Lees wat reviewers zeggen
sunny beach!! verkligen det finaste och bästa stället jag vart på, magaluf kan hänga sig i granen! haft så kul både under alla events och partykvällar. sen får vi inte glömma de finaste guiderna Frid... Toon meer
Skönaste guiderna Olivia & Martina som alltid var hjälpsamma och ställde upp samt kunde svara på frågor dygnet runt! Kunde verkligen inte fått bättre guider i magaluf. Vid samtal med andra researra... Toon meer
Vi har haft bästa veckan på Sunny Beach!! Tusen tusen gånger roligare här än i Magaluf. Allting har varit så himla kul, så bra events och ute kvällar. Sen har vi haft bästa guiderna ofc, Bella och Fri... Toon meer
Ida er den bedste guide
Elsker Sunny Beach
Elsker Sunny Beach! Sofie vores guide var ren klasse, altid klar på at danse på baren med os!💃🏼
Elsker elsker elsker!
Elsker elsker elsker!! Champagne showet hele vejen! Kæmpe oplevelse alle pengene værd! Go Extreme or go home. Alle ens spørgsmål bliver besvaret med det samme af de skønne guider. Specielt sandra har hjulpet os meget!
Usch, värdelöst
Många från skolan har bokat studentresorna med nordic invasion o nu har dom flyttats flera dagar o nu ska de betala lika mycket för en dag mindre, stort scamföretag, glad man bokade med tui istället
Sämsta skiten ever!
Har haft en magisk resa på magaluf
Har haft en magisk resa på magaluf. Kajsa gjorde allt så mycket bättre med sång dans och fest. Hon var galeeeen
Jag åkte till magaluf me uptours o…
Jag åkte till magaluf me uptours o kajsa o olle är dom bästa personer ja rest me i hela mitt liv💯💯💯💯💯💯
Kötta Kajsaaaa
Detta var andra gången jag var här. Första gången så vart det många men denna gång vart det en, en underbar. Jag vill ge all kärlek till alla guider men denna gång lite extra till Kajsa Nilestoff. Även nu kanske två månader senare så känner jag att jag måste nämna att hon var en underbar guide samt att jag önskar henne all lycka. Tack för två rundor uptours, Magaluf och Guiderna (lite extra Kajsa❤️)
Mvh Wilhelm
Bedrövlig hantering från UPTOURS
Bedrövlig hantering från UPTOURS, de överbokar hotell! Resan till Sunny Beach blev en stor besvikelse efter det otroligt nonchalanta agerande från Uptours. Pojkarna, 7st, hade bokat ett 4-stjärnigt hotell, 3 rum, på Uptours Palace (All Inclusive), när de kommer ner finns inga rum på hotellet. De blir erbjudna ett alternativ på ett 3-stjärnigt hotell. Efter en dag så erbjuds de att flytta tillbaka till Uptours Palace men då endast till 2 rum!
När vi påtalar detta för Uptours centralt så avvisar de klagomålet då pojkarna valde att bo kvar på det 3-stjärniga hotellet. Där hade de 3 rum! BEDRÖVLIGT UPTOURS!
Vi fick fel hotel
Vi fick fel hotel. Vi bokade uptours Palace som var 4 stjärnigt, men sen fick vi ett sunkigt 3 stjärnigt hotel som var jätte vidrigt, eftersom det tydligen var fullbokat... Vi bokade dock i februari och åkte dit i slutet av juli så det är lite märkligt... Sen 1 dag senare erbjöd dom 5 av oss 7 att få flytta in till 2 rum på Uptours, men de rummen hade inte ens balkong... Man känner sig lurad och vi har inte blivit bemötta väl av Uptours nu i efterhand.. Tråkigt..
Fetaste festerna och de fetaste…
Fetaste festerna och de fetaste guiderna som verkligen höjer de till en helt annan nivå, speciellt Kajsa! Olle ska också ha cred fast han var lite långsam på dricka :)
Detta är det sjukaste jag varit med om…
Detta är det sjukaste jag varit med om bästa festresan och dom sjukaste guiderna speciellt Kajsa
Fetaste resan
Fetaste resan vi varit på! Rekommenderar uptours af. Guiderna är fett bra, speciellt kaja
Någonting jag verkligen vill göra om!
Någonting jag verkligen vill göra om!! Det finns någonting för alla oavsett om man är i förhållande eller inte. Guiderna är superroliga och trevliga och människor vi har uppskattat hela resan!! Skönt att alltid ha stöd på plats som vi kan ta hjälp ifrån om det är något. NO SWEDEN NO PARTY!!!! DET VAR HELT FUCKED UP!!! INGEN KOMMER IHÅG EN FEGIS!!! Vi kommer sakna er guider <33333233333333333333
Jo och Kajsa är bästa guiderna
Jo och Kajsa är bästa guiderna! Det har varit den bästa veckan i mitt liv. #GoExtremeOrGoHome
BÄSTA resan nånsin
BÄSTA resan nånsin. Kajsa, Jo och Olle handsdown dom bästa guiderna
#goextremeorgohome
Sjukaste resan med uptours!
Sjukaste resan med uptours!! Älskar guiderna Kajsa Olle och Jo😍😍
Mycket bättre än Nordic Invasion
Mycket bättre än Nordic Invasion. Sviiinroliga guider (de kunde inte varit bättre) och riktigt feta fester!
bästa guiderna Jo och Kajsa!!!
bästa guiderna Jo och Kajsa!!!! det har varit en sinnessjuk vecka i Magan!
#GoExtremeOrGoHome
Bästa guiderna Jo och Kajsa
Bästa guiderna Jo och Kajsa, kul och bra upplägg på veckan. Askul fester. Alla guider var assnälla och roliga
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.