Tweka Reviews

3,5

Bij livera Raalte 5 mnd.geleden een Tweka badpak gekocht, Zat echt fantastisch en was er heel blij mee. Ga 1 x per week naar aquagym. Bij thuiskomst word het handmatig gewassen niet uitgewrong... Toon meer

2 artikelen besteld. Maar 1 ontvangen omdat de andere uitverkocht was terwijl deze wel in de webshop stond. De maat die ik wél ontving was de foute maar dus teruggestuurd. Met retourneren ging t mis.... Toon meer

Deze bikini had ik 2-3 jaar geleden al gekocht. Pasvorm prima en sportief model. heel veel gedragen. Maar nu inmiddels verschoten en verteerd. Ben heel blij met hetzelfde model.Helaas alleen in groen... Toon meer

Voor het toesturen van mijn bestelling: twee badpakken in verschillende maten (vanwege het passen). Één exemplaar moest terug; goed dat jullie het retourzenden al hadden ingecalculeerd met een slim on... Toon meer

1. Badmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Form, function, fashion & forwardness. Klassieke Tweka styles, uitgesproken grafische motieven en primaire kleuren in combinatie met burgundy en emerald. De Spring/Summer 2018 collectie combineert sportiviteit met old world class.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een super mooie collectie!!!

Wat een super mooie collectie!!!!
Heb er heel lang naar gezocht.....Bestelling geplaatst, snelle levering.
Kwaliteit van de bikini is echt prachtig.
Heel blij mee..
Els

20 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Els, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering. Pakje was verzorgd ingepakt. Hou dit merk zeker in de gaten voor toekomstige aankopen.

20 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Na retourzending binnen 1 week het geld…

Na retourzending binnen 1 week het geld terug.

Antwoord van Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Super nette afhandeling van bestelling

Super nette afhandeling van bestelling. Van bestelling tot bezorging goed te volgen. Product goede kwaliteit stof. Zeker voor herhaling vatbaar

Gewoon perfect

Gewoon perfect : snelheid, product zelf, afhandeling, communicatie. TOP.

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Peter, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Prima geregeld

Prima geregeld. Jammer dat er geen ruilbon in zit aangezien het badpak te klein is. Nu moet ik het opnieuw bestellen.

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Esther, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Mooie dingen

Mooie dingen, snel en goed bezorgd en afgehandeld.

Antwoord van Tweka

Mooi badpak met zeer goede pasvorm en…

Mooi badpak met zeer goede pasvorm en prothesemogelijkheid.

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Jan, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Mooi en kwalitatief goed badpak.

Badpakken

Ik draag al lang badpakken van Tweka. Ideaal voor het zwembad. Eerste keer per internet besteld, snel in het huis.

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Johannes, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je al zo lang Tweka badpakken draagt. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Prachtige stof maar verkeerde maat en…

Prachtige stof maar verkeerde maat en viel een beetje raar rond mijn onderbuik.

16 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor het schrijven van de review. Vervelend om te horen dat het badpak niet naar behoren zat. Een fijne dag gewenst en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Snelle, nette levering.

Snelle, nette levering. Had meerdere badpakken besteld. Retourneren kostenloos en snelle verwerking.

15 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemiddag Juul, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Goede prodructen, snelle service

Ben tevreden met mijn aankoop via de site. De zwemkleding is van goede kwaliteit.
De bestelling werd stipt geleverd.

14 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemiddag, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Goede kwaliteit badkleding

Goede kwaliteit badkleding, snelle levering en goede service

14 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemiddag Ingrid, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Mooi badpak

Mooi badpak, past zeer goed!

13 juli 2019

Uitstekend model

Uitstekend model, vooral voor iets langere lengte.

13 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemiddag Cecilia, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Eerste keer besteld.

Prima, snelle levering.

12 juli 2019

Niets ontvangen

Niets ontvangen, mail gestuurd, sturen ze mij naar een winkel een dorp verder om op te halen, die doen geen pakjesdienst, dus badpak is spoorloos! Terug mail gestuurd, uiteindelijk online bestellen doe je om het aan huis te laten leveren en niet weken op te wachten en niet te weten waar het is!
Benieuwd wat ze nu te vertellen hebben op mijn mail! Bestel zeker nooit meer!

11 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor het schrijven van de review. Erg vervelend om te horen dat het badpak spoorloos blijkt te zijn, dit is natuurlijk niet te bedoeling. Het pakket is blijven hangen in het sorteercentrum van PostNL, hier konden wij helaas niet aan doen. Ik zie dat je het badpak eergisteren hebt ontvangen en dat mijn collega's al contact met je hebben opgenomen. Nogmaals onze excuses en we wensen je nog veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Duidelijke website en eenvoudig wijze van bestellen.

Duidelijke website en eenvoudig om je bestelling door te geven. Tevens snelle levering van mooi kwaliteitsproduct, dus als klant erg tevreden.

7 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Kristel, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

kijk eerst goed als je een tegoed code…

kijk eerst goed als je een tegoed code krijgt dat je die eerst aan de rechter zijde invoert wat anders kom je in de problemen wat achter af kunnen ze niets voor je doen en moet je de hele mep betalen plaats van een korting te krijgen

7 juli 2019

Antwoord van Tweka

Goedemorgen Ariette, hartelijk dank voor je positieve review. Een kortingscode hoor je inderdaad zelf in te vullen, voordat de bestelling word geplaatst. Dit kunnen wij zelf niet handmatig invoeren. Goed om te onthouden voor de volgende keer! Wij wensen je veel draagplezier en zien je graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka