Hele goede en snelle service! Pakket ook goed verpakt! Wel kreeg ik een mailtje waarin aangegeven stond dat ik het pakket alleen zelf aan kon nemen met geldige legitimatie. Heel fijn want dan komt h... Toon meer
Kan eigenlijk wel zeggen dat voor wat betreft alle spullen die we bij van Bellen hebben gekocht, de service altijd buitengewoon goed is! Daarnaast is er veel kennis aanwezig om je de luiste keuze te l... Toon meer
Prima snelle levering, maar retourneren is niet zo eenvoudig en makkelijk zoals als wordt aangegeven op de website. Je moet eerst een retour formulier printen en de kosten voor retour a € 7,25 zijn vo... Toon meer
Welkom bij Van Bellen Wind & Snow. Van Bellen Wind en Snow is dé watersport en wintersport specialist. In onze speciaalzaak is gericht op goed advies en service. In onze winkel in Brabant Willemstad en op onze webshop verkopen we een ruim assortiment aan A-merken voor de watersport en wintersport. We zijn in de zomer gespecialiseerd in: Kitesurfshop: Alles wat je nodig heb voor je kite uitrusting. We verkopen kites, trapezes, kitesurfbarren, kitesurfboards en nog veel meer. Windsurfshop: Al meer dan 40 jaar verkopen we windsurfboards. Zo is Van bellen ooit ook begonnen. We verkopen complete windsurf uitrustingen windsurfboards, masten, gieken, trapezes, windsurfzeilen en meer. Sup winkel: Sinds een aantal jaar is het suppen in Nederland ontploft. We verkopen sup's voor beginners en gevorderde. Ook verkopen we complete sup sets. Foilen: de laatste watersport trend. Zonder wind toch elke watersport kunnen beoefenen? Dan moet je een foil hebben. We verkopen windsurf foils, kitesurf foils en wing foils. Ook verkopen we verschillende wings. In de winter zijn we gespecialiseerd in volgende producten: Wintersport winkel: We hebben alle wintersport kleding die je maar kunt bedenken van top merken. Bijvoorbeeld Peak Performance en Goldbergh, Brunotti, Volcom, 686 en nog veel meer. Snowboardwinkel: Ook zijn we gespecialiseerd in snowboarden. We hebben erg breed assortiment in snowboards en snowboardbindingen. Ook hebben we vele snowboardschoenen. Merken die bijvoorbeeld verkopen zijn: Amplid, Burton, Jones, Union, Bataleon en nog veel meer. Skiwinkel: Natuurlijk hebben we in de winter ook ontzettend veel ski's en skischoenen. Ook hierin verkopen we alleen de topmerken. Voorbeelden hiervan zijn: Atomic, Salamon, Stöckli, Tecnica, Elan en nog veel meer. Kortom, we zijn uitgegroeid tot een specialist in het verkopen van windsurfen, kitesurfen, skiën, snowboarden én mode. Wilt u advies met betrekking tot een van onze specialismes? Kom gerust langs in de shop voor informatie en een lekker bakkie koffie.
Lantaarndijk 12, 4797SP, Willemstad, Verenigde Staten
- 0168473220
- info@vanbellen.nl
- www.vanbellen.nl
Zeer tevreden
Zeer tevreden. De webshop heeft optie om chatten. Verwachte een chatbot maar was direct een medewerker die goed advies gaf wat beste keuze was. Volgende ochtend werd ik gebeld omdat leverancier niet juiste info had vermeld. Kreeg goed alternatief aangeboden en volgende dag al in huis. Werd echt meegedacht en gekeken wat beste paste voor ons.
Jas die ik bestelde was niet voorradig
Jas die ik bestelde was niet voorradig, voorraad op de site was dus niet actueel. Ontzettend teleurgesteld. Ik werd nog wel netjes gebeld, maar wel pas 2 dagen nadat ik het had besteld. Een jas die behoorlijk wat kostte, dus ook geld dat je nu niet meer paraat hebt voor iets anders. Zelden zo gebaald van een aankoop online.
Mooie winkel met kwaliteit producten en…
Mooie winkel met kwaliteit producten en goede service. Erg tevreden.
Boardbag gekocht na sluitingstijd toch verzonden !
Boardbag gekocht. Ik was te wat (> 16:00) laat voor verzending die dag maar toen ik belde en online besteld hebben ze er werk van gemaakt om boardbag alsnog op de post te doen!!
Da's service !!!
Prolimit Kitesurf Boardbag Golf Travel…
Prolimit Kitesurf Boardbag Golf Travel Light zwart 150 gekocht. Heel goed geïnformeerd en goed advies gekregen. Tas voldoet aan alle wensen en verwachtingen
Alles prima en snel geleverd.
Aardige eigenaar
Aardige eigenaar, servicegericht personeel, goede webshop en kwaliteitsmateriaal.
Levering conform afspraak!
alles vlot op tijd geleverd
STX giek
Keurig geleverd in grote doos. Voor 5 sterren de giek zelf nog even omwikkelen met bubbelplastic.
Snelle levering van een super broek
Snelle levering van een super broek. Ik gebruik de broek bij het skeeleren voor optimale bescherming.
Keurige bezorging en retour service
Hele leuke diepzwarte zomer pantoffels
Teveel herinnerings mailtjes ontvangen…
Teveel herinnerings mailtjes ontvangen om een review te plaatsen, erg irritant