Unitedpaper

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Dit is pure oplichting!

Dit is gewoon oplichting.
Telefonisch kassa rollen verkopen aan medewerkers die daar niet toe bevoegd zijn. Pretenderen dat het een aanbieding is.
Vervolgens een factuur van €400 sturen wat een bedrag betreft wat absoluut geen aanbieding is laat staan marktconform.

5+1 gratis €400

Op de website van united paper is de prijs van 6 dozen €194

Pure oplichting!

30 november 2022

Beste mevrouw van Dijk,

Dank voor uw mail. Wij hebben onderzoek gedaan naar deze order en er blijkt uit de gespreksopname dat er duidelijk is gevraagd naar de bevoegdheid. De bewering die u doet is dus onjuist. Ook blijkt uit de opname dat de prijs is benoemd en dat dit akkoord was. Vriendelijk verzoek deze onterechte review te verwijderen.

Hetzelfde verhaal als vorige reviews

Hetzelfde verhaal als vorige reviews, ongevraagd bij een medewerker die niet bevoegd is om bestellingen te plaatsen een bandje mee te laten lopen waarop de medewerker erin wordt geluisd. Vervolgens worden er dan dozen pinrollen bezorgd.
Ter info voor toekomstige mensen die benadeeld worden door dit bedrijf:
Bij een ongevraagd telefonisch verkoopgesprek met een bedrijf waar u nog geen klant bent, is de regel heel simpel.
Ook al zegt u 'ja' aan de telefoon, de overeenkomst is pas rechtsgeldig als u deze schriftelijk bevestigt.
Ook is er een bedenktermijn van 14 dagen waarin een product terug gestuurd kan worden, volgens de “kopen op afstand” methode die u gebruikt.

25 oktober 2022

Geachte heer,

Wat u hier schetst klopt niet. Onze medewerkers vragen altijd of de persoon aan de telefoon bevoegd is om bestellingen te plaatsen. Daarna word er pas geleverd. Ook word er duidelijk uitgelegd dat het om een actie gaat. Het is niet verplicht om ja te zeggen aan de telefoon wil ik hier benadrukken. Er word hier niemand erin geluisd aangezien alles duidelijk word besproken in aantallen maar ook de prijs. Ik wil u ook nog even wijzen op desinformatie wat u verspreid hier in uw review. zie bron: https://ondernemersplein.kvk.nl/bedenktijd-bij-verkoop/

Geen bedenktijd bij verkoop aan ondernemers De wettelijke bedenktijd van 14 dagen geldt niet als een ondernemer iets bij u koopt. Bij verkoop van goederen en diensten tussen bedrijven (business to business, B2B) gelden de algemene regels van koop. U zet in de algemene voorwaarden welke regels er gelden als uw zakelijke klant van de aankoop af wil.

Oplichting

Ongevraagd een doos pinrollen ontvangen die nooit besteld is. Na levering een factuur sturen die 3x duurder is dan gebruikelijk met algemene voorwaarden waarin staat bij vertraging van betalen wodt de prijs verhoogd met x procent. ik zal nooit van me leven voor iets betalen wat ik niet besteld heb.

11 oktober 2022

Geachte heer Poelman,

Uit nader onderzoek en uit de gespreksopname blijkt dat er wel besteld is door jullie en zelfs door een persoon die bevoegd is dat te doen. Ik verzoek u dan ook contact met onze klantenservice op te nemen. Wij verwerpen uw opmerking om ons als crimineel bedrijf neer te zetten aangezien wij ten goede trouw leveren. Wij zullen hier een ook melding van maken bij trustpilot.

Oplichters!

Sturen gewoon een doos pinrollen af en later de factuur. Nooit besteld, ze zeggen van wel en willen de pinrollen niet terugnemen tenzij we betalen voor de heen en terugzending.
Stelletje oplichters!

Nu willen ze deze review offline halen als ik niet meer gegevens deel. Het lijkt mij dat deze reeks hieronder genoeg zegt. Overigens hebben we de pinrollen mogen terugzenden nadat bleek dat de bestelling dus helemaal niet geplaatst was.

2 oktober 2022

Beste Kristel,

Kennelijk bent u geen klant bij ons en schept u er genoegen in om andere bedrijven zwart te maken. Graag hoor ik van welk bedrijf u bent en anders laten we uw review offline halen en doen wij aangifte tegen u vanwege laster. Het zegt mij genoeg dat u uw eigen identiteit niet bekend wil maken.

Slecht bedrijf

Ook wij zijn gebeld en werd er gesuggereerd dat we een bestelling hadden geplaatst. Bij navragen bleek dat niet het geval en hebben we doorgegeven dat we geen interesse hadden. De volgende dag kwam er echter toch een doos pinrollen binnen. Gemaild dat ze ze weer mochten komen ophalen, maar dat gebeurde niet, de rekening hebben ze wel gestuurd....

