Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu handlet 2 gange hos Uhrskov Vine uden problemer. Senest her under Coronakrisen. Bestiller Lørdag aften to flasker rom (til markedets bedste priser (duty-free i lufthavne og grænsebutikker und... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte en flaske rom til min far i fødselsdagsgave. Jeg krydsede af i feltet indpakning og noterede det også i kommentarfeltet. Underligt nok var flasken ikke pakket sønderligt ind udover den papkasse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lyn hurtig ekspedering (dag til dag) de bedste priser på nettet Deres shopping system giver absolut sikkerhed for, at man ikke bliver snydt - hverken med prisen eller når man betaler med visa kort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handler udelukkende vin og spiritus hos Uhrskov, selvom jeg bor i Kolding. Kæmpe udvalg, fed hjælp over telefonen, og god service i den fysiske butik. Har haft fornøjelsen af Jens’ viden og glade si... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Uhrskov Vinhandel / Uhrskov-Vine.dk tilbyder vi et stort kvalitetets sortiment af vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov-Vine.dk har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere..

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 6 flasker vin online hos…

Købte 6 flasker vin online hos Urskov-Vine
Alt fungerede perfekt, nem hjemmeside, nem betaling, hurtig gratis levering inden for 24 timer, god sikker indpakning, kan helt sikkert anbefales til andre kunder :o)

11 oktober 2024

Verdensklasse

Bestilte vinen torsdag kl16:30 og modtog vinen fredag kl.14 i Helsingør🍷😊. 10 stjerne herfra for verdensklasse service og god vin🍷🍷🍷.

26 april 2024

Altid service

Så fik vi igen vin fra Uhrskov til Farum.
Alt klapper og service og indpakning er i top.
Vi glæder os til de gode dråber.

15 februari 2024

Lynhurtig levering

Bestilte 4 øl på dåse. En special øl, som er udsolgt alle andre steder.
Bestiller d. 21. December. Hjemmesiden angiver at man skal bestille inden d. 20. December for levering INDEN jul.
Alligevel sidder jeg d. 22. December og nyder mine øl ! Alle tiders forretning - ikke sidste gang, jeg bruger dem.

20 december 2023

Godt og fleksibelt

Hurtig levering samt en god og fleksibel service.
Der var et produkt som ikke kunne leveres, men der fandt vi en anden løsning.
Yderligere var varene pakket rigtig godt ind.
Ros herfra.

5 december 2023

Top service!

God indpakning af skrøbelige varer, hurtig og stabil levering. Hvis der har været udfordringer med varer eller andet, er de hurtige til at kontakte en om ændringer eller andre tilbud

17 mei 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin pris på vinen men de havde desværre…

Fin pris på vinen men de havde desværre ikke 12 flakser af den årgang jeg bestilte. De kontaktede mig og tilbød mig 6 flasker af den bestilte årgang og 6 flasker af en anden årgang. Det var som sådan okay men jeg forstår ikke behovet for brug af hvide skum chips. Kunne fylde 2 grå affaldssække på 20L med dem efter at have modtaget 12 flasker. Derudover var de pakket ind i kraftig pap, hvilket i mine øjne er rigeligt. Derudover en kæmpe papkasse. Der er pap nok til at fylde halvdelen af min skraldespand. Umiddelbart et lidt for stort ressource spild, set fra min side. Tror jeg vælger at købe vinen et andet sted næste gang alene af den grund. Tak men ellers tak.

12 april 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.