Trendygreen Reviews

2,6

Mijn situatie voorgelegd bij de rechtsbijstand verzekering, nu wilde ze Elvis in gebreke stellen, en wat blijkt? Correspondentie adres is het adres van de Kamer van koophandel, dus aangetekende bri... Toon meer

Van het begin tot het eind is onze ervaring met Trendygreen super gegaan. Afspraken/showroom/alles zoals het hoort te gaan. Tuinkamer staat er,alles netjes afgewerkt en de monteurs waren/werken super... Toon meer

We zijn reuze blij met onze overkapping, d.w.z. ten eerste het contact met Willem en zeker de monteurs die aan het werk zijn geweest, die er echt iets moois van hebben gemaakt en goed meegedacht hebb... Toon meer

Wat een drama! Grote grote oplichters! Het lijkt te mooi om waar te zijn! De helft van de veranda is in maart bij ons geplaatst. Het dak en zonnescherm moest op maat besteld worden. Tot op heden niet... Toon meer

1. Verandabouwer
  2. Tuinmeubelwinkel

Trendygreen is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van aluminium terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Met trots bedienen wij klanten in heel Nederland, en ons doel is om hoogwaardige producten te leveren die functionaliteit en esthetiek perfect combineren. Onze glazen schuifwanden zijn ontworpen om uw buitenruimte te transformeren in een veelzijdige omgeving die het hele jaar door kan worden gebruikt. Met de mogelijkheid om te genieten van de frisse lucht en het natuurlijke licht, terwijl u beschermd blijft tegen wind, regen en kou, creëren onze schuifwanden een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Wat Trendygreen onderscheidt, is onze prachtige showroom. Hier kunt u onze producten in levende lijve ervaren en inspiratie opdoen voor uw eigen buitenruimte. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om een uitstekende service te bieden, vanaf het eerste contact tot en met de volledige installatie van uw terrasoverkapping of glazen schuifwanden. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte.

Slecht

Mensen keken ook naar

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Monteurs netjes op tijd

Monteurs netjes op tijd, overkapping perfect geplaatst, alles schoon achtergelaten. Als ik ruimte had voor een tweede overkapping, zou ik ‘m weer hier kopen. Kortom: aanrader!

26 april 2023

Stop met zoeken ga naar Trendygreen

Na weken zoeken naar het beste gevoel zijn wij bij Trendygreen terecht gekomen.
Na diverse offertes te hebben aangevraagd heeft het contract met Elvis de doorslag gegeven.
Een eerlijke en geduldige contact met hem en de juiste aanbieding voor ons.
07-04-2023 is de overkapping geplaatst door 2 vriendelijke en zeker kundige monteurs die op locatie nog de beste plek voor je zochten en alles dubbel checken voor alles afgemonteerd werd

Trendygreen is zeker het bedrijf waar we vaker zaken mee gaan doen.

Bedankt voor de mooie overkapping en het plezierige contact.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 voor het team van Willem en Elvis

Fam de Bondt uit Rotterdam

7 april 2023

Super bedrijf komt afspraken na.

Ik ben erg tevreden over Trendygreen! Duidelijk offerte systeem direct je prijs. Na een aantal dagen telefonische contact en wordt alles rustig met je doorgesproken. Vriendelijke personeel. Montage ook super tevreden met als gevolg een tevreden klant die nu kan gaan genieten van zijn tuin overkapping!

Een klein puntje met het testen van de verlichting bleek er wit licht in te zitten. Een belletje met Trendygreen was voldoende…de volgende dag had ik al een set warm licht thuisbezorgd gekregen. Eenmaal uitgewisseld en het gewenste resultaat. Goede service!

3 april 2023

Vakmensen

Het waren goede vakbekwaamde mensen die ook graag met je mee dachten.
Alles was tot in de puntjes geregeld en afgewerkt .
We zijn er echt heel blij mee.

16 maart 2023

We hebben een overkapping bij ons op de…

We hebben een overkapping bij ons op de zaak laten plaatsen door trendygreen. Zeer tevreden over de kwaliteit. Wat ik achteraf heel belangrijk vond is dat ze ook mee hebben gedacht. Leuke aardige mensen en prachtig bedrijf

8 februari 2023

Antwoord van Trendygreen

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent Yanick met de terrasoverkapping! Het is altijd goed om positieve feedback te krijgen over werk dat goed is gedaan. Jij ook nog succes met de zaken

Groet,
Trendygreen support

Top bedrijf

Alles cfm afspraak, vakkundige montage, prettig personeel en nog eerder geplaatst dan gepland.
Zeker een aanrader!

21 november 2022

Antwoord van Trendygreen

Bedankt.. Veel plezier met het product

Goede communicatie Top prestatie

Goede communicatie. Vakmannen heel professioneel en doen alles naar wens. Alles is heel snel gedaan zelfde dag af.

