2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet zo effectief als ze zelf zeggen helaas

Dit bedrijf is vooral goed in marketing, wat minder in effectiviteit.. De coachmarkt is op zichzelf staand al best een beetje lastig. En is soms een beetje een trucje, om je voor een paar maandjes even een flink goed gevoel te geven en dan daarna weg te zakken in oude patronen. Een goede coach vinden kan, maar ze zijn super zeldzaam. Dit programma werkt met online filmpjes, zonder coach. Marketing pitch: het is goedkoper, want je doet het met “peers”, zonder coach expertise. Een praatgroepje. Resultaat: goedkoop is duurkoop.. Je leert niets meer dan je in een 20 euro zelfhulpboek niet ook kan leren - niet mega veel dus... Dit is een daarmee toch best een kostbare grap, voor individu en bedrijf..

17 oktober 2023

Cosmetisch

Ik snap dat het moeilijk is voor mensen om hier een review over te schrijven, omdat je niet negatief wilt doen over iets dat je werkgever opzet.. Maar ik denk niet dat dit een veilige manier is voor werknemers om elkaar te coachen, zonder professionele begeleiding (behalve een paar videootjes / artikeltjes). Zonder echte ervaring of kennis van zaken werkt peer to peer begeleiding niet, merk ik. Je blijft steken ergens, hoe erg je ook je best doet om jezelf en de ander te helpen. Dit is echt een cosmetisch verhaal, zonder echte change. Ps. Ik net op hun website een review van ene Milusjka van t Lam, die volgens haar openbare Insta post een “goede vriendin” is van de oprichter?.. Daar ga je toch geen review van posten op je website, come on..

20 januari 2024

We verdienen geen echte coach?

Dit bedrijf heeft denk ik een goed marketingapparaat, dat ze bij mijn bedrijf een voet tussen de deur hebben gekregen… Story: je werknemers willen graag een coach, maar dat is te duur voor het bedrijf, dus geef ze wat videomateriaal, van wat onbekende mensen, en hoop dat ze zich dan nog steeds gewaardeerd voelen;). Ik was hier niet zo blij mee (voelde ook niet zo veilig). Ik wil heel graag weer terug naar mijn echte teamcoach van drie jaar geleden❤️.

18 oktober 2023

Er is helemaal geen persoonlijke…

Er is helemaal geen persoonlijke begeleiding bij dit systeem, maar slechts wat videootjes en tekstjes, waarvoor je nog steeds veel geld betaald pp. Ik heb echt liever een teamcoach waarbij je echt samen vertrouwen creeert, dan een platform, waaraan collega’s hun vertrouwen zonder enige basis moeten geven. Al het persoonlijke wordt gedeeld met collega’s. Nog meer dan de gemiddelde client met een psychotherapeut zou delen. Dat werkt niet en is te kwetsbaar. Ik snap wel dat het een goed verdienmodel is als je als coach zelf niets meer hoeft te doen, maar gewoon videootjes en artikeltjes plaatst!

26 mei 2023

Dit is een bedrijf dat zegt een unieke…

Dit is een bedrijf dat zegt een unieke manier of code heeft gevonden om te coachen, maar het werkt niet. Het is zonde van je tijd, die je beter kan besteden aan je werk of een echte coach. Dit bedrijf is volgens mij ook opgezet door een “coach” die er zelf met haar client vandoor is gegaan..

11 mei 2023
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken