Vagabond Tours Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er 6. gang vi har været på vandretur arrangeret af Vagabond Tours, denne gang gjaldt det Kyst til kyst stien, og som sædvanlig fungerede det fint. Alle overnatningssteder var gode, nogle endda ove... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tur langs Gudenåen. God vandresti, flot vejr i maj. God app til at finde vej på, især da mine kompetencer i at finde vej er mangelfuld. Hyggelige kroer med god forplejning. Helt igennem godt planlagt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kanotur på Svartelven 7 dg. Meget mangelfuld, misvisende og ringe information inden turen. Roede stort set kun på store søer med mange andre mennesker. Ingen medstrøm - faktisk stillestående vand... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Touroperator

Geschreven door het bedrijf

Om Vagabond Tours Hos Vagabond Tours brænder vi for det enkle, nære og ægte – for gode oplevelser under åben himmel, hvor du mærker naturen og får tid til at være til stede. Vi arrangerer vandre-, cykel- , pilgrims-, tømmerflåde og kanoture i Danmark og Europa – altid med fokus på kvalitet, tryghed og personlig service. Vi tror på, at rejser ikke behøver at være langt væk for at føles som eventyr. En tur på Gendarmstien, en cykelferie i England eller en stille kanoferie i Värmland kan give lige så meget ro, glæde og nærvær som en tur langt ud i verden. Når du rejser med os, er det os selv, du møder – vi kender vores ruter, samarbejdspartnere og stederne, du besøger. Vi er ikke et stort rejseselskab, men et lille team med hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi glæder os til at sende dig ud på tur – med gode kort på hånden, bagagen transporteret og tid til bare at nyde rejsen. Vagabond Tours – rejser, der får dig ud, ned i gear og helt tæt på. www.vagabondtours.dk

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

52 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vandretur langs Nordsjælland Kyst

Jeres app er super med nemme og forståelige kort samt tips til oplevelser. Et dejligt og varieret udvalg af overnatningssteder. Vi havde lidt med bagagetransporten men det blev hurtig løst af en af jeres medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale Vagabond Tours.

12 juni 2025

Kære Anne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft glæde af vores app og kort – og at de har gjort det nemt og inspirerende at finde rundt og opleve undervejs. Også skønt at høre, at overnatningsstederne har levet op til forventningerne!

Tak fordi du nævner vores håndtering af bagagetransporten – vi er glade for, at det hurtigt blev løst, så du kunne fortsætte turen uden unødigt besvær.

Og en særlig tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os.

Veltilrettelagt

Vores bagage blev transporteret mellem overnatningsstederne, alt dette fungerede perfekt…gode steder, følte os velkommen og ventet alle steder
App og papir kort med vandreruter fungerede meget logisk
Muligheden for ‘akuttelefon’ var en extra tryghed
Personale hos V T er meget serviceminded og frem for alt, altid imødekommende og venlige
V T har vi brugt før, kommer til det igen og vi vil til enhver kun anbefale dem

9 juni 2025

Antwoord van Vagabond Tours

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os virkelig at høre, at alt har fungeret som det skulle – fra bagagetransport og overnatningssteder til app, kort og vores vagttelefon. Vi ved, hvor vigtigt det er, at de praktiske rammer fungerer, så man kan fokusere på det vigtigste: Oplevelsen ude på stierne.

Tak for de pæne ord om vores team – vi brænder for at give god service, og det betyder meget at høre, at det mærkes hos jer som turdeltagere.

Vi sætter stor pris på, at I har valgt at rejse med os igen – og ikke mindst, at I vil anbefale os videre. Det er den allerbedste feedback, vi kan få.

På gensyn til nye oplevelser!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en fin tur med fin afmærkning…

Det var en fin tur med fin afmærkning de fleste steder, der var dog nogle steder hvor gendarmmanden manglede. Endvidere er turen længere end de km I skriver. Vi manglede også henvisning til gendarmhotellet, men vi fandt det dog. Gode overnatningssteder og god mad. Anbefaler det gerne

17 juni 2025

Kære Jette

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser fra Gendarmstien.

