Varmekonsulenterne ApS Reviews

5. Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
  6. Hydraulisch ingenieur
  7. Thermische energie-bedrijf

Geschreven door het bedrijf

VVS-ingeniører og Energikonsulenter Vi er rådgivende ingeniører og projekterer løsninger, der er tilpasset ejendommens behov og som giver jer energibesparelser - også fremover.​ Spørg os INDEN I accepterer billige standardløsninger, f.eks. ved større renoveringer af VVS-installationer og varmecentraler Vi forhandler og servicerer bygningsautomatik, primært TREND CTS og Danfoss ECL-styringer Vi kan optimere varmeanlæggets drift og beboernes varmekomfort - via loggerundersøgelse og med abonnementsaftaler for pasning af varmecentralen. Vi holder øje med varmeforbruget og afkølingen i forb. med abonnementsaftalen - med månedlige aflæsninger og udfærdigelse af energistyring. Vi gør ejendommen opmærksom på vedligeholdelse af komponenter for varme- og varmtvandsanlæg også med rensningsaftaler - så tilkalkning og bakterievækst undgås. Vi hjælper via vore faste abonnementsaftaler større ejendomme med at spare på energiressourcerne - vand, varme og CO2-udslip - samt de løbende udgifter. Vi arbejder primært i København og Omegn samt på Frederiksberg - men hjælper også kunder længere væk.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rørprojet i andelsforening

Vi er en lille andelsforening i Vanløse og har brugt Varmekonsulenterne som rådgiver til vores rør projekt. Det har været et stort projekt med blandt andet udskiftning af stigstrenge i både køkkener og bad. Vi har haft Emil som rådgiver, og han har fulgt hele projektet til dørs, og afsluttet til tiden. Det var lige op til jul det skulle være færdigt, og vi havde nok forventet noget kunne trække ud, men det kørte fuldstændig efter tidsplanen. Virkelig flot arbejde. Vi har lidt mere der skal laves i ejendommen og fortsætter samarbejdet med VAK. Vores bedste anbefalinger til VAK.

19 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super arbejde

Vi havde et problem med vores centralvarme midt i København - i en ældgammel bygning. Varmekonsulenterne rykke ud med få timers varsel og de var super effektive. De løste problemet og gav os en masse ideer til hvordan vi kan få mere ud af vores installation.

21 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inkompetent rådgivning

Varmekonsulenterne var hyret af min ejerboligforening til at rådgive og lave aftalegrundlaget med John V Jensen ifm. udskiftning af stigestrenge og faldstammer på ca. 42 lejligheder. For mig som beboer er det uigennemskueligt hvilken rådgivning de har givet. For John V Jensen lavede byggesjusk og fejl, som blev godkendt af varmekonsulenterne. Jeg har haft uafhængige murere og VVSere ude og bese deres arbejde, og begge har udtalt, at der er tale om fejlbehæftede arbejde. Alligevel blev projektet godkendt af varmekonsulenterne. Vi taler om alt fra ikke at fylde silikone i skruehuller (som aftalen foreskrev sort på hvidt), eller at godkende at stigestrengene blev skåret af lige over gulvniveau frem for at gennemføringer gennem etageadskillelserne blev fjernet (som aftalen foreskrev), hvilket har resulteret i efterfølgende vandskade. De har ikke været til at komme i kontakt med, og jeg kæmper stadig med dem efter 2 år.

2 augustus 2023