Meget alvorlig oplevelse- min hund kom hjem med brud i bækkenet
Jeg afleverede min hund hos Vejlegårdens Pension, og da jeg hentede ham, haltede han kraftigt på højre bagben og havde tydelige smerter. Kort efter blev han undersøgt på dyrehospital, hvor røntgen viste alvorlige skader, herunder flere brud i bækkenområdet.
Jeg har efterfølgende været i kontakt med dyrlægerne, som har oplyst, at skaderne kan være forenelige med et kraftigt slag eller fald. Pensionen har oplyst, at de ikke ved, hvad der er sket. Ejeren mener der er tale om et lille vrid, det sker jo hele tiden forklarer hun.
Det er meget svært for mig at forstå, hvordan en hund kan være i pension og komme hjem med så alvorlige skader, uden at jeg som ejer bliver kontaktet eller får en forklaring på, hvad der er sket.
Jeg har bedt pensionen om en redegørelse for hændelsesforløbet samt dokumentation for, hvad der er foregået, men har endnu ikke fået en tilfredsstillende forklaring.
Min hund er efterfølgende blevet indlagt og har behov for behandling og ro i forbindelse med helingen.
Jeg håber fortsat på en ordentlig afklaring af, hvad der er sket, og hvem der har ansvaret for de betydelige udgifter og konsekvenser, som skaden har medført.
Jeg kan derfor på nuværende tidspunkt ikke anbefale stedet.