20 september 2022

Geachte mevrouw Dekker van Dierenkliniek Kalverbos

Wij hebben u via de mail al uitgelegd hoe de verkoop is gegaan en dit is niet gegaan zoals u dit hierboven schetst. Uit de gespreksopname blijkt dat onze medewerker zich netjes heeft voorgesteld als United Paper en de actie duidelijk heeft uitgelegd. d.w.z. aantal dozen benoemd en de prijs. Er is ook gevraagd naar bevoegdheid en daarna is de order pas verstuurd. Uw informatie hierboven is dus onjuist.

Wat een nare ervaring!

Wat een nare ervaring!

We kregen telefoon en er werd gesuggereerd dat er een bestelling stond. Ze hadden het serienummer van ons pinapparaat nodig. Dat is de informatie die ik gegeven heb. Hierna volgde een niet bestelde levering. Wat een manier om zaken te doen… Direct na het telefoontje voelde het al niet goed. We hebben hartstikke fijne leveranciers waar wij zaken mee doen op basis van goed vertrouwen en heldere communicatie. Mijn advies zou zijn om dat ook eens te proberen.

Ik vraag me af: is dit de nieuwe manier van sales? Gelukkig verraadde de reviews online al direct met wat voor bedrijf we te maken hadden.

12 augustus 2022

Beste Maudje,

Wij suggereren nimmer dat er al een bestelling stond. Onze medewerkers bellen namens United Paper en leggen duidelijk de actie uit en dat er een actie is en vervolgens vragen wij ook of de persoon aan de telefoon bevoegd is om te bestellen. Wij vragen nimmer naar het serienummer maar wel naar het merk/type pinapparaat zodat wij de juiste afmetingen kunnen sturen. Het zou fijn zijn om te weten van welk bedrijf u bent zodat we contact met u kunnen opnemen.

Pure misleiding factuur nooit betalen!

Wordt naar algemeen nummer gebeld en gesuggereerd alsof er al een bestelling is gedaan en gevraagd wat voor type pinbon we gebruiken. Niet zo gek dat een medewerker die de telefoon toevallig beantwoord daar antwoorden op geeft. Vervolgens sturen ze een doos thermorollen op die drie keer zo duur is als gangbare prijs. Pure misleiding. Factuur nooit betalen.
Zelfs de door hen ingeschakelde deurwaarder moest erkennen na het afluisteren van het telefoongesprek dat United paper zich duidelijk niet aan de wet houd. Ik kon de rollen terugsturen op hun kosten en hoefde dan ook de factuur niet te betalen. Retourlabel die ik kreeg was geadresseerd aan Westland verpakkingen te Naaldwijk.

23 mei 2022

Beste Karel Janssen,

Wij suggereren nimmer dat er al een bestelling stond. Onze medewerkers bellen namens United Paper en leggen duidelijk de actie uit en dat er een actie is en vervolgens vragen wij ook of de persoon aan de telefoon bevoegd is om te bestellen.Het zou fijn zijn om te weten van welk bedrijf u bent zodat we contact met u kunnen opnemen. Onze deurwaarder heeft nooit erkent dat wij ons niet aan de wet houden en ik kan u het nog sterker vertellen. Hij heeft het succesvol geïncasseerd bij u. Waarschijnlijk probeert u ons bedrijf en ook dat van anderen bewust schade toe de dienen blijkt uit onderzoek. Wij zullen de nodige stappen jegens u ondernemen en wij hebben u inmiddels gerapporteerd bij Trustpilot.

Niet doen.

Te dure producten zonder refund.
Ze bellen je op en smeren je van alles aan.

Update: na de reactie proberen ze alles om dit offline te halen.

Het zou ze trouwens zelf sieren als ze toegeven en refund geven.

10 juli 2022

Beste Axel,

Het zou u sieren als u zou laten weten van welk bedrijf u bent. Helaas kunnen wij niets met anonieme reviews.

Waardeloos bedrijf

Unitedpaper.nl bleek achteraf niet zo united te zijn. Veel te dure printrollen aangesmeerd en een refund is niet mogelijk. Als je nog gelukkig door het leven wilt gaan zou ik hier niet bestellen.

19 mei 2022

Beste Boris,

Door prijsstijgingen van grondstoffen zijn de producten op dit moment duurder dan voorheen. Ook wij hebben met prijsstijgingen te maken. Ik hoop dat u nog gelukkig door het leven kan.

oplichters!!!

Bellen met een willekeurige medewerker binnen je organisatie en "smeren "dozen met pinrollen aan, die ze niet meer terugnemen. Oplichters!!!!

30 maart 2022

Beste Sano,

Dank voor uw gegevens. We zullen de gespreksopname , afleverbewijs etc naar trustpilot sturen. Vervolgens zullen wij aangifte doen wegens smaad.

Het zou u sieren te vertellen van welk bedrijf u bent zodat wij er iets mee kunnen. Uw opmerking als "smeren dozen aan" verwerpen wij aangezien we ten alle tijden de actie duidelijk communiceren via de telefoon en leveren wat we besproken hebben. Wij bellen nooit met een willekeurige medewerker maar vragen altijd naar de persoon die bevoegd is om te bestellen. Uw informatie en opmerking klopt dus niet.