2,5

Slecht

vous dit que vous pouvez retourner…

vous dit que vous pouvez retourner votre achat... mais s'affiche comme étant au Québec... HIC: Ils sont en chine. ils vous proposent une réduction et vous conservez l'item... sauf qu'ils ne vous remboursent pas

23 februari 2026

Svindel og humbug!!!

Svindel og humbug!!!
Bestilte en kalender med parfumer for 499 kr. men modtog en MINI kalender med extreme små plastik udskæringer af parfumeflasker der kan hænges op i en snor.
Virkelig scam!!!

13 november 2025

Købte en parfume men den blev ikke…

Købte en parfume men den blev ikke leveret. Har bedt om at få mine penge tilbage 4 gange, men hver gang skriver de “du har bedt om at få et nyt produkt tilsendt…” og vi kan tilbyde 20% i rabat, men de tilbagebetaler ikke mine penge. Har selvfølgelig meldt det til banken… Køb ALDRIG varer hos Vela!!!

25 juli 2025

En dyr investering der blev en kæmpe…

En dyr investering der blev en kæmpe skuffelse 😢!
Vi købte en VELA Tango med batteri hæve-funktion og ekstra sædebetræk samlet pris 23.000 kr til min gamle mor. Min mor havde nogle kræfter i benene men kun kortere gangfunktion med støtte. Planen var at holde hendes ben nogenlunde ok og undgå forværring og kørestol. Det virkede smart med hæve-sænkefunktionen. Megen research gik forud og så tog vi springet og købte, hvad vi troede var et godt valg.
Det har været en stor skuffelse desværre!!!!
Jeg nævner i korte træk nogle af problemerne med stolen:
1: Siddekomforten er ikke god. Stolen er for hård og armlæn er hårde og plast nakkestøtten er ikke behagelig.
2: Stolen er alt alt for tung og ufiks at skubbe rundt. Selv tæppe med ultrakort luv er ikke muligt. Det skal være et helt glat gulv.
3: Hjulene er tunge og bliver viklet ind i ethvert hår de møder.
De er virkelig vanskelige at rense og man kan ikke skille dem ad. Firmaet er uinteresserede i at hjælpe med dette problem. Det koster 3-4000 kr at få stolen på værksted for noget så oplagt som at der kommer hår i hjulene og man ikke selv har mulighed for at skille hjulene ad og rense dem.
4: Uldbetrækket er meget varmt og for varmt og kan ikke tages af og vaskes.
5: Batteriet, der var dyrt viste sig også dårligt, med dårlig opladningskapasitet.

Vi har derfor en stol stående, der egentlig burde have gjort gavn. Vi er tæt på at den ryger til gives væk gratis nu efter kun få år.

Vi kontaktede firmaet. De hjælper ikke med salg af brugte stole i ellers fin stand…..

Det er trist at skulle skrive sådan om et produkt.
Men jeg ønsker ikke for nogen, at de skal spilde deres penge og blive skuffede.

1 november 2024

Is dit jouw bedrijf?