Muchas Gracias’ voor het team van Vamos Expeditions
Wij hebben al heel wat wereldreizen gemaakt in groep. Het was dan ook een beetje afwachten wat onze eerste individueel begeleide reis doorheen Peru ons zou brengen.
Via een kennis kwamen we in contact met Annelies Hamerlinck van Vamos Expeditions in Lima. Dank zij haar inbreng en ervaring maakten we in geen tijd een mooie planning die rekening hield met onze persoonlijke interesses en voorkeuren, budget en timing.
Half oktober vertrokken we dan vol verwachtingen richting Lima. De 30-daagse reis doorheen het prachtige Peru werd een fantastisch avontuur. Dank zij een prima, vaak persoonlijke begeleiding reisden we vlot van het ene hoogtepunt naar het andere: Lima, Paracas, Ballestas, Huacachina, Nasca, Arequipa, Colca Canyon, Puno, Lake Titicaca, Cusco, Sacred Valley, Machu Picchu. Daarbij konden we steeds rekenen op een persoonlijke, professionele Engels sprekende gids. Vooral dank aan Carolina, Pablo, Susy, Hector, Franklin,… ze hebben ons veel bijgebracht over de rijke geschiedenis, de historische Inca-steden, de interessante musea, de schilderachtige natuur met prachtige fauna en flora van het wondermooie Andes-land Peru.
De selectie van hotels was prima. Interessante tips van onze gidsen leidden ons bovendien naar een aantal hoogstaande culinaire belevenissen zoals de restaurants Chicha in Arequipa en Cusco en Punta Azul, La Mar en La Rosa Nautica in Lima.
Na een mooie afsluiter van vier dagen in Corto Maltès in het Amazonegebied nabij Puerto Maldonado vlogen we meer dan voldaan terug naar Lima.
‘Muchas Gracias’ voor het team van Vamos Expeditions. Annelies, Pablo en Carmen. Alle onze verwachtingen werden ingelost!
Carine en Martin