2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf bestel hier niet!!
Onwijs slechte kwaliteit en wilde de jurk graag terugsturen. Terugsturen ja dan mag je de verzendkosten naar China zelf betalen. Of je krijgt een minimaal bedrag terug. Voel me opgelicht en al helemaal toen ik de jurk voor €50,- minder op Shein tegen kwam.

6 juni 2025

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Retourneren is een heel gedoe wat je allemaal zelf moet betalen.

27 mei 2025

Goedkoop

De kleding is de goedkope variant van het plaatje. Kleding komt uit China. Is het geld niet waard. Bij retour willen zenden moet je zelf de retourkosten van ongeveer €50 betalen.

28 maart 2025

Misleidende website, precies temu of shein, maar dan verbloemd

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden komt alles uit Azië, wat wel op hun website staat, maar subtiel een beetje weggestoken is. Kwaliteit en type stof valt dus tegen. Indien je wilt retourneren bieden ze je eerst 15% refund aan. Daarna ineens of 30%?! of een totale refund maar dan moet je alles retrourneren, niet 'niet kosteloos' zoals op de website staat, maar VOLLEDIG op volledig eigen kost naar Azië, inclusief douanekosten. Ik zou zeggen, bestel hier nooit. Misleidend.

24 maart 2025

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling. Geen enkel gerecht sprak tot de verbeelding. Wijnen ondermaats. Verschil met de Jane is torenhoog. 1x en nooit meer.

9 september 2023

Niet wat we er van hadden verwacht

Recentelijk werd in het sterrenrestaurant The Jane het nieuwe restaurant Untitled geopend.

Volgens de media werd dit omschreven als de toegangkelijke en betaalbare versie van The Jane. We wilden dit daarom graag uitproberen en maakten een reservatie s'avonds.

Het restaurant UNTITLED is gelegen in dezelfde kapel van The Jane maar boven waar vroeger de bar was.

Je zit niet aan een tafel maar aan één grote bar waar je de keukenbrigade aan het werk ziet. De persoon die ons het concept kwam voorstellen sprak alleen maar Engels. We bestelden tevens ook iets om te drinken. Na lang wachten vroegen we of ze dit niet vergeten waren en kwamen toen alleen met mijn drank. Die van mijn echtgenote waren ze vergeten maar dat werd opgelost.

Je kon kiezen uit 3 Menu's van €65 - €79 - €99. De eerste valt al weg want dat is de Lunch menu dus wij kozen voor het 5 gangen Menu van €79.
De namen van de gerechtjes op de menu waren vreemd om een keuze te maken. Men adviseerde ons ook bij een gezonde honger nog de toevoeging van extra vlees dat lang gerijpt was. Supplement 45 euro. Veiligheidshalve hebben we dit erbij genomen.

Ook de wijnkaart was voor ons een onbekende met vreemde namen zoals Glow Glow of Zibibo en allemaal biologisch. Normaal nemen we een fles maar in dit geval kozen we toch maar voor één glas om te proeven. De prijzen waren in ieder geval stevig. Onze keuze 1 glas rood en 1 glas wit was geen succes. Te speciaal van smaak en kleur met een ciderachtige nasmaak. Het is dan ook maar bij 1 glas gebleven.

Aan de bar kon je de keuken brigade van een acht personen goed bezig zien. Goed gedrild en iedereen had zijn vaste taak. Iedereen uitgerust met een pincette waar alles mee werd gedresseerd. Arbeidsintensief om te zien hoe elk product met deze pincette op het bord werd gelegd.

De bordjes die je kreeg waren klein maar wel smaakbommetjes.

De bar was ondertussen goed vol gelopen en je kon je niet van de indruk ontdoen dat je te dicht op elkaar zat. Telkens iemand van het personeel iets kwam brengen langs achter of bij de buren moest je even opzij draaien. Een tête-à-tête moet je er zeker niet komen doen. Met meer dan een paar vrienden is ook moeilijk omdat je aan een lange bar zit en praten dan niet echt handig is.

Toen ons vlees kwam hadden we toch iets van bijlage verwacht maar het was alleen vlees gesneden zoals een tagliatta sec op een bord. Van smaak te zout en teveel vet wat dan ook doorsmaakte in het vlees.

Het mag dan wel mooi worden voorgesteld, vlees van het 'Meat Station' dat weken gerijpt is maar als het niet lekker is van smaak dan maken al die woorden niet veel indruk.
(Het "Meat Station" is trouwens een doorschijnende koelcel achter de bar waar je het vlees ziet hangen)
Een gesprek met onze zijdelingse buren die naar we vernamen ook geregeld lekker gaan eten op een bepaald niveau lieten verstaan dat ze het ook niet zo geweldig vonden. Less is more.

Hetgeen ook opviel is dat tijdens de ganse periode dat we er zaten niemand is komen vragen of we eventueel nog iets wensten te drinken of iets nodig hadden.

We zijn buitengegaan met een rekening van juist geen €300 maar we hadden geen wauw gevoel en dat is spijtig. Een herhaling zit er voor ons niet in.

25 januari 2023

Is dit jouw bedrijf?