Goed product, verzending, verpakking alles ok. Er ontbrak echter een lamp voor de drie punts tuinlamp en bij de muurlampen waren er geen . Maar dat neem ik er wel bij want misschien was dat voor de mu... Toon meer
We kunnen de verlichting tijdig klaar krijgen voor de trouwerij van onze zoon. Hiervoor onze hartelijke dank.
Hele mooie lampen die 100% aan onze verwachtingen voldoen. Ook zijn we blij met de gratis lampen maar het zou fijn geweest zijn als het heldere lampen geweest waren zoals op de verpakking staan en... Toon meer
Beste Tuinlamp, Door jullie ruime sortering en redelijke prijsnotering kan ik hierbij mededelen dat jullie er een vriend bij hebben.Ik zal zeker niet nalaten Tuinlamp.nl aan te bevelen bij famil... Toon meer
Over www.uwTuinlamp.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Naast de webwinkel hebben we echter ook een 'echte' winkel met een grote showroom waar honderden modellen zijn te bewonderen. Wij nodigen u van harte uit om bij ons in Elim, onder in Drenthe, langs te komen.
Perebomenweg 48, 7916 PG, Elim
- 0528-350004
- info@uwtuinlamp.nl
- www.uwtuinlamp.nl
Prima geregeld
Geen ervaring met de onderneming? Wij kunnen zeggen; het is prima geregeld.
Absoluut tevreden
Snelle bezorging en goede berichtgeving dat het een paar dagen langer kon duren.
prima service
Goede service en snelle levering je wordt op de hoogte gehouden over de status van bestelling.
goede, snelle service
Vandaag hebben wij onze buitenlamp, het Gooi, opgehangen en de lamp brandt vanavond voor het eerst.
Heel stijlvol. We zijn er erg blij
Het bestellen, het afhandelen van de bestelling en de
bezorging izijn zeer vlot en plezierig verlopen.
Perfecte service en prachtige lamp
Ik had een lamp uitgekozen, maar wilde graag i.p.v. de standaardkleur groen een rode lamp. Via de site de kleur uitgekozen, snel en makkelijk betaald via IDeal en meteen een bevestiging van de bestelling in mijn mail ontvangen.
De lamp had ik een week later in de gewenste kleur in huis. Prima verpakt! Ik ben zeer tevreden en kan deze winkel aanbevelen.
Snelle levering en ziet er perfect uit.
Je krijgt wat je ziet.
Prettig om zaken te doen met Uw bedrijf
Goede kwaliteit van het geleverde, snelle aflevering. Prima !
Oh wat is de lantaarn mooi!!!!!!!!!!!
We hebben even de zo goed ingepakte dozen open gemaakt.
Wat een sieraad voor onze tuin.
We zijn er erg blij mee.
Wel zouden we graag een beschrijving bij de lantaarn
willen hebben voor hoe je de bedraading moet aansluiten.
En er zit geen bevestigings materiaal bijgevoegd
(bouten) om de sokkel op de spies vast te maken.
(horen deze erbij te zitten?)
Ilonka en Han
Service en vriendelijkheid is TOP
Snelle levering en mooie lampen !
Ook nazorg is perfect.
Goede voorraad en snelle levering
Een prima internetbedrijf met snelle levering
Uitstekend
Supersnelle levering van de juiste producten. Wat wil je nog meer.
Perfecte en Snelle Service
Goede en overzichtelijke online webshop.
Perfecte en Snelle Service.
Snelle levering !
Heb tot nu toe één aankoopervaring met uwTuinlamp.nl.
Had er voor gekozen het aankoopbedrag vóór levering over te boeken.
Twee dagen na overboeking werden de twee lampen, keurig netjes en veilig verpakt, thuisbezorgd.
Supersnelle service! Prima.
Prima service en snelle levering
Ik heb een tuinhaard gekocht en deze was binnen een week geleverd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling via de mail.
Alles vlot en prima verlopen
Wij werden goed op de hoogte gehouden van de levering en verzending. Op de juiste data de lampen ontvangen.
Goede service.
super
duidelijke en overzichtelijke site, makkelijke betaling, snelle levering. Goede service, want helaas waren 4 ruitjes gebroken van de lamp. Via mailcontact heb ik dezelfde dag nog bevestiging gekregen dat ik nieuwe ruitjes toegestuurd zou krijgen.
Goede kwaliteit en service.
Vlugge levering, zeer degelijk verpakt, alle benodigdheden ingesloten.
Ik ben heel tevreden.
goede prijs/kwaliteitverhouding
Alles verliep zoals afgesproken. Duidelijke weergave van product op de website. Kwam 100 % overeen met de werkelijkheid.