Autobedrijf A. van Rijswijk Reviews

3,7

Bij dit nette bedrijf een auto gekocht, duidelijkheid en concrete afspraken, het proces als erg prettig ervaren. Achteraf klein garantie punt, wat snel en helder werd opgepakt en keurig opgelost.... Toon meer

Via het internet terechtgekomen bij deze prachtige garage. We waren op zoek naar een Lynk&co en die hebben wij gevonden. Echt enorm veel keus. Niks moet en alles kan hier. Door het enorme aanbod... Toon meer

Deze partij is absoluut niet transparant. We hadden een afspraak voor een proefrit met een Volvo en gaven duidelijk aan dat we er 1,5 uur voor moesten rijden. Eenmaal aangekomen, bleek de auto niet ee... Toon meer

Gemiddeld

Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte service na aankoop

Slechte service na aankoop

In mei heb ik bij Van Rijswijk Excellent een auto gekocht. Helaas kreeg ik na een paar maanden een probleem met de voorruit. Aan de binnenkant ontstaat steeds op exact dezelfde plek aan de bestuurderszijde een vettige waas/vlek. De ruit is meerdere keren goed schoongemaakt, maar binnen korte tijd komt de vlek gewoon weer terug.

Inmiddels is vastgesteld dat het probleem daadwerkelijk in het glas zelf zit. Er is geen sprake van zichtbare schade aan de ruit.

Ik heb dit vervolgens bij Van Rijswijk gemeld. Autotrust heeft de claim afgewezen omdat glas niet onder de afgesloten garantie valt. Dat begrijp ik en daar gaat mijn teleurstelling ook niet over.

Waar ik wel echt moeite mee heb, is de manier waarop Van Rijswijk hiermee omgaat. De reactie is eigenlijk simpelweg: de garantie dekt het niet, dus de reparatie is voor eigen rekening. Punt.

Ik had niet verwacht dat Van Rijswijk dit per se volledig zou moeten vergoeden. Maar als je een auto pas een paar maanden geleden bij een bedrijf hebt gekocht en er ontstaat vervolgens een probleem waarvan wordt vastgesteld dat het in de ruit zelf zit, dan mag je wat mij betreft toch verwachten dat een dealer iets meer moeite doet om mee te denken over een oplossing.

In plaats daarvan wordt er naar de garantie gewezen en wordt het probleem bij de klant neergelegd. Dat vind ik gewoon slechte service.

De verkoop van een auto is één ding, maar voor mij merk je pas echt wat een bedrijf waard is wanneer er na de aankoop iets aan de hand is. Juist daar had ik van Van Rijswijk Excellent meer verwacht.

Jammer, want met een beetje meedenken en een normale servicegerichte houding had deze situatie heel anders kunnen voelen.

1 mei 2026

Bij dit nette bedrijf een auto gekocht

Niels nogmaals dank voor de fijne samenwerking!

31 juli 2026

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

De aankoop van de auto verliep prima. Helaas veranderde dat volledig zodra er sprake was van garantie en service.

In september 2025 heb ik hier een **Lynk & Co 01** gekocht (eerste toelating augustus 2023) met een aanschafwaarde van bijna **€28.000**. Inmiddels maakt de auto bij 45.000 km een tikkend geluid tijdens het insturen. Daarnaast is de bij de koop geleverde eMove-thuislader defect.

Op het defect aan de auto wordt niet inhoudelijk gereageerd. Voor de defecte thuislader werd alleen aangeboden om voor **€90** een gebruikte vervangende lader te kopen. Dat vind ik geen passende oplossing voor een product dat onderdeel uitmaakte van de koop.

Het grootste probleem is niet eens het defect, maar de manier waarop ermee wordt omgegaan. Zodra er een probleem ontstaat, wordt er geen verantwoordelijkheid genomen en blijven inhoudelijke reacties uit. Daarom zie ik mij genoodzaakt de garage formeel in gebreke te stellen.

