei Peter Emil 🤗

Tusen takk for den fantastiske 5-stjerners anmeldelsen! 🌟 Du kommer garantert til å uttale deg! 😉

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fint produkt og virker som bra…

Fint produkt og virker som bra kvalitet. Veldig fornøyd! Synes de kan være litt mer ærlig om hvor lang ventetid det er på selve leveringen.

20 februari 2026

Hei Siri,

Tusen takk for tilbakemeldingen din 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og opplever god kvalitet – det setter vi stor pris på!

Vi kan se at det dessverre oppsto en forsinkelse i tollen, noe som førte til at leveringen tok lengre tid enn forventet. Det beklager vi. Vi forstår godt at tydelig og presis informasjon om leveringstid er viktig, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre dette.

Takk for at du deler innspillet ditt – det tar vi med oss videre.

Greit nok

Varene er rimelige og kom raskt med god emballasje. Forvent ikke toppkvalitet – under chrome-/sølvbelegget ligger det en kobberfarget metall som kan bli synlig etter noe bruk og slitasje. Greit for prisen, men ikke premium.

13 februari 2026

Hei Simon,

Tusen takk for en ærlig og balansert tilbakemelding 😊

Vi er glade for å høre at du opplevde rask levering og at du er fornøyd med emballasjen og prisen.

Samtidig setter vi pris på at du deler erfaringen din når det gjelder overflaten og slitasje. Vi jobber kontinuerlig med både materialvalg og kvalitet, og slike tilbakemeldinger er viktige for oss.

Dersom du skulle oppleve unormal slitasje eller ha spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice – vi hjelper gjerne 🙂

Kjempebra

Er kjempefornøyd. Rask levering. Når låsen på et armbånd gikk i stykker fikk vi god oppfølging og nytt armbånd raskt. Svarte veldig kjapt på E-mail. Kommer til å bruke dette firmaet mer, fine gaver.

17 februari 2026

Hei Solvår,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din - det er ikke bare viktig for oss, men for hele samfunnet vårt! 🙌

Gleder meg til å se deg tilbake på nettsiden vår! 😊

Ha en fantastisk dag! ☀️

Sandra, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topp nettløsning med topp produkter

Svært god produkt-info, og som viste seg reell !

12 februari 2026

Hei Per 🤩

Takk for at du valgte oss, og for den fantastiske tilbakemeldingen! De fem stjernene er ren magi for oss! ✨

Vi ser frem til å utvide Trendhim-kolleksjonen din, 🛍️

Eva, Trendhim

Super service

Super service! Rask levering!

11 februari 2026

Hei Linda Marie,

Vi ble overlykkelig av å vite at du hadde en fantastisk opplevelse med oss!🌛✨ Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.🤗

Ha en strålende dag 🎉

Remo, Trendhim

Rask og enkel handel.

Rask og enkel handel.

9 februari 2026

Hei Per-Henning,

Din 5-stjerners anmeldelse gir oss det største smilet! 😄 Det fungerer som en påminnelse om hvorfor vi elsker det vi gjør!

Her er det flere stilige varer som komer!🕺

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte noen produkter og valgte…

Bestilte noen produkter og valgte bevisst Posten som leverandør over Post Nord (fordi Post Nord er elendige). Selv Trendhim hadde merket Posten som "anbefalt" alternativ. Så to dager seinere kommer det plutselig beskjed om at Post Nord venter på pakke fra Trendhim som skal leveres meg....

9 februari 2026

Hei Ricky,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Vi forstår godt frustrasjonen din — spesielt når du bevisst valgte Posten som leverandør 😔

Det som skjer i slike tilfeller er at PostNord håndterer transporten fra vårt lager i Danmark til Norge. Når pakken ankommer Norge, blir den overlevert til Posten, som står for selve hjemleveringen til deg. 🚛

Vi beklager dersom dette ikke var tydelig nok i bestillingsprosessen. Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette, og vi tar med oss tilbakemeldingen videre.

Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lua var akkurat som forspilt

Lua var akkurat som forspilt. Prisen var grei og frakta var rask 🤠

30 januari 2026

Hei Endre 😊

Takk for at du er en del av reisen vår! 👣

Ser deg snart!

Nevila, Trendhim

Low quality products

Bought som cuffknots.
Absolute garbage quality.

If a couple of pieces of string with a knot is too hard to do right, I wouldn’t trust buying anything else.

Shipping was fine, but slow

6 februari 2026

Hello Espen,

We’re very sorry to hear that you’re disappointed with the cufflinks 😔

That’s certainly not the quality experience we aim to deliver. We did reach out to request some additional information regarding the issue, but unfortunately we haven’t received further details yet, which makes it difficult for us to properly investigate the matter.

You’re always very welcome to contact our customer service team directly so we can take a closer look and find a suitable solution for you.

Thank you for taking the time to share your feedback — we genuinely appreciate it.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Perching jeg fikk var ble ødelagt etter…

Perching jeg fikk var ble ødelagt etter en natt

26 januari 2026

Hej,

Det er vi veldig lei oss for å høre.

Dette skal selvfølgelig ikke skje etter bare én natt. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice og sende oss noen bilder, så hjelper vi deg videre. Husk at du har 2 års garanti, så vi skal sørge for å finne en god løsning for deg.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Dit is Trustpilot