Het hele proces, handige site, snelle verzending, degelijk verpakt, prima product, dik in orde op een ding na. Helaas zijn er op een aantal handdoekjes stickers geplakt die, bij het afhalen, het handd... Toon meer
Had nog nooit bij dit bedrijf besteld en was wat sceptisch maar de service en accuratesse heeft mijn verwachting méérf dan overtroffen ! Direct na de bestelling kreeg ik al een bevestigingsmail, en... Toon meer
Super service! Gave sprei besteld en even later zag ik nog leuke andere dingen. Mail verstuurd en direct antwoord dat deze artikelen er nog wel bij konden. Wij zijn helemaal bljj!
De handdoeken die ik besteld had hadden een iets langere levertijd dan verwacht. Toen ik vroeg of ze op tijd zouden komen voor de verjaardag waar ik ze als cadeautje wilde geven, werd gelijk aangebode... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
+31 (0)53 574 1885 | Info@trendyhanddoeken.nl
Industriestraat 70, 7482 EX, Haaksbergen
- 053 574 1885
- info@trendyhanddoeken.nl
- www.trendyhanddoeken.nl
Snelle reactie, super service & betrouwbaar
Donderdag 26 november - eerst leveradres foutief ingevuld, maar na een mailtje gestuurd te hebben, is dat binnen 2 uur gecorrigeerd en op vrijdag heb ik de bestelling - 2 mooie jongens badjassen ontvangen.
Ik hoop dat mijn zonen er blij mee zullen zijn binnenkort...
Ik kan deze site zeker aanbevelen - super service, betrouwbaar en heel snel gereageerd op mijn eigen fout.
snelle service
Een dag na de bestelling het pakket al binnen. Super snel en goede kwaliteit!
Service klant vriendelijk
Na de bestelling kreeg ik snel een email terug dat de bestelling is verwerkt en klaar gezet werd voor verzending.
De bestelling werd verzorgd Door GLS ik kreeg dan ook snel de bevestiging en daar kwam ik er achter dat er geen tijdblokken werden vermeld dat is een beetje jammer want je kon niet zien tussen welke tijden de levering binnen kwam misschien is dit voor de toekomst beter te maken.
Want nou moest de hele dag iemand aanwezig zijn.
Bestelling Duster, dekbed en washandjes
De duster is geleverd net als de washandjes, hoewel het langer duurde dan ik verwachtte bent ik wel tevreden over de kwaliteit.
Wat betreft het dekbed: dit bleek achteraf uitverkocht tot mijn teleurstelling het bedrag zal worden gecrediteerd, dit verdient geen schoonheidsprijs
prima service, goede kwaliteit
Zoals ik al schreef: snelle en goede service, goed kwaliteit
hoogstaand kwaliteitproduct snel geleverd
Bestelling voldeed aan mijn verwachtingen: goede kwaliteit, snel geleverd. Ook zelf het moment van bezorging kunnen bepalen vind ik heel belangrijk.
Geen feedback op retourzending
Op dag van ontvangst het pakket direct retour gezonden. Inmiddels 2 weken later nog geen reactie en geen geld retour ontvangen. Telefoon wordt niet beantwoord, klachtenformulier op mail evenmin.

Antwoord van Trendyhanddoeken
Verzendkosten
Bezorging en product prima kwaliteit. Ik vind het een vreemde zaak dat ik eerst bij bezorgen verzendkosten moet betalen en als ik het retour stuur weer verzendkosten. Heb geen product en ben ook nog een 2 x 3,95 kwijt. Dit doe ik dus nooit meer. Gebruik bijvoorbeeld een antwoordnummer voor retourzendingen.
Snel geleverd. Goede site.
Bij de volgende bestelling zal ik zeker trendyhandoeken bestellen.
Fantastisch
Snel, overzichtelijk m.b.t. aflevering en goede kwaliteit van het product
Uitstekend
Mijn bestelde Ochtendjas kwam keurig op de afgesproken tijd, was goed verpakt en voldoet erg goed
Prima
Prima website, leuke artikelen zo besteld en de volgende dag keurig in huis.
snel en netjes
Zondag een badjas besteld
Vrouw lief verteld dat ze Was vergeten door te geven aan sinterklaas
Toen dacht ik deze kans grijp ik met beide handen aangezien we dinsdagavond onze schoen zouden zetten
Het pakketjes was juist op tijd bezorgt
Het was goed ingepakt
En de badjas was zoals ik me voor gesteld had
Conclusie dikke 10