1,6

Zeer slecht

Volstrekt waardeloos

Volstrekt waardeloos, ik kocht - wat ik dacht 2 leuke zomerjurkjes - ze zagen er op de foto's mooi uit, totaal bedrag 95 euro. Toen ik het pakket ontving, had ik meteen door dat ik goedkope rommel uit China had ontvangen en natuurlijk geen retourservice. Omdat het om een redelijk hoog bedrag ging, heb ik toch voor gekozen om 34,30 aan verzendkosten naar China uit te geven. Het pakket is wel in China aangekomen, maar niet opgehaald door de ontvanger. Post nl liet me weten dat het om een malafide internet bedrijfje ging met hooguit een tussenpersoon in Nederland. De website suggereert een Nederlands bedrijf, ik voel me opgelicht en kan dit iedereen afraden!

28 mei 2026

Nooit wat bestellen hier!

Nooit wat bestellen hier!! De kwaliteit was echt de slechtste kwaliteit die ik ooit gezien heb. Pakket bezorgd op 26-3. Toen ik wilde retourneren moest ik eerst foto’s sturen voordat ik het adres kreeg. Dat adres was in China en ik moest zelf de kosten betalen. Mijn vriend ging voor werk naar China dus heeft het daar verstuurd 13 april. Het pakket is dus 1-2 dagen later al geretourneerd. Het is nu 16-5 heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Ik blijf maar mailen en krijg wel een reactie maar zonder inhoud. Als ik dinsdag mijn geld niet heb ga ik aangifte doen bij de politie. Ergste is dat er ook geen telefoonnummer is of dat ze even zelf bellen.

16 mei 2026

Zelfs minder dan 1 ster

Zelfs minder dan 1 ster

Wat een slecht bedrijf, jurk kwam na 3 weken aan, de kleur klopte niet en de maat was wel heel erg groot voor een Large. Ik had de mogelijkheid om voor €14 een nieuwe jurk te bestellen en de andere te houden. Nou toen kwam de 2de jurk binnen de maat was oké maar het model week meer af dan de eerste. Retourzending moet naar China of ik krijg 15% shop tegoed van mijn totale bedrag. Ik heb zo een spijt dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Ze zitten als het goed is in Amsterdam dus ik wacht nog af. Maar bestel hier nooit!!!!

3 mei 2026

Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring…

Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad met een online winkel.
Mijn bestelnummer is #1004. De “snelle levering”, zoals op de website wordt beloofd, duurde uiteindelijk een maand. Vervolgens raakte mijn pakket kwijt bij de post en werd het pas na twee maanden teruggevonden. Hierdoor was retourneren niet meer mogelijk.
Het ontvangen product komt totaal niet overeen met de foto’s op de website. De laarzen kostten €70 met korting, maar de kwaliteit is extreem slecht en absoluut niet in verhouding tot de prijs. Het ziet er goedkoop en slecht afgewerkt uit.
De communicatie met de klantenservice was ook teleurstellend en bood geen oplossing voor het probleem.
Ik raad deze webshop niet aan.

18 maart 2026

OPLICHTERS!!!

NIET BESTELLEN!!!!!
HET ZIJN DROPSHIPPERS!

Website ziet er mooi uit, maar daarachter is van alles mis. Je besteld mooi je kleding. Dan moet je nog eens ellendig lang wachten voordat je pakketje binnen is. Dan blijkt het maar matige kwaliteit te zijn. Je moet dan als je het wilt retourneren foto's mailen om een retour op gang te brengen die ineens naar China moet, TERWIJL ER MET GROTE LETTERS STAAT DAT ZE IN AMSTERDAM ZIJN GEVESTIGD! En omdat ze in onderhoud zijn moet het naar China, dikke doei. Of je mag voor een deel van je bedrag een shoptegoed kiezen. EEN GROTE ONZIN! Zodra je dat mailt, blijven ze alleen maar met dezelfde twee onzin opties komen. Of op eigen kosten naar China sturen en dan hopen dat je het aankoopbedrag terug krijgt, of shoptegoed.

DIT ZIJN OPLICHTERS! NIET BIJ KOPEN!!!!!!

2 april 2026

KOOP HIER NIET!!!!

KOOP HIER NIET!!!!

SLECHTE KWALITEIT!!!!!
EN RETOURKOSTEN ZIJN SUPER HOOG!!!!
IK WAARSCHUW JULLIE!!!!

29 maart 2026

Meteen vluchten als de naam 'van liora' ziet

Meteen vluchten als je hun naam ziet! Bestelling kwam heel laat, het retourneren werd heel ingewikkeld gemaakt. Ik moest eerst foto's van het product sturen, kreeg allerlei andere aanbiedingen, en uiteindelijk doodleuk een adres in china als retour adres. Echt afschuwelijk!

10 april 2026

Onbetrouwbaar

- Levertijd van weken (product moest uit China komen, niet zoals doet vermoeden uit Amsterdam)
- retourneren, in tegenstelling tot verkondigd op hun site, is veel gedoe en kost buitenproportioneel veel, want moet op eigen kosten naar China verzonden worden; is net zo duur of duurder dan product zelf. Wordt geen oplossing voor geboden. Probleem wordt geschetst dat hun tijdelijke magazijn in Nederland niet beschikbaar is, waardoor retour naar China moet (?). Dit (naar mijn vermoeden fictieve) probleem wordt bij klant neergelegd
- Kwaliteit product ondermaats; maat klopt niet, materiaal goedkoper dan doet vermoeden m.b.t. originele prijs.