Vi er glade for at høre, at du havde en god tur og nød både overnatningsstederne og maden. Det betyder meget for os, at du vil anbefale turen videre!

Tak også for din konstruktive feedback. Gendarmstien er en officiel vandrerute, og den karakteristiske "gendarmmand" på skiltene er en del af afmærkning, som vi – selv om vi ikke selv står for den – men har et tæt samarbejde omkring. Når vi får meldinger som din, giver vi dem naturligvis videre til dem, der står for vedligeholdelsen af ruten. Det hjælper med at sikre, at skiltningen er i topform for fremtidige vandrere.

Vi noterer os også din kommentar om rutens længde. Små variationer kan opstå afhængigt af overnatningssteder og eventuelle afstikkere, men vi bestræber os på, at vores angivne distance stemmer så præcist som muligt med den faktiske vandrerute. Det vil vi dobbelttjekke.

Og godt at høre, at I fandt Gendarmhotellet – vi kigger på, om vi kan gøre anvisningen hertil endnu tydeligere i appen eller det materiale, vi sender ud.

Endnu en gang tak for din fine anmeldelse – og ikke mindst for at vandre med os!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner for flexibillitet, alle stjerner for grådighed

Vil fraråde at købe Hærvejsturen hos Vagabond Tours.
Vi bestilte og betalte i uge 5 cykeltur langs hærvejen i uge 26 excl. overnatning i Viborg da vi bor tæt på.
Slut uge 20 (5uger og 3 dage før start) ønsker vi at udsætte turen 6 eller 7 uger grundet en pludselig opstået skulderskade.
Uge 21 afvises det.
Start uge 23 ønsker vi at give turen til et hold venner.
Slut uge 23 afvises det, samtidig med at Vagabond Tour er flabet nok til at spørge om vi vil aflyse så de kan spare penge til overnatningerne.
Til sammenligning var et hold venner udsat for tilsvarende ved Bikewithus/VesterhavsCaminoen 1½ uge før turstart. Da var svaret: ønsker i turen udsat? Eller pengene retur?
-og ja jeg har læst Vagabondtours rejsebetingelser, men efterlyste flexibillitet

23 juni 2025

Kære V. Overgaard

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Det er altid ærgerligt, når sygdom eller uheld rammer op til en ferie, og vi forstår godt skuffelsen, når man ikke kan gennemføre som planlagt.

Som du selv nævner, blev turen bestilt tidligt på året og med præcis ønsket startdato – og dermed er der tale om en individuelt tilrettelagt tur. Når vi afvikler sådanne ture, er vi i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, og mange af omkostningerne er betalt i god tid før afrejse.

Det skal det nævnes, at vi – uanset situationen – altid sørger for at aflyse de overnatningssteder, hvor vi ved, at en gæst ikke dukker op. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere ikke står og venter forgæves eller bliver bekymrede. Men det er desværre ikke ensbetydende med, at vi får refunderet beløbet for overnatningen – og i mange tilfælde er betalingen allerede bindende.

Vi har forsøgt at svare så ordentligt og tydeligt som muligt, og vi har hele vejen været i dialog og orienteret om vores betingelser. Vi ved, at det kan virke rigidt i situationen – derfor anbefaler vi altid, at man tegner en afbestillingsforsikring, som i de fleste tilfælde dækker aflysninger pga. sygdom – også for den medrejsende.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke har oplevet forløbet som fleksibelt. Vi forsøger altid at hjælpe, hvor vi kan – men må samtidig navigere i ansvar over for vores samarbejdspartnere.

