Valbytand Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige været hos Valby Tand for først gang. Blev mødt af den sødeste receptionist og tandlæge Mona Thygesen var meget behagelig, grundig og professionel. Helt klart en klinik jeg kan anbefale 🦷🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min behandling. Maiken er grundig og har gjort et meget godt arbejde på mine besværlige tænder. Hun giver detaljeret vejledning under behandling. Igran er lige saa grundig,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man forlader valbytand bliver man kontaktet og presset til at betale for pludselig opstået røntgenbilleder som de mener man ikke har betalt for tidligere - på deres faktura som man afregner på fre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun varmt anbefale denne tandklinik. Da jeg forleden havde slået et stykke af begge af mine fortænder fik jeg straks en tid hos tandlæge Mona Elmholdt. Hun er virkelig dygtig og fiksede med en... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tandlægeklinikken v/ Valby Station, tandlæge, paradentose, kosmetisk, etisk, tandpleje,

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Har været patient der i 40 år

Har været patient der i 40 år. Virkelig god tandklinik

13 september 2024

Antwoord van Valbytand

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Og tak for 40 år hvor du har vist klinikken tillid, det sætter vi virkelig pris på. Vi glæder os til at se dig i mange år fremover.

Super dygtigt personale

Super dygtigt personale, der er gode til at lytte efter ens behov. Man føler sig i trygge hænder grundet høj faglighed. Jeg har kun haft gode oplevelser, dette gælder både hos tandplejer og tandlæge. Klinikken kan virkelig anbefales.

9 september 2024

Antwoord van Valbytand

Mange tak for din søde anmeldelse, den sender jeg straks videre til hele teamet. Internt gør vi meget ud af, at hele personalegruppen er sammen om at give patienterne den gode oplevelse, så vi er glade for at høre at vi lykkes med dette.

Kæmpe anbefaling

Jeg fik super hjælp til en hurtig tid, da jeg desværre ikke var tilfreds med tandrensningen på min tidligere klinik. Jeg gik så glad og lettet derfra med synligt meget finere tænder. Bedre end jeg troede var muligt. Kæmpe anbefaling. Professionelt og skånsomt. Meget hjælpsomme og dygtige.

27 mei 2024

Antwoord van Valbytand

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at du blev tilfreds med resultatet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk oplevelse at være kunde i…

En fantastisk oplevelse at være kunde i Valby tand. Der er en rolig stemning i klinikken. Jeg lider af lidt tandlæge skræk, men der blev lyttet og resultatet var meget flot. Virkelig god oplevelse:)

2 september 2024

Antwoord van Valbytand

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at du netop har oplevet den rolige stemning og følt at der blev lyttet til dig. Det er netop det vi har stor fokus i behandlerteamet.

Fremragende tandplejer og tandlæge

God modtagelse på klinikken og rar atmosfære.
Iben er en sød og dygtig tandplejer. Jeg føler mig altid tryg og godt vejledt og behandlet. Vil anbefale dette sted til alle:)

26 augustus 2024

Antwoord van Valbytand

Mange tusinde tak for dine søde ord, de betyder så meget for vores klinik.

Skøn tandlæge-oplevelse

Meget behagelig behandling af Mona, som er super kompetent. En virkelig god oplevelse.

3 september 2024

Antwoord van Valbytand

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God og tryg behandling!

Føler mig altid i gode hænder hos Valbytand. De lytter og giver en professionel behandling.
Jeg er kommet der i mere end 10 år, og selvom jeg er flyttet længere væk, vender jeg altid tilbage hertil.

19 juli 2024

Antwoord van Valbytand

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er super taknemmelige over at du fortsat kommer på klinikken, selvom du er flyttet længere væk.

God og behagelig atmosfære

God og behagelig atmosfære. God kundeservice og professionel behandling. Klar anbefaling herfra.

31 januari 2024

Antwoord van Valbytand

Mange, mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem god behandling

Venligt, smilende og meget imødekommende personale lige fra modtagelsen i receptionen, under behandlingen og hele vejen gennem processen. Får beskrevet, hvad der skal ske samt de enkelte trin. Får forelagt valgmulighederne og får anbefalinger til det rigtige valg. Trygge og behagelige omgivelser med patienten i centrum. Meget kompetent fagligt personale.

26 augustus 2024

Antwoord van Valbytand

Mange gange tak for din søde anmeldelse, den betyder rigtig meget for vores personale og klinik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varm anbefaling fra mangeårig besværlig patient

Jeg kan på det varmeste anbefale Valbytand! De er så fantastisk dygtige, hensyns- og omsorgsfulde. Jeg har haft fornøjelsen af Mona (indehaver og tandlæge) og Serani (tandplejer) de seneste årtier, også efter at jeg har fået Parkinson, hvad der gør mig til en meget sensitiv og besværlig patient. De har så stor psykologisk forståelse, at det uden undtagelse er en sand fornøjelse at komme der. De finder altid en løsning, og de tager udstrakte hensyn til ens særlige behov. Mvh. lektor emeritus, Ken Farø, ph.d., 51 år gammel.

7 mei 2024

Antwoord van Valbytand

Kære Ken. Tusinde tak for dine søde ord, det betyder meget for os. Vi er glade for at vi kan hjælpe dig. De bedste hilsner fra Mona og Serrani

Københavns bedste tandklinik!

Københavns bedste tandklinik! Kan helt klart anbefales - uanset om der skal renses tænder eller noget helt tredje, så har personalet styr på det. Personalet er både imødekommende og dygtige på alle punkter. Klinikkens atmosfære er forresten en kæmpe bonus, mega beroligende, og et trygt miljø.

Jeg bliver altid behandlet hos Valentina, som kan varmt anbefales. Som person er hun omsorgsfuld, og som behandler er hun professionel og omhyggelig. Dette gør, at hun virkelig holder af sine patienter, og hermed udfører en fremragende behandling HVER gang.

Kæmpe tak til jer og jeres utrolig service - 5 stjerner til klinikken, og til Valentina. Glæder mig til det næste besøg! <3

23 januari 2024

Antwoord van Valbytand

Kære Aiman. Hvor er det en sød anmeldelse du har lavet, men jeg tror den er havnet på den forkerte klinik, da vi ikke har en ansat som hedder Valentina. Jeg håber du kan finde den rette klinik at sende den til. Mange hilsner fra Mona

Kun positiv feedback

Personalet var super imødekommende, professionelle og i godt humør. De sørgede for en tryg og rar atmosfære samtidig med, de gav alle de nødvendige oplysninger. En absolut behagelig oplevelse.

16 november 2022

Antwoord van Valbytand

Kære Nina. Tusinde tak for din fine anmeldelse, den vil jeg straks give videre til mit super personale. Og tak fordi du tog dig til til at skrive en anmeldelse. Mange hilsner fra Mona

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Valbytand fortjener den største ros

Valbytand er simpelthen den bedste tandlæge man kunne ønske sig. Har benyttet dem i mange forskellige situationer. De er dygtige, tager sig tid til patienterne og udviser stor omsorg. Majken udførte en fantastisk og professionel rodbehandling, hvor andre tandlæger sagde, at der intet var at stille op - det vil du for evigt have et stort plus i min bog for. Kim, som er ekstern tandkirurg, har en fantastisk humor og har forståelse for patienten. Jesper er behagelig, dygtig og grundig ved tandrensning. I skal alle på klinikken have et stort tak.

26 oktober 2022

Antwoord van Valbytand

Kære Christian. Tusinde tak for de flotte ord, det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg giver straks de flotte roser videre til mit dygtige personale. Mange hilsner fra Mona

Anbefaler varmt Valbytand

Anbefaler varmt Valbytand! Har haft dem som tandlæge i ca 20 år og får altid god vejledning, behandling og gode løsninger. Aldrig noget ekstra, der ikke er aftalt.

21 juni 2022

Kære Anette.
Tak for de pæne ord. Dem sætter vi rigtig stor pris på.
Mvh Valbytand.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min varmeste anbefaling går til Valby…

Min varmeste anbefaling går til Valby Tand og klinikkens særdeles søde og yderst kompetente medarbejdere. Det er en klinik udover det sædvanlige og jeg har kun rosende ord at ytre herom. Hvad enten det drejer sig om en tandrensning eller visdomstænder, der skal fjernes, så er du i de bedste hænder. Tandlægeskræk er ikke et fænomen der opstår her, tværtimod tror jeg den forsvinder med klinikker som denne. Gør dig selv en kæmpe tjeneste og kig forbi Valby Tand. Du vil ikke blive skuffet. Deres grundighed vil forbløffe dig. Her er dine penge i hvert fald ikke spildt, men givet rigtig godt ud og så har Valby Tand endda ganske fornuftige priser. Stort tak skal lyde til klinikken fra en vældig tilfreds kunde😁

23 maart 2022

Antwoord van Valbytand

Kære Michelle. Det er vi rigtig glade for at høre. Vi havde også på fornemmelsen at du var tilfreds sidst:) Mvh team ValbyTand

Varm anbefaling herfra

Da jeg blev anbefalet Valbytand havde jeg aldrig forestillet mig en klinik, der ikke bare har et fantastisk dygtigt og professionelt team men også er så utrolig nærværende, omsorgsfulde og godhjertede. Mange i min familie benytter Valbytand. Tusinde TAK for jeres behandling!

Mvh Christina.

27 december 2021

Antwoord van Valbytand

Tusinde tak Christina. Vi holder så utrolig meget af vores patienter og vi er glade for at I kan mærke det. Tak for alle de patienter I har henvist til vores klinik, det betyder rigtig meget for os. Mange hilsner fra Mona og hele teamet ved Valbytand.

Tandoperation

Professionelt fagligt indgreb med højt informationsniveau undervejs. Følte mig meget tryg og i gode hænder

15 december 2021

Antwoord van Valbytand

Tusinde tak for dine søde ord. Det betyder meget for os på klinikken at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Mange hilsner Mona og team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god, tryg og profesionelle oplevelse

Fik i dag lavet en knækket tand hos Martin. Jeg var meget nervøs, men følte mig tryg hele vejen igennem. Fik en virkelig god og professionel oplevelse. Måske er min tandlægeskræk kureret :)

3 december 2021

Tak Christine, det er vi glade for at høre. Vi ses snart igen. Mvh Martin