Super leuke en nette boot, super vriendelijke schipper die leuke weetjes verteld over dingen waar je langsvaart. Ales onder t genot van een lekkere verse high tea en erg veel keuze aan drankjes.
Gisteren hebben we in de prachtige salonboot van Arjen Zweesloot twee uur over de Vecht gevaren. Aan boord vier moeders en drie generaties aanhang. De tapas waren heerlijk, de zon straalde en de omgev... Toon meer
Op een prachtige boot hebben we een 3 uur durende tocht over de Vecht gemaakt langs interessante natuur en buitenplaatsen. De boot was van alle gemakken voorzien. Je zit er geweldig. De lunch vonden w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stap aan boord van uw salonboot en geniet tijdens uw boottocht of rondvaart van de schilderachtige omgeving van de Vecht en Loosdrechtse Plassen die bekent staan van prachtige buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en authentieke ophaalbruggen. Daarnaast kunt u ook genieten tijdens uw rondvaart van onze exclusieve rondvaart arrangementen die wij u aanbieden. U gaat meer dan genieten van uw rondvaart op de Vecht met een van onze exclusieve arrangementen. Het wordt dus dubbel genieten tijdens uw boottocht! Kijk verder op de site wat Uw Salonboot u allemaal te bieden heeft. Er is al een rondvaart van 2 uur voor € 25,- p.p. Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten met mooi weer. Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten worden. Tevens is de salonboot voorzien van verwarming. Uw Salonboot is voorzien van een toilet en is toegankelijk voor mindervaliden. En er is voldoen (gratis) parkeer gelegenheid.
Fetha 17, 3633 CT, Vreeland
- 06-53835653
- info@uwsalonboot.nl
- www.uwsalonboot.nl
Toparrangement van Uwsalonboot
Op zondag 21 juni 2015 hebben wij 3 uur lang heerlijk gevaren over de Vecht. Tijdens de vaartocht werd een verrukkelijk 5-gangen lunch bereid en geserveerd door een sterrenkok van restaurant Tante Koosje! Deze boottocht met culinair luncharrangement is op en top Genieten met een grote dikke vette G. Wat een geweldig arrangement is dit! Wij kunnen dit aan iedereen van harte aanbevelen. Ga dit doen. Laat je eens heerlijk in de watten leggen. Arjen: reuze bedankt. En ga zo door.
Erik Schenkhuizen, advocatenkantoor Schenkhuizen Den Haag.

Antwoord van Uw Salonboot
Super gezellige boottocht, een aanrader!
Wij hebben een gezellig verjaardagsfeestje gevierd met een groep leuke meiden. Lekkere hapjes en drankjes aan boord! Mooie route over de Vecht met een leuke kapitein. Echt een aanrader!
Een absolute aanrader!
Op een zondagmiddag een zeer ontspannen rondvaart gemaakt over de Vecht op deze prachtige salonboot. Heerlijke verzorgde hapjes, drankjes en fijn gezelschap. De kapitein, Arjen, is vriendelijk en spontaan en geniet zichtbaar zelf ook van zijn boot en zijn werk.
Een absolute aanrader!!
Overheerlijk *** diner aan boord
Wij hebben genoten van een geweldige vaartocht over de vecht met een overheerlijk diner aan boord. Fantastisch geregeld. Arjen hartstikke bedankt! Ik kijk alweer uit naar een volgende keer.

Antwoord van Uw Salonboot
Een droomvaart
Het was een onvergetelijke en vrolijke familie-vaarbelevenis; op een prachtboot met een spontane en hartelijke kapitein. Ik gun dit iedereen!
Het was buitengewoon.
Wij hebben een bijzonder gezellige en leuke vaartocht gehad over de Vecht. Het was voor mij persoonlijk al de tweede keer en wederom zeer geslaagd. Ook de catering in de vorm van High Tea was erg lekker. Onze kapitein, Arjan Zweedijk, voelde precies de sfeer aan van ons gezelschap.
Voor iedereen een aanrader. Want ook met niet het mooiste weer, was het top.
Sj. Havekotte
MOOIE EN GEZELLIGE BOOTTOCHT
Ondanks het regenachtige weer, scheen de 'zon' in de luxe salonboot!
De 'kapitein' was kindvriendelijk, vrolijk, gezellig, informatief over de bezienswaardigheden op de Vecht-oevers.
Een aanrader om een saaie zondagmiddag te verheffen tot gedenkwaardig.
Het was een prachtige vaartocht.
Het was een prachtige en goed verzorgde vaartocht voor herhaling vatbaar,bedankt.
Cor van der Heijden
Rondvaart met de salonboot
Wij hebben met een groep van 14 personen een rondvaart gemaakt over de vecht. Iedereen heeft genoten. De boot en de omgeving zijn schitterend. De kapitein is erg vriendelijk en weet veel te vertellen over de vecht en de vele landgoederen. Een echte aanrader. ... en wij komen zeker een keer terug!
Een heerlijke ontspannen boottocht.
Een zeer aangename ervaring. Het was heerlijk toeven op de gezellige, goed verwarmde boot. Chapeau voor de kapitein!
leuke ervaring
Voor de 80e verjaardag van mijn vader,hebben we op 2e paasdag een heerlijke vaart gemaakt over de vecht.
we waren met 10 personen wat met gemak in de boot past, zonder bij elkaar op schoot te hoeven zitten.
De schipper Arjen weet veel te vertellen over de omgeving en van de gebouwen en uitsparingen.
Zelf hadden we onze eigen hapjes mee genomen,en aan boord was genoeg wijn en frisdrank om een feestje te vieren.
kortom een leuke en gezellige middag gehad op het water.
UITSTEKEND !
Een prachtige boot, goed onderhouden geeft een intieme sfeer,
leuke schipper met heel veel uitleg over de plekjes aan wal,
aanrader !
Aan te raden
In oktober 2014 heb ik met mijn vriendinnen een middag met uw salonboot gevaren. We hebben ondanks het weer toch een heerlijke en gezellige middag gehad. Alles was prima verzorgd.