Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reklamerede over min datters ur hvor remmen var knækket. På trods af at urremme betragtes som en sliddel, valgte firmaet at sende mig et helt nyt ur u/b! Reklamationen blev taget alvorligt og allere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Casio Edifice Chronograph Bluetooth EQB-500D-1AER Så jeg her på deres hjemmeside , læste et par reviews af det, og da de har en fysisk forretning i Søborg , tog det ikke lang tid , jeg måtte jo se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte mit ur til den billigste pris online, valgte 1-2 dages levering uden omdeling til 39kr. Det gik hurtigt og nemt - uret er i fremragende kvalitet, ingen indvendinger, super oplevelse. /Jakob... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

har købt ure fra jer et par gange og synes i levere hurtigt og levere produkter som er fremvist på jeres side som vil sige at i ikke overdriver eller viser produkter som ser anderledes ud i virkelighe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Horlogerie

Info over Ure.dk

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til hele Danmarks urshop på nettet!
Nu med både Gratis Fragt ved 500 kr!
Leder du efter populære urmærker, er du kommet til det rette sted. Vi er officiel dansk forhandler af de fleste af vores urmærker, så du kan være helt sikker på, at du køber et ægte ur med dertilhørende officiel garanti og service!

Casio ure er populære sportsure af en utroligt god kvalitet.

Vi udpeget som autoriseret forhandler af bl.a følgende mærker: Daniel Wellington ure, Seiko ure, Skagen ure, Fossil ure,

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Top dollar service

Reklamationen blev taget alvorligt og allerede næste dag havde min datter et nyt ur.
Sublim service.

30 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Dejlig nem hjemmeside, jeg fandt hurtig den ur jeg ønskede mig til en go pris.
Men jeg kom til at købe et værktøj med, til at tag led af urremmen, DEN ER UTROLIG DÅRLIG PLASTIKKVALITET, der så jeg mig ikke godt for.

1 juli 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nyt ur, med lidt leveringsbesvær

Mit dyre Tissot ur er til "Nyt batteri", smøring og olieskift, og det kunne åbenbart kun foregå i Schweitz, for en dyr pris og lang tids fraværd (Det ærgrede mig, at jeg ikke bare tog det med igen!!), og mens jeg ventede (De havde ikke et låne ur!) så jeg bestilte et billigt "Casio Edifice" ur hos Ure.dk (For mindre end jeg skal betale for Service af mit Titanium, Tissot Touch!).
Det ankom få dage efter, til en Postbox/Nærbox, men desværre én som kræver, at modtageren har en SmartPhone, for at kunne åbne boksen (Jeg havde også besvær med at finde Boxen, og måtte lede i området!!) Og det har jeg ikke (Jeg er 75). Så jeg måtte finde én som havde en SmartPhone og var villig til at downloade en App, og tage med for at kunne åbne boksen! Det gjorde at det tog et par dage før jeg kunne få mit ur udleveret!

Uret virker i øvrigt fint, ser pænt ud med metal lænke og har Dag og Dato, så i den retning kan jeg ikke beklage mig!!! Det skal lige justeres en smule i spændet, og flyttes et par justeringshuller, men det er intet problem, som gammel håndværker!

6 augustus 2023

Hej Finn,

Tusen tak for din tilbagemelding og for at dele din oplevelse med os.

Det er ærgerligt at høre om de udfordringer, du stødte på ved afhentning af dit nye Casio Edifice ur, specielt i forbindelse med teknologien ved Postbox/Nærbox. Vi vil tage dine erfaringer med i vores overvejelser for fremtidige forbedringer i leveringsprocessen.

Det glæder os at høre, at uret lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med dit køb.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter, at du tog dig tid til at informere os.

Hvis der er noget vi kan gøre for at assistere yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hold jer fra ure.dk!

Hold jer fra ure.dk!
Bestiller en urrem i str 12 mm og får tilsendt en urrem i str 14 mm!?!
Jeg kan ikke hente en ny og aflevere den gamle i butikken, da de holder lukket en måned!! Ingen svarer på telefonen.
Ingen returlabel, men en masse “advarsler” på hjemmesiden om hvordan man skal returnere og selv betale for det - for deres fejl!
De har taget mine penge og jeg har stadig ingen urrem der kan bruges.

24 augustus 2022

Hej

Vi beklager dybt den fejl og de ulemper, du har oplevet med din bestilling hos os. Det er bestemt ikke vores hensigt at give vores kunder en sådan oplevelse.

Og vi giver altid kunden gratis retur, hvis de modtager en vare med fejl eller der er nogle problemer.

Mvh,

Dårlig kundeservice

Når man har en web.shop som ure.dk, er det vigtigt at telefonen bliver taget når man ringer.
Uagtet der er sommerferie. Vi har da heldigvis noget der hedder en telefonsvarer.

Det er også vigtigt at den telefon man ringer til faktisk er oprettet.

De telefonnumre jeg har skaffet mig selv på ure.dk. virker ikke og kommer formentlig aldrig til at virke.
Skidt kundeservice

29 juli 2021

Hej Lotte

Vi beklager dybt de udfordringer, du har oplevet med at komme i kontakt med os.

Det er afgørende for os, at vores kunder nemt kan få fat i os, og det lyder til, at vi ikke har levet op til dette i dit tilfælde. Det er vi meget kede af.

