USMarkets.nl - actueel beursnieuws, koersen, technische analyse, beursdagboek.
Verenigd Koninkrijk
- www.usmarkets.nl
resultaten systematisch vervalst
resultaten systematisch vervalst, wekelijks spam in mijn mail. Onbegrijpelijk dat deze oplichter nog mag werken...
Treurig slecht.......
De resultaten van eind 2025 waren schrikbarend slecht. De verliezen liepen op tot duizenden euro's
Om dit te verhullen zijn die resultaten m.i.v jan 2026 weggelaten en staan er nu alleen nog maar plussen over 2026
Alsof er in 2025 niets is gebeurd !!
Als beginnend lid denk je ziet er goed uit allemaal, maar laat je niet verleiden. Het is fraude, absoluut niet aan beginnen. Ook de van de aankoop en verkoopkoersen klopt niets. De aankoopkoers die jij moet betalen ligt altijd centen hoger dan wat Guy opgeeft, hetzelfde geldt voor de verkoopkoers. En dat is niet één keer maar keer op keer.......u bent dus gewaarschuwd....begin er niet aan
Oppassen
Oppassen ! Heeft zijn resultaat voor dit jaar serieus vervalst, niet positief zoals ie laat uitschijnen, de hele inleg is erdoor gejast! En tegelijk na dit dramatisch jaar, waarbij hij als een wildeman tekeer ging met de gekste posities in te nemen die vrijwel allemaal catastrofaal afliepen, heeft hij heel zijn resultatengeschiedenis gewist. Dat heeft ie in het verleden NOG gedaan nadat hij jaren op rij de volledige inleg en meer van zijn leden erdoor joeg. Resultaatvervalser en prutser tot en met, oppassen dus! Daar betaal je dan voor. Verder wel respect voor G B want het is een persoon die veel werk verricht… schrijft al zijn positieve reviews ZELF. Zowel op onafhankelijke als zijn eigen site. Druk bazeke die G B.
Slechte resultaten worden uit/weggefilterd
Ik heb gezien dat Guy zijn hele slechte resultaten over oktober 2025 heeft weggemoffeld en niet in de jaarresultaten heeft meegerekend. Dit is gewoon fraude en hier worden verkeerde rendementen voorgeschoteld. Nadat ik daar een opmerking over had gemaakt werd mijn account uit het systeem gegooid. Een email hierover werd vervolgens ook niet beantwoord....tja, zo kan ik ook mooie rendementen maken. Wegblijven bij deze fraudeur!
Man, man, man….
Sjonge, niet te geloven. Ik had hem altijd wel hoog zitten. Volg hem al een paar jaar. Ik wist dat zijn rendementen altijd lager waren dan voor zijn volgers. Toch waardeerde ik zijn site en de aangeboden mogelijkheden om de marktontwikkelingen te volgen en gebruik te maken van de chatboxen. Maar wat er deze maand gebeurde slaat alles! Guy maakte in september en oktober enorme verliezen. Ze werden eerst nog keurig per trade bijgehouden, maar begin november veranderde dat wat. Duizenden euro’s verlies waren opeens niet meer zichtbaar! Toen half november er een paar winstgevende trades waren werden die bij het totaal van het jaar opgeteld maar de verliezen waren in rook opgegaan! Dit is werkelijk bedrog. Ik maakte hier een voorzichtige opmerking over maar je raadt het al, ik werd direct verwijderd en kan niet meer meedoen! Man, stop met dit soort bedrog zou ik willen zeggen. Je vernedert jezelf en neemt mensen in de maling. Ik twijfel echt niet aan bepaalde capaciteiten van je, maar amai! Dit kan je echt niet maken
Lees dagelijkse Guy-Blogs (!)
Al vele jaren geniet ik van de dagelijkse blogs van Guy. Erg leerzaam en voorzien van een goede visie van de markt. Het zit niet altijd mee met de resultaten maar over het algemeen blijft zijn visie helder, transparant en duidelijk.
Goede updates en ruimte voor positief commentaar in de diverse "boxen", geeft je een beter beeld wat er speelt onder de kleine particuliere beleggers.
Succes en groet Peter
De maandresultaten van USMARKETS onjuist
De maandresultaten van USMARKETS in de Tradershop zijn helaas onjuist. Verliesgevende trades worden weggemoffeld en worden niet meegenomen in de maandresultaten zodat het er voor de achteloze bezoeker veel beter uit ziet dan het in werkelijkheid is.
Wegblijven van deze website en abonnementen!!
resultaat Systeem Trading onjuist!
resultaat op Systeem Trading van negatief EUR 4337 is niet juist, dit moet EUR 6909 zijn. daarnaast adverteert hij alsof Nov-25 goed is begonnen, maar dit in inmiddels alweer achterhaalt en staan EUR 1k in de min.
diverse emails over gestuurd om de juiste cijfers op de site te tonen, maar geen reactie op..
conclusie: resultaten op de site ONJUIST en Guy neemt zijn leden blijkbaar niet erg serieus..
@ nog altijd is okt-25 verlies niet opgenomen op de site en loopt nu te verkondingen dat hij hoogste winst ooit in nov-25 heeft gemaakt. ook geen!!! reactie op mijn e-mails om resultaten juist weer te geven
Guy is een prutser die duizenden verliest.
Guy is een prutser en maakt alle beginnersfouten die je maar kunt maken. Verliezen niet afkappen met stop loss.. Denken dat je de beurs maar je toe kunt praten. Steeds meer geld inzetten om verliezen goed te maken, wat helemaal niet kan volgens de abo. Uiteindelijk, als de verliezen volledig uit de hand zijn gelopen, fraudeert hij met de resultaten. U blijft berooid van duizenden euro's achter.
