Tyg.se Reviews

3.302
TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt synd att butiken gick i konkurs. Handlade extra bredd tyg för att sy gardiner till mitt vardagsrum som är 5 meter högt i tak. Tyget som jag köpte var precis det som de lovade och det stämde nä... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ett presentkort till en födelsedag. De skriver att man kan skriva ut det fysiskt med olika mallar som val. Problemet var att länken för att skriva ut var kom till 404 sida "broken link". Jag... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig köp där om hur produkten ser ut är avgörande. Kundsupport vill inte hjälpa och istället svara vad som, såsom i mitt fall blev att färger på din datorns skärm är fel kalibrerad! Det är det int... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag la en beställning på tyg.se och skulle sen betala order på förhand. Betalning via bankkort funkade av någon anledning inte (vi testade två olika kort som vanligtvis funkar). Fick då instruktio... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouw en productie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(3.302)

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sämst

Sämst, väntat provet 2 veckor.. ingen vet vart det är hamnat.

24 mei 2022

Hej Tarvi,
Tack för din recension. Vi beklagar att din beställning inte gick som förväntat. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid vår högsta prioritet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har fått dubbla leveranser men bara…

Jag har fått dubbla leveranser men bara beställt en gång, pengarna är också dragna 2ggr från konto. Företaget svarar inte på mail, inte heller på telefon.

23 mei 2022

Hej Sara,
Tack för din recension.
Vi beklagar att beställningen inte gick som förväntat. Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att handla och ett fantastiskt…

Lätt att handla och ett fantastiskt urval av tyg. Snabb leverans. Jag är mycket nöjd med både tyg och er service

23 mei 2022

Hej Eva,
Tack för att du tog dig tid att skriva en så bra recension. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt. Jag uppskattar tygproverna de som är gratis och som jag betalar för, då tygaffärer knappt längre finns i mindre städer.
Lite problem med utbudet av bomullsband kypertvävt 2 cm bredd litet sortiment av färger.

20 mei 2022

Hej Lena,

Nätsidan var bra

Nätsidan var bra, lätt att leta bland olika tyger.
Men leveransen dröjde väldigt länge. Kom inte inom utlovade 5-10 dagar utan först efter tre veckor. Trots att jag frågat fick jag ett falskt svar. Jag kommer ALDRIG beställa nåt från tyg .se igen.

Hej Ida,
Tack för din recension.
Vi beklagar att allt inte gick som förväntat.  Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår service.

Hej Annie,

Inget att klaga på.

Jag är nöjd! Priserna är bra och kvaliteten inte sämre än en vanlig tygaffär. Har fått vad jag förväntat mig. Skickas från Tyskland så frakten tar några dagar längre än vanligt.

Hej Lisa,

Fina varor

Fina varor, annorlunda tyg mönster för varje önskemål. Bra priser och service.

Hej Katerina,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte ett mönster som jag ska sy wn…

Köpte ett mönster som jag ska sy en kjol .
Snabb leverans bra paketerat.

Hej Anne,

Myket bra

Myket bra jobbet

Hej Fatima,

Toppen!

Bra utbud, fin kundservice och snabb leverans

Hej Nin,

Bra kundservice

16 mei 2022

Hej Christina,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tyget är fint att titta på men är…

Tyget är fint att titta på men är hopplöst att sy i. Luddar lätt på avigsidan, tyvärr gick tyget i soporna.

13 mei 2022

Hej Siv,
Tack för din recension.
Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid vårhögsta prioritet.

Toppen ⭐️

Toppen ⭐️
Vi är så nöjda

13 mei 2022

Antwoord van Tyg.se

Hej Ronja, Tack för att du tog dig tid att skriva en såbra recension. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag är nöjda

Jag är nöjda på båda tyger och transport

11 mei 2022

Hej,
Tack för din recension. Vi är mycket glada över det. Om du har några kommentarer, vänligen skicka dem till: kundservice@tyg.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undvik tyg.se som pesten skälv

om jag har kunnit så har jag gett detta företag 0 stjärnor i recession.

beställde ifrån tyg.se 19/04 & beställde något från kina samma dag. fick idag 10/5 det jag beställde från kina och har ännu inte fått det jag har beställd ifrån tyg.se. vilket betyder att det går snabbare å beställa saker från kina änn det går å få grejer från tyg.se

dom skickade inte grejerna innan jag skickade en email och lyste grejerna. ursäktade sig med at ''silkbandet var ur sortiment' istället för å ge besked med en gång.

provade å kolla status på paketet på nätsidan med bifogade Beställningsnummer i email men fick bara en felmedelande att ''vi kunde tyvärr inte hitta någon beställning på dessa uppgifter''

UNDVIK TYG.SE !!

10 mei 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Fredrik,
Tack för din recension.
Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår tjänst.

Snabb leverans!

9 mei 2022

Hej Elisabeth,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Första gången jag handlade här

Första gången jag handlade här. Blev glatt överraskad av kvaliteten på tygerna den var mycket bättre än jag trodde och det finns så mycket att välja på. Kommer att köpa härifrån igen och rekommenderar Tyg.se.

6 mei 2022

Hej Leif,

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.