Det var rigtigt godt

Det var rigtigt godt, at jeg har læste anmeldelser før jeg skulle købe nogle fra jer.,!!!!
Jeg gider ikke købe et ure, hvor det holder KUN 1-1/2 år
Det er ikke legetøj ure vil ....!!!!!!!!

1 april 2021

Hej

Vi er meget kede af, at du har skrevet en negativ anmeldelse af os, uden at have handlet hos os?

For 99,9% af vores kunder er tilfredse, og vi arbejder hårdt for at sikre en god kundeoplevelse og at de ure, der købes hos os, holder længst muligt.

Vi abonnerer desværre ikke på Trustpilot, hvilket betyder, at kun et fåtal, ofte dem der har oplevet uheldigheder, vælger at skrive her.

Ikke godt nok...............

Jeg bestilte d. 7/12 et casio ur hos jer, til brug til julegave, modtog samme dag en kvittering pr. mail på, at i har modtaget min ordre.
D. 15/12, altså 8 dage efter, modtager jeg en ny mail. Her beklager i at, der er sket en fejl og at i ikke kan levere ordren, som så er anulleret. I tilbyder godtnok, at jeg kan vælge et andet ur, og at i vil give en god pris. Men 8 dage for at finde ud af at der er sket en fejl, er bare alt for mange dage. Og da juleønsket går på lige netop Casio uret, kan jeg jo ikke bare vælge et andet.

16 december 2020

Kære Kenn
Jeg beklager selvfølgelig inderligt fejlen. Din ordre fik en status i vores system, der gjorde, at vi ikke fik tjekket den dagligt - dernæst har vi forsøgt at skaffe den til dig, da vi selvfølgelig gerne vil levere den. Jeg vil rigtig gerne kunne hjælpe dig, hvorfor vi gerne vil kunne levere et andet ur, til en super pris.

Tilbuddet står selvfølgelig stadig ved magt.

BH
Carl-Christian, Ure.dk

Perfekt!

Hurtig forsendelse og gode priser. Modtog mit ur 1½ døgn efter jeg havde bestilt.
Ligeledes synes jeg at min ordre var pakket godt. Det giver altså lige det sidste, når varene er pakket pænt og nænsomt ind og ikke ligger og rasler rundt i papkassen.

29 oktober 2020

Meget tilfreds oplevelse

Det er vel altid med en vis form for skepsis når man handler på nettet ved et firma man ikke har handlet med før og især når det er oppe i en vis prisklasse..men det er der ihvertfald overhovedet ingen grund til hos ure.dk.. Super gode priser, fin service og mega hurtig levering.Bestilte mit ur sent torsdag aften og modtog det lørdag..Kan kun varmt anbefalde denne hjemmeside med venlig hilsen Robert Chr.

28 april 2020

Antwoord van Ure.dk

Tusen takk det Robert, setter vi veldig stor pris på å få høre!

Hygg deg med dit nye ur!

Mvh,

Marius - Ure.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hurtig levering, kedelig service

Hurtig levering (samme dag), er grunden til at de får 2 stjerner i stedet for 1. Efter 3 dage holdt uret op med at virke. I stedet for at ombytte det til et nyt, skal jeg nu vente flere uger på at det bliver repareret.. Det kan da ikke være rigtigt når jeg kun har haft det i 3 dage..

27 februari 2020

Festina urremme holder kun i ca 1/2 til 1 1/2 år

For ca 4 år siden købte jeg et nyt Festina Cronometer ur til 2600kr med en flot læder/metal urrem.
Urremmen holdt kun i ca 1 1/2 år, hvorefter jeg købte et nyt til ca 500 kr.
Det gik også i stykker efter ca 1 1/2 år.
Jeg har kontaktet Festina i Lund ved Horsens og de oplyser at der ikke er nogen fejl ved urremmen men en urrem fra Festina holder kun i ca 1/2 til 1 1/2 år og det er også kotyme at forhandlerne oplyser om det ved køb af et Festina ur.
Det blev bestemt ikke oplyst til mig da jeg i såfald slet ikke havde købet uret.

18 september 2019

Kære Christian

Jeg beklager, du ikke er tilfreds med remmens kvalitet. Festinas læderremme er nogle udemærket læderremmen, men hvis du bruger et ur med læderrem dagligt, bliver remmen slidt. Det har noget at gøre med, hvor meget du sveder samt hvor syreindholdig dit sved er. Personligt holder læderremme for mig maks et år (det er lige meget, hvor dyrt uret er) - hvor min kollega skifter rem efter 2-3 år - det er meget individuelt.

God dag,
Mvh, Carl-Christian ure.dk

Dårlig service.

Dårlig service. Absolut den værste oplevelse i forbindelse med returnering af vare. Kan ikke anbefale at handle her.

18 januari 2019

Kære Lone

Du returnerede det Daniel Wellington armbånd, som du havde købt hos os i en Certina æske. Alligevel valgte vi at dække den omkostning forbundet med at skaffe en ny æske til armbåndet, da vi ikke kan sælge armbåndet i en forkert æske, og du fik alle dine penge igen.

Jeg beklager selvfølgelig, hvis du synes, at det er dårlig service.

God dag.

Mvh, Carl-Christian ure.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.