Jammer, want de verkoop was goed. De service ná de aankoop stelt mij echter ernstig teleur. Op basis van mijn ervaring kan ik deze garage helaas niet aanbevelen.

6 augustus 2026

Ik heb al eerder een negatieve review…

Ik heb al eerder een negatieve review geschreven over de kwaliteit van mijn auto. Een range Rover. Van Rijswijk weerlegt alle commentaar en schuift alles netjes af. Mijn auto breng ik in mijn regio weg voor een grote beurt en het vervangen van mijn roetfilter. Belt de garagehouder mij op en vraagt wat er met mijn auto gebeurd is.achter de roetfilter zit de turbopijp. Die blijkt met kit en lijm aan elkaar gezet te zijn. De garagehouder noemt het onverantwoord, geen vakwerk maar prutswerk. Je koopt een auto bij van Rijswijk en bij verkoop wordt verteld dat je auto wordt nagekeken. Mensen je wordt keihard in de maling genomen, het is hier van de buitenkant blond de binnenkant ………… Rijd een deurtje verder, mooie verhalen maar hier koop ik nooit geen auto meer. Ik heb in zijn algemeenheid gevraagd om een passend antwoord, niet gekregen. Een slechte review is wat ze dik verdienen

8 juli 2026

Correcte directe service.

Correcte directe service.
Praktisch in meedenken, ik wilde de auto meteen meenemen. Reparatie kon uitgevoerd worden bij mijn eigen garage.

Groot assortiment, lekker koffie

8 juli 2026

Adequate en snelle service

Onze originele autolader, geleverd bij onze nieuwe Lynk&Co 01, gekocht bij van Rijswijk, heeft het binnen 1 jaar begeven. Lynk&Co zelf stuurde ons van het kastje naar de muur….van Rijswijk heeft daarop snel en adequaat gehandeld . Na melding van het probleem bij van Rijswijk kregen we binnen 1 dag een nieuwe lader toegestuurd!

4 juli 2026

Hele slechte service!

Hele slechte service!

- Bij aankomst; het meisje achter de balie was meer bezig met haar uiterlijk en haar mannelijke collega's dan met de klanten.
- De verkoper wist niks over de auto en moest alles op zijn telefoon opzoeken.
- Ook al hadden we een afspraak; we moesten lang wachten.

Wij kopen hier geen auto meer.

1 juni 2026

Beste Iris

Dank voor uw feedback. Wij vinden het vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad bij ons.

Graag kom ik met u in contact om uw ervaring nader toe te lichten.

Wilt u zo vriendelijk mij te bellen op nummer 0416-319900?

Loek
Autobedrijf A. Van Rijswijk

Onlangs een auto gekocht

Onlangs een auto gekocht bij Autobedrijf A. van Rijswijk en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, eerlijk en professioneel geholpen. Er werd alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en ik kreeg duidelijke uitleg over de auto en de mogelijkheden.

De auto werd netjes afgeleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. Wat vooral opviel was de persoonlijke benadering en de betrouwbaarheid van het bedrijf. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is.

Ik kan Autobedrijf A. van Rijswijk dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede occasion en uitstekende service. Bedankt voor de prettige aankoopervaring! 🚗👏

12 mei 2026

Vorige week onze nieuwe auto opgehaald…

Vorige week onze nieuwe auto opgehaald bij van Rijswijkauto’s
Wat een prachtige zaak is dat en ook zeer prettig geholpen.
Ook bij de aflevering waren al onze punten opgelost en zeer vriendelijk personeel. Dit is echt een aanrader.

6 juni 2026

Heel erg knullig!

Van te voren gebeld om een afspraak te maken voor de bezichting van een auto. De auto heeft net een beurt en apk gehad dus hij kan zo mee meneer. Je geeft aan dat je 2 uur moet rijden en van ver komt. Dan kom je voor de afspraak, je gaat proefrijden en de motor vd auto schiet na 100 meter al in de noodloop. Auto was dus niet in orde. Dan hebben ze nog wel 6 of 7 vergelijkbare auto's van hetzelfde merk en model staan maar dan ben je het vertrouwen in de garage al kwijt.

