Super ervaring !
Wij kwamen binnenlopen tegen half 6 om even een proefrondje te maken met een Cube fiets. We hadden al bij een andere fietsenzaak gekeken en daar getest. Het frametype waar we voor kwamen hadden ze bij de andere fietsenzaak niet. Bij binnenkomst hebben we even rustig rond kunnen kijken zonder dat een verkoper direct op ons af sprong. Wat gelijk al wat prettiger aanvoelde.
Na een paar minuten werden we geholpen door een medewerker. Ik heb de Cube fiets direct kunnen proberen en mocht hier ook mee naar buiten, voor een echte goede test op het fietspad en de stoep. Ik kwam er al snel achter dat dit het toch niet zou worden, in tegenstelling tot wat ik eerst dacht. Ik heb dit direct aangegeven bij de medewerker, die heel behulpzaam was en meteen een aantal andere fietsen erbij pakte. Hij dacht goed mee over mijn wensen en wist precies welke kant we op moesten zelfs in een periode waarin de meeste fietsen uit voorraad zijn door het drukke aankomende fietsseizoen.
We hebben echt de tijd genomen om rondjes te fietsen, goed na te denken en te vergelijken. Wat we heel prettig vonden, was dat de verkoper ondanks het late uur gewoon de tijd nam om met ons mee te kijken en te adviseren. We voelden ons er eerlijk gezegd een beetje schuldig over dat we er zo lang over deden, maar Joey maakte dat gevoel meteen weg. Hij was super vriendelijk, dacht oprecht mee en gaf duidelijke, concrete tips en adviezen zonder ook maar enige haast te laten merken.
Uiteindelijk zijn we geslaagd én met een heel goed gevoel naar buiten gelopen. Niet alleen hebben we de juiste fiets gevonden, maar het is ook gewoon heel fijn om bij een lokale fietsenwinkel te kunnen kopen die écht meedenkt, goede service biedt en ook voor onderhoud bereikbaar blijft, iets wat veel andere bedrijven niet meer hebben. Zeker aan te raden voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke service, vriendelijke medewerkers en een fijne aankoopervaring.