Bij tuning online een spoiler gekocht…
Bij tuning online een spoiler gekocht maar deze paste niet goed en netjes het geld terug gekregen
Tuningonline sells cars parts compatible with Mercedes-Benz and BMW. We offer exclusive quality car parts for very competitive prices.
Sint-Maartensveldstraat 18, 8850, Ardooie, België
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gewoon een heel slecht bedrijf op diverse vlakken gebleken helaas.
Op de eerste plaats verkopen ze simpelweg ook overduidelijk slechte kwaliteit AliExpress bumpers of diffusers zonder deze zelf vooraf als sample test te beoordelen. En ik kan het weten, ik kocht er een die na levering van een slechte kwaliteit materiaal was. Het spuitwerk was evengoed slecht (bobbels) en de pasvorm was niet juist op diverse hoeken. Installatie door professioneel auto tuning bedrijf met veel ervaring met dergelijke producten. De CLA118 diffuser was duidelijk ander materiaal dan gewenst en heb het verschil helaas met eigen ogen mogen zien. Ook erg was dat bleek dat de onderlijst van de diffuser gewoon af fabriek vervormd bleek. Te lang naast de oven laten staan?
Nog erger dan dit alles vond ik de wijze waarop de eigenaar van dit bedrijf zich na aangeven van de constateringen schuil hield achter zijn eigen geloof van kwaliteit en dat het nooit eerder gebeurde met zijn spullen dat het slecht was. Sterker nog, het lag aan de inbouwers...ja schuif het maar af. De foto's spraken boekdelen. Het werd een hele lelijke discussie waarbij ik mijn recht heb gebruikt via de Paypall een claim in te dienen. Logisch je hebt immers een zeker termijn voor aankoopbescherming etc. Maar meneer werd nu helemaal boos en vond het allemaal maar advocaten taal. Ik denk dat zijn Belgisch vocabulaire zelf niet zo bijster groot meer was nadien want de mailconversatie was tamelijk vingerwijzend tot het moment hij eieren voor zijn geld koos.
Het liefste was ik vanuit NL nog even langs gereden en de bumper aan zijn eigen reet gemonteerd om hem daarmee de straat op te trappen. Maar dat is ook weer zo wat... Een meer rechtdoenende oplossing paste beter. Geld terug via Paypall, maar helaas de 250 euro kosten voor montage was ik wel gewoon kwijt en dat was helemaal eigen pech volgens meneer (die zelf aanraadde op de site montage door professionele inbouwers te laten verrichten) speltip1: Koop hier nooit zonder aankoopbescherming. Er zullen vast goede producten bij zijn, maar de CLA bumper was dus een presale. Hoe kon de eigenaar er zoals hij deed dan voor in staan zonder het eerst zelf te hebben gezien, getest en beoordeeld? De beste kwaliteit pretenderen ze te verkopen...ja...my ass.
Nooit meer dit bedrijf voor mij.

Antwoord van tuningonline.eu