15 mei 2026

Beste Mart,

Zoals besproken na de proefrit is dit een hele ongelukkige samenloop van omstandigheden.

De auto is bij binnenkomst gecontroleerd en was op dat moment in orde.
Nadat de afspraak door jou is gemaakt hebben we de auto klaargezet voor verkoop maar is de auto al heel snel in de noodloop gegaan tijdens de proefrit.
Zoals je zelf aangaf is dit jou niet onbekend aangezien je hier zelf meerdere malen ervaring mee hebt gehad en hebben we direct aangegeven dat dit opgelost is door het vervangen van de bobines en bougies.
Het is en blijft tenslotte techniek, wat je zelf ook onderschreef.

Vervolgens hebben we aangeboden een andere auto te gebruiken voor de proefrit wat jullie hebben gedaan.

Daarna nog kort in gesprek geweest, de mogelijkheden doorgenomen en in goede harmonie afscheid genomen, niet wegnemend dat het heel erg vervelend is dat de proefrit is mislukt.

Vanuit dit oogpunt vind ik het jammer dat je het vertrouwen in ons bedrijf kwijt bent, dit mij niet ”face-to-face” vertelde maar ik dit hier moet lezen.

Ik wens je nogmaals succes in het vinden van een nieuwe auto en geniet van je gezin met de aankomende geboorte!

Arthur Vlot

Online een auto gezien

Online een auto gezien, gebeld
Voor info en eventueel een afspraak, info kwam niet overeen met wat er online stond en als kers op de taart, na het gesprek keek ik online staat de auto opeens voor bijna 2000 euro meer erop, sorry dit stinkt en neigt bijna naar oplichting. Totaal geen vertrouwen meer om hier iets te kopen!!

8 mei 2026

Betrouwbaar

Als je een grote uitgave voor een auto gaat doen, wil je een eerlijke, betrouwbare dealer en een betrouwbare auto. Bij van Rijkswijk Auto's zit je daarvoor op de goede plek! Daarnaast een goede en vriendelijke service van Niels Hakkers.

14 april 2026

Ga hier niet heen voor een Lynk&Co

Wij waren op zoek naar een mooie Lynk&Co. We hebben van te voren gebeld of de auto’s klaar stonden om direct mee te nemen en of ze netjes waren zonder krassen etc. Dit was allemaal dik in orde. We hebben een afspraak gemaakt. Netjes gebeld dat we 15min later waren door vertraging. Na dik 2 uur rijden werden we naar het naast gelegen terrein gestuurd zonder dat er iemand mee ging. Vanwaar de afspraak? Alle auto’s stonden in zeer slechte staat op het terrein. Veel lakschade, kapotte banden (stukken hingen er af), bobbels op de banden, kapot achterlicht. De auto’s waren tevens zo vies dat je niet kon zien of er krasjes etc op zaten. De prijzen op de kaartjes kwamen niet overeen met de website (duizenden euro’s verschil). Het was al met al een slechte situatie. Nadat wij al hadden besloten dat dit hem niet ging worden heeft mijn vrouw toch nog gesproken met de medewerkers. Zij werd echt afgeserveerd tot 3 x toe met: ja daagggg, bedankt mevrouw. Pas later kwam er een andere medewerker aan de balie de feedback aanhoren, maar dat was omdat hij toevallig langs kwam lopen. Wellicht jullie werkwijze aanpassen en 3/4 auto’s goed klaar hebben staan dan een terrein vol half fabrikaat ?! Daarnaast mag de service ook zeker omhoog want dit was echt zeer onbehoorlijk. Als je voor een Volvo komt staat deze in een prachtige showroom en loopt er direct een verkoper mee maar voor een lynk&co is een half uur tijdsinvestering teveel gevraagd?