Vi håber trods alt, at jeres tur – i det omfang den blev gennemført – har givet nogle gode oplevelser undervejs.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne ruter med flot natur - endnu en dejlig tur med vagabondtours😃

Vi har netop vandret i Pyrenæerne og sidste sommer rundt om Mont Blanc med Vagabondtour. Alt fungere perfekt med app og det er skønne ruter.

12 juli 2025

Kære Eline

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Vi er glade for at høre, at både Pyrenæerne og Mont Blanc har givet gode vandreminder – og at vores app og ruter har gjort det let at nyde turene på egen hånd. Det betyder meget for os at vide, at det hele fungerer som det skal, når man er afsted ude i bjergene.

Vi håber, vi må byde jer velkommen på endnu en tur en anden gang – der er mange stier endnu!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lav standard på 50% af overnatningsstederne

Fem dages vandring på den smukke Gendarmsti - men stor skuffelse over to nætter på B&B, som slet ikke står mål med prisen! Som at blive installeret på sit gamle børneværelse. Book selv dine overnatninger så ved du, hvad du får for pengene.

12 juli 2025

Kære Birgitte,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – og ikke mindst for at dele dine oplevelser fra Gendarmstien.

Det glæder os at høre, at du har nydt selve vandreruten, som vi også selv holder meget af. Samtidig er vi naturligvis ærgerlige over, at du ikke har været tilfreds med alle overnatningsstederne på turen. Vi bestræber os altid på at tilbyde gode og personlige ophold, men vi må også erkende, at standarden kan variere – især i områder, hvor udbuddet af indkvartering er begrænset.

Vi lytter nøje til tilbagemeldinger som din, og vi har allerede justeret dele af denne tur på baggrund af feedback fra dig og andre gæster. Vores mål er at give alle en god oplevelse – både på stierne og når dagen er omme.

Tak igen for din ærlige anmeldelse – og for at have rejst med os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi har været på en planlagt tur på Gendarmstien

Vi har været på en planlagt tur på Gendarmstien, en virkelig smuk tur. Men vi oplevede absolut ikke, at turens overnatninger/bespisning på nogen måde stod mål med den pris vi har betalt Vagabond Tours for.

10 juni 2025

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse – og for at du valgte at tage på vandreferie med os på Gendarmstien.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med selve vandreruten. Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste vandreruter, og det glæder os, at naturen og oplevelsen levede op til dine forventninger.

Vi er til gengæld meget kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med overnatningsstederne og forplejningen undervejs. Det tager vi meget alvorligt. Vi gør os umage for at sammensætte ture, hvor både logi og madoplevelser passer godt ind i helheden – både geografisk og prismæssigt – og vi har løbende dialog med de steder, vi samarbejder med, for at sikre en god standard.

Det er også vigtigt at nævne, at vi samarbejder med forskellige overnatningssteder langs ruten – og at tildelingen af logi kan variere en smule afhængigt af ledighed og tidspunktet for bestilling. Derfor kan der være forskel på de oplevelser, gæster får undervejs – men det ændrer ikke på, at vi ønsker, at alle skal føle, at de får god værdi for pengene.

Din feedback giver os anledning til at se nærmere på netop den kombination af steder, du har oplevet, og vi håber meget, at du vil kontakte os direkte, så vi kan lære mere om, hvor det ikke levede op til dine forventninger. Vi vil rigtig gerne lytte – og blive klogere.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det sætter vi stor pris på.

Kundeansvarlig, Vagabond Tours

Nordsøstien/Hærvejen…

Det var en super god arrangeret tur med fine overnatninger
Der var et enkelt problem med en taxa der ikke dukkede op men det blev løst til alles tilfredshed via vagttelefonen.

30 mei 2025

Kære Rosa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en super god tur på Nordsøstien og Hærvejen!

Vi er glade for, at du var tilfreds med overnatningerne og oplevede, at tingene fungerede godt – også da der opstod en udfordring med taxaen. Tak fordi du nævner vores vagttelefon – det er netop derfor, vi har den, så vi hurtigt kan hjælpe, når noget ikke går helt som planlagt.