Boscart is een oplichter
Boscart heeft bijna 20k verlies geleden op Polleke trading dit jaar, maar op de site bij resultaten staat minder dan 5k verlies.. Oplichter!
Onkundige permabeer site.
De permabeer die dat daar runt is zijn resultaten weer stevig aan het vervalsen. Bvb het abonnement Guy Trading werkt de resultaten niet meer correct bij omdat de verliezen te groot zijn blijkbaar. In plaats van -51% is het in werkelijkheid al -75%. En dan nog met opsmukken door niet gehaalde koersen en gewoonweg weglaten van kosten. Goed op weg de hele inleg erdoor te jagen zoals in het verleden eens jaren na mekaar gebeurde en ze gewoon van de historie werden gewist.
lijkt mooi...
Ik ben een paar keer lid geweest (zowel proefperiode aan goedkoper abonnement als betalend lid), maar heb uiteindelijk toch opgezegd. Zijn resultaten zijn zeer wisselend (oké, dat hoort misschien bij het beursgebeuren), maar wat mij vooral stoort is het misleiden van de leden. Als je kijkt aan welke koers hij koopt en verkoopt en die vergelijkt met de koersen die op dat moment op de beurs gehaald werden, dan merk je dat dit niet kan kloppen. Hij pitst altijd een paar centen van de aankoopkoers af en voegt er altijd een paar toe aan de verkoopkoers. Op zich lijkt dat niet veel, maar als je alle transacties optelt, dan loopt dit wel op.
In het overzicht van de winst/verlies per maand neemt hij wel alles op, maar als het verlies is dan zal dat niet onmiddellijk zichtbaar zijn. Dan wacht hij tot er een winstgevende transactie komt om die verliespost op te nemen.
Als je op die manier handelt, dan heb ik zware twijfels bij de bedoelingen.
Bedenkelijke handelswijze
De marketing is heel geraffineerd. Beginnende beleggers zal dit aanspreken. Maar! Wie heel snel veel geld wil verliezen in de beurs, adviseer ik vooral om hier een ‘lidmaatschap’ aan te gaan.
De gepubliceerde rendementen kloppen vaak niet, ook die worden op (laat ik het mild uitdrukken) geraffineerde wijze berekend. Wie zich wil laten verbazen zou voor een paar tientjes ‘lid’ te worden om te ervaren hoe de heer Boscart zijn eigen strategie niet opvolgt, d.w.z. handelt op zeer risicovolle momenten. Gecombineerd met de inhoud van berichten aan zijn leden, lijkt me zijn handelswijze voer voor een journalist.
Gewoon vermijden en in een beleggersclub gaan
Ik ben 3x lid geweest in verschillende jaren dus ik kan wel zeggen dat ik weet waar ik het over heb.
Deze website moet je gewoon vermijden.
Ga in een beleggersclub en leer daar de do's and dont's.
Het voorkomt een hoop frustratie en geld wat je niet eens leergeld kan noemen.
Ik vermeld dit zonder rancune, ik was er zelf bij, maar bespaar jezelf de energie.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Mijn laatste ervaring met Guy
Mijn laatste ervaring met het lidmaatschap van Guy is goed. Ik ontvang een leden update. De leden weten dan dat er bijvoorbeeld een paar dagen niet gehandeld wordt ivm de komende Fed. Als lid zie ik in de tradingsbox de bijgehouden resultaten. Het lukt mij niet altijd om tegelijk met Guy te traden. Dan ben je of duurder uit of soms beter uit. Guy is goed in moneymanagement. Hij is voorzichtiger geworden. De inzet is minder hoog. Bij verlies stapt hij vlotter uit. Hij neemt vlotter winst. Ik leer van Guy de rust nemen, discipline (niet gokken met trades). Als je wilt gaan traden dan is Guy zeker een aanrader. Ik vind de proefperiode niet duur voor wat je krijgt.
Goede site met zeer goed advies via…
Goede site met zeer goed advies via mail of sms van Guy. Zeer prettig handelen en zeker voor je eigen rust.
Uiteraard moet je zelf je product aan en verkopen maar de timing is top. En tuurlijk wordt er ook wel eens een verlies gepakt. Maar meestal is zeer beperkt doordat Guy er kort op zit. De afgelopen 2 jaar waren qua resultaat echt top!!!
Een gedreven beursvisie met goed zicht…
Een gedreven beursvisie met goed zicht op de indexen. Met Guy Boscart krijgt men een soort navigator om de beurzen te begrijpen. Zelfs ook in tijden dat men de bomen niet meer door het bos ziet. Hun instap momenten zijn zeer goed en Guy bekijkt ook het risico zoals dat moet. Voor mij een ja om hem te volgen maar dat is ieder voor zich. Groet Gerard
US Markets volgt de beurzen goed en de…
US Markets volgt de beurzen goed en de tips die ik ontvang kunnen goed worden opgevolgd na de SMS die ik krijg. Guy is wel iemand die niets schuwt en hij gaat altijd zijn eigen gang. Hij is wel voorzichtiger geworden met de handel wat voor meer rust zorgt wat mij betreft.
G.W.
Best OK voor wie wat sneller op de bal wil spelen
Voor de korte handel op indexen of aandelen is Guy een leuk alternatief want met zijn ervaring met Turbo en Boosers zit je wel goed. We zijn al ruim 4 jaar lid en in die tijd krijg je nooit te maken met een Turbo of zo een Booster die uitgestopt wordt op zichzelf. Dat zal Guy wel in de gaten houden. Voor de hobby op de beurs handelen dan raad ik aan om het voor jezelf te proberen want pas dan weet je wat hij precies doet.
Franky
Niks mis mee
Niks mis mee.
Wel blijven nadenken en kleine aantallen die je kunt missen zoals je dat zelf ook zou doen.