10 april 2026

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u bij ons heeft gehad. Wat u beschrijft, voldoet absoluut niet aan de standaard van service en kwaliteit die wij nastreven.

Het spijt ons zeer dat u, ondanks uw vooraf gemaakte afspraak en telefonische bevestiging, niet persoonlijk bent ontvangen en begeleid. De kanttekening hierbij is dat wij, i.v.m. aanpassingen aan ons buitenterrein, onze volledige voorraad niet op 1 locatie kwijt kunnen en hierdoor een 2e locatie hebben waar onze auto's staan.

De staat van de voertuigen die u aantrof – zowel technisch alsmede de presentatie – is, ondanks het gevallen "Saharazand", niet zoals dit hoort te zijn. Dat u hierdoor geen goed beeld heeft kunnen vormen van de auto’s, begrijpen wij volledig en vinden wij vanzelfsprekend ook zeer vervelend.
Wanneer de keuze van tevoren op 1 van onze auto's is gevallen wordt de auto derhalve van tevoren gewassen en klaargezet zodat deze in goede staat wordt aangeboden echter is dat in deze niet van toepassing aangezien u meerdere auto's wilde bekijken.

Daarnaast vinden wij het zeer kwalijk om te lezen dat uw vrouw niet op de juiste manier te woord is gestaan. De manier waarop zij is behandeld, is onacceptabel en staat haaks op hoe wij met onze klanten willen omgaan. Wij zullen dit intern opnemen en willen hier nadrukkelijk onze excuses voor aanbieden.
Al met al begrijpen wij dat dit voor u een teleurstellende ervaring is geweest en dat dit uw vertrouwen heeft geschaad. Mocht u ons toch nog de kans willen geven om dit recht te zetten, dan staan wij uiteraard voor u klaar om dit persoonlijk met u op te pakken en alsnog een passende ervaring te bieden.

Arthur Vlot

Team Van Rijswijk.. bedankt!

Laat ik beginnen met de zeggen dat ik geen hoge pet op heb van autobedrijven, garages e.d. maar deze mensen maken waar wat ze beloven.

Wij zijn geholpen door Loek en dat was direct prettig en transparant.
Hij heeft ons van A tot Z geholpen en begeleid en was bijzonder transparant.
Bij hun de Peugeot 5008 gekocht en daar ontzettend blij mee.
Nu ruim een maand in het bezit en we zijn er echt over te spreken.

Wij willen daarom Van Rijswijk en in het bijzonder Loek bedanken voor de goede service.

Ook de ontvangst door de dame aan de balie vooraan was prettig.
Kon al wat vragen beantwoorden voor ons in de tijd dat we moesten wachten onder het genot van een goed bakje koffie.

Team van Rijswijk… bedankt voor alles.

Een echte aanrader !

11 maart 2026

van Rijswijk Autobedrijf, een score vijf, dat staat buiten kijf!!

Door positieve aanbevelingen kwamen we bij van Rijswijk. Ondanks de grote drukte snel een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst valt direct de solide uitstraling van showroom en receptie op, dat wekt vertrouwen. Klantvriendelijk!
We hebben een prachtige 3008 GT Hybrid4 gekocht, we zijn hierbij professioneel en transparant door Niels geholpen. Ook achteraf was het contact goed!
Niels hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!

we gaan van Rijswijk zeker promoten

16 februari 2026

tevreden

We hebben een mooie Lync gekocht in deze mooie zaak. Helaas ging er bij het afleveren wat mis en waren de afgesproken punten niet gedaan hierdoor ontstond er een vervelende situatie.

Na een week kregen we gelukkig contact met een andere medewerker en hebben we alsnog alles kunnen oplossen.
alle punten zijn alsnog gedaan plus een aantal extra”s, ze hebben de auto thuis gebracht incl een volle tank en een bos bloemen.
Fijn dat er uiteindelijk toch goed naar de wensen van de klant gekeken wordt en dat ze er alles aan hebben gedaan om de klant tevreden te maken.

dankjewel

27 januari 2026