Vi håber, vi får lov til at arrangere endnu en tur for dig en anden gang.

Velplanlagte ture

Jeg har to gange været afsted og begge gange oplevet at turen var godt planlagt. Der er tænkt i alle små detaljer og hvis jeg har haft brug for noget specielt, svarer de hurtigt og hjælpsomt.

29 mei 2025

Kære Annette,

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget for os!

Vi er så glade for at høre, at du har haft gode oplevelser begge gange, og at du har følt dig godt hjulpet undervejs. Vi lægger stor vægt på netop de små detaljer og på at være tilgængelige, så det er dejligt at høre, at det bliver bemærket.

Vi håber, vi snart får lov til at sende dig afsted på endnu en dejlig tur!

Turen var fint tilrettelagt

Turen var fint tilrettelagt, og der op tjek på tingene hele vejen.

Nogle at hotelværelserne var dog meget må, og det var svært at have to kufferter åbne.

6 juni 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord om turen – vi er glade for at høre, at du oplevede, at der var godt styr på tingene hele vejen.

Vi sætter også pris på din ærlige feedback om hotelværelserne. Vi er kede af at høre, at nogle af dem føltes små, og vi tager det med i vores videre planlægning, så vi fremover kan sikre en endnu bedre oplevelse.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen på en ny tur en anden gang!

Vagabond Tours Teamet

Marskruten

Marskruten. Fin tur, alt fungerede perfekt, interessant landskab. Overnatningen var meget forskellige, fra fint Hotel, kro til bondegårdsferie-overnatning, som er de muligheder der er i det område vi gik. Så diversiteten var ikke kun i landskabet 😁. Gåturene havde en tilpas længde og Marskstien er rigtig godt afmærket.

21 mei 2025

Kære Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser fra Marsk-stien med os.

Det glæder os meget at høre, at turen fungerede godt, og at du nød både landskabet og variationen i overnatningsstederne – diversitet alle vegne! 😊

Også dejligt at høre, at du oplevede Marskstien som godt afmærket, og at dagsmarcherne havde en passende længde – det forsøger vi altid at afstemme, så turene bliver både spændende og overkommelige.

Tak igen for dine ord – og på gensyn en anden gang, hvis du får lyst til nye eventyr med os.

Team Vagabond Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allertiders app med mange oplysninger.

Allertiders app med mange oplysninger.
Gjorde det let at finde vej på Via Francigena gennem det dejlige italienske landskab.
Stor oplevelse at gå til Rom.

14 mei 2025

Kære Johannes

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at høre, at appen har været en god hjælp på din vandring ad Via Francigena – og at du har haft en stor oplevelse med at gå hele vejen til Rom. Det lyder som en fantastisk rejse gennem både natur og historie.

Mange tak fordi du valgte os som arrangør – og måske mødes vi igen på en ny rute en dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super veltilrettelagt tur i det…

Super veltilrettelagt tur i det sydfynske øhav. Alt klappede og ved tvivlsspørgsmål var Vagabond Tours nemme at få fat i. Vi gentager helt sikkert en tur igen næste år.

15 mei 2025

Kære Gert

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at alt klappede på jeres tur i Det sydfynske Øhav. Vi er glade for, at du oplevede både turen og kontakten med os som nem og velfungerende.
Vi glæder os allerede til at sende jer afsted igen næste år!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott tur i variert natur

Flott tur i variert natur. Vennlige mennesker. Gode overnattinggsteder

26 mei 2025

Kære Christine

Tusind tak for din fine anmeldelse – og hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både naturen, menneskerne og overnatningsstederne.
Vi sætter stor pris på, at du valgte at rejse med os – og håber at byde dig velkommen på en ny tur en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god oplevelse og nemt med bagage…

Mega god oplevelse og nemt med bagage transport, pålidelige og søde mennesker alle steder

16 mei 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse – og at både bagagetransporten og mødet med de lokale værter fungerede godt.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Mange hilsner

Vandretur i Mols Bjerge

Vandretur i Mols Bjerge

Det hele fungerede som det skulle. Vi nød de afvekslende ruter i Mols Bjerge. Alle tre overnatningssteder, som i øvrigt var meget forskellige- fungerede fint.
Vi er meget glade for konceptet med appen.