5 december 2022

Antwoord van Trendygreen

Bedankt voor je reactie. Veel plezier met je overkapping

Mensen pas op met Trendy Green

Mensen pas op.....
In januari overkapping geplaatst op wat knullige wijze:
5 schuifdeur met kras [ waarschijnlijk van schuiven in bestelbus]
Voorplaat beschadigd en slecht bij gespoten.
Staander gedraaid geplaatst en daardoor ruimte tussen de delen / verbindingen.
Montage schroeven door dakleer, op tijd gezien dus .... even afkitten meneer.
Men is nog terug geweest en schuifdeuren vervangen met andere rollers aan de onderkant, weer 1 met kras geplaatst, verder nergens tijd voor en weer weg.
Verkoper Willem maar zeggen: komt goed enz.
Men is nogmaals terug geweest met verkeerde maat schuifdeur en ruimtes af-gekit op slordige manier en mededeling "we komen weer". [ juni 2022 ]
Via rechtsbijstand advocaat ingeschakeld en die hebben een brief verzonden ... totaal geen reactie van Trendy - Green. [ September 2022 ]
Advies: ga niet in op hun praatjes, wij hebben een half jaar stres gehad en moeten alsnog zelf gaan repareren.

1 november 2022

Wij zijn zeer ontevreden over het…

Wij zijn zeer ontevreden over het bedrijf, het werk werd niet afgemaakt. We waren van januari t/m juli in gesprek om het werk af te maken. In het begin heel amicaal. Hebben nu maar een advocaat ingeschakeld. Deze is nu voor ons bezig. Wij hebben een andere firma ingeschakeld om het werk af te maken. Wij raden iedereen af om met dit bedrijf in samenwerking te gaan. Alleen Willem heeft ons netjes te woord gestaan, maar ook hij kon de eigenaar niet aan het werk zetten om het af te maken. Ze lieten ons gewoon zitten. Heeft ons veel frustraties opgeleverd. Zeer slecht bedrijf in hun afspraken.

3 augustus 2022

Dik tevreden

Schitterende moderne serre volledig op maat geleverd en gemonteerd door Trendy Green. Na opdracht werd deze al binnen 5 weken geplaatst. De monteurs werken hard en hebben weinig tijd voor koffie en lunch en werken door totdat alles helemaal gereed is. Wij zijn er super blij mee.

7 juli 2022

Antwoord van Trendygreen

Bedankt Daniel veel plezier met je overkapping

Mijn Trendygreen tuinkamer.

Mijn Trendygreen tuinkamer.

De kantoor medewerkers zijn zeer vriendelijk. Alles is van tevoren heel duidelijk uitgelegd.
Ik kreeg heel gauw een bevestiging van ons gesprek.
De monteurs werkten snel en netjes. Binnen enkele uren was het af. Goede prijs kwaliteit. Hele fijne gasten.
Ik ben zeer tevreden dat ik voor Trendy green heb gekozen. En heel erg blij met mijn aankoop. Echt een aanrader.

Klant vriendelijk.

Zeer laagdrempelige, vriendelijke en open contacten.
Goede prijskwaliteit verhouding en service.
Bedankt Trendy Green!!!

Afz: Humphrey en Jean Oron Almere

Vakwerk.

Na de nodige prijsvergelijkingen en showroom bezoeken, kwamen uit bij Trendy Green.
In het begin wel wat verrast over het prijsverschil met anderen, zelfs ons afvragend of dat wel kon voor die kwaliteit.
Nou het kon, want inmiddels hebben we heel wat weekjes plezier van onze veranda.
Ook de service erna was prima, toen we langsgingen voor een paar extra handvatten voor de schuiframen, kregen we ze van een vriendelijke medewerker gratis mee.
Al met al een dikke pluim voor kantoor maar zeker ook voor de monteurs, die alles perfect geplaatst hebben.
Gjalt Elderhuis
Nieuw Vennep

29 juni 2022

3 weken geleden is mijn overkapping…

3 weken geleden is mijn overkapping succesvol gemonteerd. Het was even spannend want me overkapping is 8 bij 4 meter. Maar alles is keurig binnen 1 dag gemonteerd. Ik vond het contact ook fijn in de showroom. Ga zo door mannen!!

16 mei 2022

Na onze bestelling en 10% aanbetaling…

Na onze bestelling en 10% aanbetaling van het bedrag, las ik slechte recensies. Toen kreeg ik het wel een beetje benauwd, toen heb ik een mail gestuurd dat ik hun het voordeel van de twijfel gaf. Dit vertrouwen is niet beschaamd, gisteren 3 mei werden de onderdelen van de overkapping geleverd en 4 mei kwamen er 2 nette mannen en hebben de overkapping geplaatst. Dus tot nu toe netjes gemaakt, rommel opgeruimd. Of het waterdicht is moet nog blijken, maar gezien de manier van monteren heb ik daar alle vertrouwen in.

4 mei 2022

Niet nakomen van afspraken

Hallo

Ik deel even mijn ervaring ben zeker niet tevreden komen afspraken niet naar overkapping werd half geleverd dingen niet aanwezig ben al een paar keer thuis gebleven dat zij de afspraken niet nakomen heb nu inmiddels al 2 maanden lekkage maar komen afspraken niet naar bellen dan wordt er steeds gezegd bedankt voor je geduld maar deze raakt een keer op

27 februari 2022