Zeker een aanrader voor handgemaakte Japanse lampen. Met oog voor detail in elkaar gezet. Mooi authentiek product wat voor een warme sfeer zorgt. Blij mee! Lamp kwam binnen een paar dagen aan, goed... Toon meer
En paar jaar geleden had ik al eens een mooie Chiba lamp bij Ummei besteld. Nu was het hoog tijd voor een tweede lamp, aan de andere kant van het bed. Evenals de eerste lamp: erg mooi, perfect afgew... Toon meer
Mooie producten, persoonlijk afgeleverd. Wat dat laatste betreft was er wel wat vertraging vanwege omstandigheden, maar dit werd vooraf en duidelijk gecommuniceerd. Weinig op aan te merken dus.
Mooie Japan stijl lampen. Heb er nu al diverse van, staande lamp, bijzet tafel lampjes en op maat gemaakte plafond lampen. Goede service en snelle levering. Te zien bij Loods5 Zaandam.
De specialist in Japanse lampen
Van Spilbergenstraat 184-H, 1057 RS, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Prachtig product en goed verstuurd met voldoende bescherming

Antwoord van Ummei
Goede service en fantastisch product. Kwaliteit, handgemaakt en zeer verzorgd. Ben van plan om zeker nog wat uit te zoeken.

Antwoord van Ummei
Snelle reactie, tussentijdse updates van de bestelling. Erg persoonlijk. Fijne service en echt top producten!

Antwoord van Ummei
Het ontwerp is strak afgewerkt en mooi hout gebruikt. Verder erg sfeervol.

Antwoord van Ummei
De ummei sendai plafonnaire gekocht. Prachtige lamp, echt vakwerk, straalt rust uit en maakt woonkamer af. Walnoot versie

Antwoord van Ummei
Evenals de eerste lamp: erg mooi, perfect afgewerkt, snelle levering, goed ingepakt, voorzien van de juiste (LED)-lamp.
Het staat erg vrolijk, met de 4 verschillende motieven die ik had uitgezocht!

Antwoord van Ummei
Geleverd wat verwacht werd. Mooi!!
Aardige telefonische naservice
Mooie producten, persoonlijk afgeleverd.
Prachtige lampen en heel mooi gemaakt. Fijn contact met de verkoper/maker en goede service. Ik heb hier al twee keer lampen besteld.

Antwoord van Ummei
Correcte levering van wat wij besteld en verwacht hadden. Netjes afgewerkt. Kobe Walnut lamp hangt inmiddels en past mooi bij de Tokyo walnut lamp die wij al hadden.