17 mei 2025

Kære Anne

Tusind tak for de fine ord – hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i Mols Bjerge.
Vi er glade for, at både ruterne og overnatningsstederne levede op til jeres forventninger – og ikke mindst, at I kunne lide konceptet med appen.
Tak fordi I rejste med os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hadde en fantastisk opplevelse med…

Vi hadde en fantastisk opplevelse med Vagabond som tilrettelegger av vår tur the West Highland Way. Alt fungerte helt utmerket! Alt fra god informasjon i forkant av turen, enkle og hyggelige overnattingssteder med god service, pålitelig baggasjetransport og gps og info på tur-appen fungerte bra. Et par forbedringer; brukergrensesnittet på appen kan bli noe bedre og sengen på det ene overnattingsstedet var litt kort og smal for to voksne😊

26 mei 2025

Antwoord van Vagabond Tours

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os at høre, at jeres tur på West Highland Way blev en fantastisk oplevelse.
Dejligt at alt fungerede godt undervejs, og tak for din konstruktive feedback om appen og overnatningen.

Vi sætter stor pris på, at I rejste med os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en meget flot tur

Det var en meget flot tur, gode overnatningssteder med fantastisk personale.
(Og vi havde perfekt vejr, det kunne I selvfølgelig ikke bestemme, men det gør det hele lidt sjovere)

5 mei 2025

Kære Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en flot tur og mødte flinke værter undervejs.
Nej, vejret kan ikke æren for – men vi er glade for, at det var med jer og gjorde oplevelsen endnu bedre :-).

Tak fordi du delte din oplevelse med os!

Bedste hilsner,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flere mangler i rutebeskrivelsen mm.

Amalfikysten: Transport af bagage fungerede fint og overnatningssteder var middel standard. Der var nogle ting som trækker ned i bedømmelsen:
Efter at have stået og ventet forgæves på en bus i over en halv time fandt vi ud af, at linket til buskøreplanen i rutebeskrivelsen, var til en ikke gældende plan og bussen ville først komme 2 timer senere.
Flere uoverensstemmelser i rutebeskrivelsen. Heldigvis kunne vi bruge gps-ruten.

13 mei 2025

Kære Pia

Tak for din anmeldelse – og for at dele både det positive og det, der ikke levede op til dine forventninger.

Vi er glade for at høre, at bagagetransporten fungerede godt, og at I havde glæde af GPS-ruten. Samtidig er vi selvfølgelig kede af at høre om de uoverensstemmelser, I oplevede i rutebeskrivelsen – og vi tager det meget alvorligt. Vi er allerede i gang med at gennemgå indholdet for at sikre, at information og links er opdaterede og korrekte.

Vi beklager også meget, at I ikke oplevede at få kontakt via vores vagttelefon. Netop den telefon er vigtig for os, fordi vi gerne vil sikre tryghed for vores gæster – også uden for almindelig åbningstid. Vi har været tilbage i telefonloggen for den pågældende dato og kan desværre ikke se et opkald fra jer, men vi forstår naturligvis, at det har været frustrerende, og vi undersøger det internt, så vi kan sikre, at det ikke sker for andre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer – det hjælper os til at blive bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og veltilrettelagt tur

Rigtig god og veltilrettelagt tur - vi kunne bare nyde turen

15 mei 2025

Antwoord van Vagabond Tours

Tusind tak for de fine ord – det glæder os meget at høre, at I havde en god og veltilrettelagt tur, hvor I bare kunne nyde oplevelsen.
Vi håber at se jer igen en anden gang!

Mange hilsner