Heel blij dat ik verhuist ben
Heel blij dat ik verhuist ben, wat een nare verhuurder en vooral die nmg, Urban Interest is mensonterend met alles, geld moet niet belanrrijker dan huurders zijn
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Voel mij echt een melkkoe, steeds maar verhogingen en proberen je kosten op te leggen die je nooit heb veroorzaakt of verantwoordelijk voor bent.
Het is dat ze het hebben overgenomen en dat ik hier al zit met mijn bedrijf maar als ik mocht kiezen zou ik never voor Urban kiezen!

Antwoord van Urbaninterest
Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf. Reageren niet of nauwelijks op mails en telefonisch slecht bereikbaar. Zoals in eerdere reviews ook al beschreven houden ze de TTB van 2023 achter. Ook wij een (bewoners van een grote flat) hebben de eindafrekening over 2023 nog niet ontvangen. Er wordt gezegd dat het ligt aan de meters op de blokverwarming. Echter geeft bedrijf Ista aan dat deze naar behoren werken. Er wordt geen actie op gezet door Urban Interest en ook de beheerder NMG laat het volkomen afweten. Huurders worden niet serieus genomen, maar fungeren louter als melkkoe. Elk jaar weer met (flinke) huurverhogingen komen. Want de belastingdienst (om je inkomen op te vragen) weten ze wel te vinden. Maar qua service krijg je er niks extra's voor. Alleen maar centen binnen harken. En lekker rente trekken over de TTB die ze allang en breed hebben ontvangen van de overheid. Onze belastingcenten dus! Wij zullen ook gaan starten met de huurcommissie. Laat iedereen dit alsjeblieft doen!
Aan de mensen van Urban; kom op doe je werk en probeer goed te zijn voor je huurders! Wij werken ook hard voor onze centen en verdienen beter.

Antwoord van Urbaninterest
Urban Interest Vastgoed BV Den Haag. Parasitair bedrijf dat hun verplichtingen niet nakomt. Als huurder moet je constant de huurcommissie inschakelen als er iets is. Onderhoud wordt niet gepleegd. Reparaties slecht uitgevoerd. Huizen zijn tochtig. Schimmel. Probeer al een aantal jaar een lekkage keukenmuur te laten verhelpen. Steeds van het kastje naar de muur. Jaarafrekening servicekosten nooit op tijd. TTB (overheidsgeld dat beschikbaar is gesteld voor blokaansluiting in 2023) nog steeds niet bij de huurders. Urban houd het achter. Huurcommissie ingeschakeld. Twee weken geleden de uitspraak ontvangen die bindend is. Urban heeft nog steeds mijn tegoed niet uit laten betalen door NMG die het beheer sinds een jaar voor ze doet. Voorheen was dit sweco (ook een verschrikkelijk bedrijf). Hen meerdere keren gemaild, gebeld, niks helpt. Ze weigeren mij mijn geld te geven. Genoodzaakt een juridische procedure op te starten. Ga niet met ze in zee!
NMG is in opdracht van Urban Interest in verzet gegaan tegen de voorzittersuitspraak huurcommissie.
Update 14-05-2025. Uitspraak verzet ontvangen. Verzet ongegrond. Uitspraak voorzitter blijft staan. Ik kreeg echter vandaag de jaarafrekening via de post. Deze is bijna een jaar te laat en klopt niet met de uitspraak huurcommissie. Verhuurder wil zich klaarblijkelijk wederom niet aan de verplichtingen houden. Verschillende keren gemaild naar Urban Interest en NMG, uiteraard geen reactie terug. Volgende week een gesprek met een juridisch adviseur. Wat een bedrijf!