9 april 2026

Koop niet bij deze Chinese dropshipper

Koop niet bij deze Chinese dropshipper! Bij Van Liora twee paar schoenen besteld voor in totaal € 120,-, dus niet goedkoop en daardoor trapte ik erin omdat het er goed uitzag en de site ook. Vooraf kon ik geen reviews vinden en de site bekeken waar ik een adres in Amsterdam op zag staan en foto's van een echte winkel in Amsterdam (dit is inmiddels gewijzigd en er staat alleen nog locatie Amsterdam zonder adres en de foto's zijn gewijzigd in stockfoto's).
Het duurde lang voordat de bestelling binnen was en had hierdoor al meerdere malen contact met Van Liora, want alle gegevens stonden niet meer op de site dus alleen mailcontact lukte. Ik heb twee paar slechte kwaliteit en defecte schoenen ontvangen. De gesp en de sluiting sluiten niet op elkaar aan omdat het een ander systeem betreft en hierdoor niet draagbaar. De andere schoenen zijn ook van slechte kwaliteit, vol krassen en vol met zichtbare lijmresten.
Ik had aangifte gedaan bij politie omdat ik de schoenen niet had ontvangen, ik heb nu opnieuw aangifte gedaan met fraude en misleiding, omdat ze aangeven een winkel in Amsterdam te zijn en ik de defecte schoenen nu moet retourneren naar een adres in China, op eigen kosten, en dat ik daarna pas mijn geld terugkrijg. Ik had uiteraard nooit de schoenen gekocht wanneer ik geweten had dat het om een Chinese dropshipper ging. Ik hoop dat de politie deze nep site snel offline haalt om meer gedupeerden te voorkomen.

Koop hier nooit

Koop hier nooit, het zijn bedriegers tot en met . Ze doen je geloven dat alles uit Nederland komt , maar het is Chinese brol wat niet past . Onmogelijk om terug te sturen want super duur en niet zeker dat je alsnog je geld terugziet !!!!

5 april 2026

Koop hier niet!

Koop hier niet!
Het zijn een stelletje oplichters. Kleding ziet er anders uit dan op de site kwaliteit is ongelooflijkslecht. Retourneren wordt je bijna onmogelijk gemaakt. Ze willen foto's van het product dat je terug wilt sturen. Krijg meermaals een "aanbieding" voor volgende aankoop ipv retourneren.
En volgende aankoop gaat er NOOIT komen.
Deze site moet gewoon offline gehaald worden.

4 april 2026

Beschrijving klopt niet

Beschrijving klopt niet, kwaliteit klopt niet, materiaal van zeer slechte kwaliteit. Het lijkt een zak aardappels ipv flatterende jurk. Zeer slechte retourvoorwaarden, moet gestuurd worden naar China, retourkosten + douanekosten voor eigen rekening

3 april 2026

Zeer klantonvriendelijk en moeilijk met retouren

Dit bedrijf had mij de verkeerde goederen geleverd, dus ik wilde deze retourneren. Dat was mogelijk nadat ik op hun verzoek foto's had toegestuurd van de verkeerd geleverde goederen. Ik mocht ook de goederen houden en dan kreeg ik 20% retour van het totaal bedrag. Daar ik niets aan de goederen had wilde ik ze nog steeds terugzenden. Daarna het voorstel van 30% retour van het totaalbedrag. Wederom bleef ik bij mijn besluit van retourneren. Hun beleid is dat klanten zelf de retourkosten betalen. Echter in dit geval hebben zij iets verkeerd geleverd en vind ik het niet meer dan rechtvaardig dat zij voor de retourkosten opdraaien. Helaas! Ik zal nooit meer iets bestellen via/bij dit bedrijf!!!

VanLiora

Op de site wordt het voorgesteld alsof het in Nederlandse boetiek is maar in werkelijkheid gaat het om een dropshipper. De kleding wordt, nadat je besteld hebt, uit Azie gehaald. De levertijd is lang, de kwaliteit van de kleding is bedroevend slechte en retourneren wordt zo moeilijk mogelijk gemaakt. Ik ben al twee weken bezig om een (Nederlands) retouradres te krijgen. Vooralsnog niet gelukt. De klantenservice is alleen per mail bereikbaar en geeft geen of onvoldoende antwoord op vragen. Een advies: echt niets kopen, het gaat om oplichting.

13 maart 2026

Wat een slecht bedrijf!!

Wat een super slecht bedrijf! Koop hier nooit iets! Ze doen als alsof ze een supergoed retour beleid hebben. Maar uiteindelijk moet je voor heel veel geld je kleding terugsturen naar China!

De producten die ik heb gekocht kwamen totaal niet overeen met was er op de afbeeldingen op de website stonden! Ik baal echt als een stekker!😢

30 maart 2026

Zeer slechte kwaliteit en service, website/locatie klopt niet.

Zeer misleidende website, slechte kwaliteit van kleding en nagenoeg onmogelijk te retourneren. Je moet foto's maken van kleding om retour aan te maken, dan krijg je 4 x emails met de vraag of je het echt wel wil retourneren en/of je niet liever korting krijgt op nieuwe aankoop. En als je dan het uiteindelijke retouradres krijgt, is dit in China, terwijl op de website Amsterdam als locatie wordt aangegeven. Het retour is op eigen kosten. En dan is het nog maar de vraag of je je aankoopbedrag überhaupt terug gaat krijgen.

29 maart 2026
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken