Tandlæge Gitte Christensen er den bedste tandlæge,som jeg har oplevet, og jeg er 80 år. Hun var værd at vente 2år på, da hun flyttede fra Herlev til Hellerup
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde aldrig troet at det kunne være decideret hyggeligt at gå til tandlæge. Indtil jeg prøvede Tuborg Tandklinik. Var der i dag for første gang, og blev behandlet af Dina og hendes nye klinikassi... Toon meer
Jeg fik lavet en operation hos dem, som var nødvendig fordi en anden tandlæge havde lavet fejl i det arbejde de havde udført. Jeg fik morfin pga. af smerterne den tidligere tandlæge havde efterlad... Toon meer
Altid glad & imødekommende personale. Man føler sig så tryg og velkommen, og så er de altid gode til at fortælle løbende hvad de laver og hvad evt. behandlinger/ muligheder koster. Jens’ glade og prof... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tuborg Tandklinik er en klinik tæt på Tuborg Havn i Hellerup. Klinikken har fire tandlæger og tre tandplejere samt et erfarent team af klinikassistenter.
Contactgegevens
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Denemarken
- 39620141
- info@tuborgtand.dk
- www.tuborgtand.dk
Rart at komme til tandlæge…
Det er en tryg oplevelse at gå til…
Det er en tryg oplevelse at gå til tandlæge hos Gitte. Hun er sød, hun spørger til om hun kan forsætte, holder de nødvendige pauser. Hun er altid tålmodig. Jeg kan
kun anbefale klinikken. Der er en god og hyggelig atmosfære blandt hele personalet.
Jeg har panik angst for tandlæger.
Jeg har panik angst for tandlæger.
Her i huset er der tid og ro til at følge mine behov og følelser.
Jeg får f.eks sidste tid på dagen så der ikke er tids Press i mit hoved.
Dina er en meget behagelig person der kender kundens grænser.
Man kan simpelthen ikke få bedre eller…
Man kan simpelthen ikke få bedre eller mere nænsom behandling end af Dinah og Tanja. Min varmeste anbefaling.
Best dental clinic I've experienced so…
Best dental clinic I've experienced so far, and I've been to plenty in many countries. From the receptionist, the dentist, the clinic, all top notch. Professional, kind, and caring personnel!
Gode øl har aldrig været ved deres…
Gode øl har aldrig været ved deres tandlæge før
Tandlæge Gitte Christensen er super dygtig
Jeg har gået hos Gitte Christensen i mange år. Fugte efter hende, da hun flyttede ind hos Tuborg Tandklinik. Hun er super dygtig, grundig og nænsom - jeg giver hende mine varmeste anbefalinger
Det er utvivlsomt Danmarks bedste…
Det er utvivlsomt Danmarks bedste tandklinik. Dina Hedegaard Poulsen og hele holdet af tandlæger og assistenter er dygtige og finder virkelig gode løsninger på behandlingerne. Også når de er ud over det almindelige.
Derudover får man altid en meget venlig og modtagelse.
Dygtige og kompetente behandlere
Jeg kan varmt anbefaler Tuborg Tandklinik. Jeg har kun haft gode oplevelser og jeg bliver altid taget godt imod af dygtige, kompetente og venlige behandlere 🤗
Altid verdens bedst service!
Ubetinget den bedste tandlægeklinik
Ubetinget den bedste tandlægeklinik. Man føler sig mødt og velkommen, så snart man træder ind i klinikken. Jeg har følt jeg er de bedste hænder, velinformeret om mine behandlinger og håndteret yderst professionelt.
Professionel behandling
Tak til Dina og hendes dygtige personale.
Jeg har fået en professionel behandling med stor faglig kompetence og ikke mindst stor empati.
Jeg kan trygt anbefale Tuborg Tandklinik.
Kompetent tandlægeklinik
Super søde og empatiske samt meget kompetent personale. 5 stjerner til Dina og Co
Verdens bedste tandklinik
Verdens bedste tandklinik , man er virkelig i gode hænder hos dem.
Faglig stor dygtighed , og så er de sååååå gode hvis man lider af angst .
Kun de bedste anbefalinger herfra
Har været til tandbehandling hos…
Har været til tandbehandling hos tandlæge Dina H Poulsen. Helt igennem professionel behandling hele vejen igennem. Kan kun give mine bedste anbefalinger til denne tandklinik
Hjemligt rum
Hjemligt rum, imødekommende personale og dygtige kompetente og høj faglighed.
Jeg har gået hos Jens Bjerregaard i…
Jeg har gået hos Jens Bjerregaard i mange år. Efter klinikken blev solgt og Jens (som fortsatte med at arbejde i klinikken på deltid) efter en årrække stoppede, havde jeg pludselig fået 2 huller og et 3. på vej. Jeg fik ikke lavet hullerne og skiftede tandlæge. Jeg havde INGEN huller.

Antwoord van Tuborg Tandklinik ved Dina Hedegaard Poulsen
Meget hyggeligt og profft personale, topp service
Meget hyggeligt personale, profesjonellt og utrolig søde. De er også billigere enn andre tandklinikker jeg ar været hos. 100% fornøyd
Jeg er SÅ tryg når jeg sætter mig i…
Jeg er SÅ tryg når jeg sætter mig i stolen hos Dina. Altid!
5 stjerner i over 30 år
Samme tandlæge Jens Bjerregård i over 30 år og fortsat yderst tilfreds.
Professionel, troværdig og humoristisk.
Lees meer over geverifieerde reviews.