Velora-Amsterdam

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Waardeloos bedrijf Beha voldoet niet ,pasvorm slecht kwaliteit niet tevreden ,na veel mailverkeer ,foto,s maken ,en alles willen weten ,krijg je te horen kosten retour €40 /€ 45 ,- zeg dan meteen b... Toon meer

Waardeloos bedrijf, het zijn oplichters. Zijn al vanaf april bezig om ons geld terug te krijgen omdat de producent niet zijn zoals ze op de site getoond worden. Wanneer je het retour wil zenden, blijk... Toon meer

Ten eerste kreeg ik de bestelde dekens pas na 2 weken. Deze vielen me tegen en ik heb aangegeven ze te willen retourneren en geld terug te willen. Dat kon, maar de kosten van retourzending naar het in... Toon meer

Product werd na 3 weken geleverd. Echter: het leek absoluut niet op het geadverteerde product. Andere stof, kleur wijkt af, lange mouw ipv korte. Eigenlijk is er dus niets geleverd. Retourneren naar... Toon meer

1. Kledingwinkel

Velora Amsterdam: Tijdloze elegantie voor de moderne vrouw Bij Velora Amsterdam geloven we dat kleding meer is dan stof: het is een expressie van kracht, stijl en zelfvertrouwen. Vanuit het hart van Amsterdam creëren wij een unieke mix van moderne silhouetten en tijdloze elegantie, speciaal ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, comfort en klasse. Denk aan neutrale tinten, vrouwelijke lijnen en veelzijdige items die jouw garderobe moeiteloos aanvullen. Of je nu onderweg bent naar een meeting, een etentje of gewoon geniet van een moment voor jezelf — bij Velora vind je de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Wat ons onderscheidt? Persoonlijke service, snelle levering en een diep begrip van wat de moderne vrouw nodig heeft. We werken met passie aan een collectie waarin jij je mooi én krachtig voelt. Velora Amsterdam is meer dan een merk — het is een lifestyle. Word onderdeel van onze community en ontdek kleding waarin jij je authentieke zelf kunt zijn.

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

680 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

3 bh's besteld waarvan 1 goede!

3 bh's heb ik besteld. De site met zorg uitgezocht. Ook het retoubeleid bekeken. Van de 3 bh's is er 1 die goed is. De andere 2 zijn een ander model en passen niet. De bandjes zijn dunner (doet pijn), geen steun bij de borsten, 2 ipv 4 haakjes achter en de omvang is veelste groot. Ook de verpakking van deze 2 bh's was erg verkreukeld, terwijl de goede bestelde bh netjes een stevige plastic mal om de bh had.
Deze 2 bh's heb ik niet besteld!

Nu na vele mailtjes (met foto's als bewijs) met hetzelfde antwoord nog steeds geen oplossing. Het antwoord is.. als ik wil retouneren is dat op eigen kosten. De retourkosten zijn tussen de €20 en €45. Er kan geen geld terug gegeven worden zonder dat de bh's geretourneerd zijn. Ook voor naleveren van de goede bh's tot nu toe geen reactie.

Hoop dat we er nog uit gaan komen. De ene goede bh zit fijn!

29 mei 2026

Dit komt van een goedkope website uit…

Dit komt van een goedkope website uit China, dus lang wachten, in een goedkope verpakking, maatvoering klopt niet en de bh ziet er anders uit dan op de afbeeldingen.

Retouraanvraag…. Langzaam! Wel excuses maar voordat het proces gestart wordt, eerst nog een reden eisen.

Jammer!

11 mei 2026

Wat een misser,

Wat een misser,
Wekenlang gewacht op mn bestelling.
Uiteindelijk komen de schoenen, ws vanuit China. Zeer slechte kwaliteit.
Klantenservice wel te bereiken, maar weinig respons.
Wacht nu al weken op terugbetaling.
Nooit meer Velora@

10 april 2026

Je wordt bedonderd

Het pakket werd niet geleverd. Er was geen communicatie mogelijk. Ik dacht dat het pakket niet meer zou komen en heb via bol.com een andere gekocht. Na een maand kwam het pakket alsnog. Ik vroeg om het te retourneren. De kosten hiervan zijn bizar hoog: minimaal €40-€45 zonder verplichte verzekering en een restocking fee van €5. Dit is meer geld dan de waarde van het product zelf. Ik zou dit zelf moeten betalen.

27 mei 2026

Mijn jasje leek helemaal niet zoals op…

Mijn jasje leek helemaal niet zoals op de foto. Heel anders en erg armoedig en lelijke pasvorm. Geld terugkrijgen kan niet. Retour sturen ook niet. Ik wacht al dik twee maanden op terugstorten van een klein deel van mijn geld. Krijg mails van een robot ai...lijkt het

10 maart 2026

TRAP hier niet in

TRAP hier niet in, onbetrouwbaar,bh s zijn flut.
Maten kloppen niet, niks Nederlands gewoon troep bijbetalen krijg je nieuwe maat ( ik had al grootste dus onmogelijk) retourneren kan maar kost 40 euro of meer.

Kort om heel slecht

23 mei 2026

Schande

Schande! Helemaal niet zoals op foto's verkocht wordt. Ettelijke mails gestuurd naar adres voor retour. Onmogelijk. Ander emailadres gevonden. Rekken tijd, willen mij bijna aankoopprijs doen betalen m andere maat te sturen en vragen kosten, hoeveel weet niemand, om retour te sturen. Slechte kwaliteit en service. NIET DOEN!

22 mei 2026

Troep en geen retour sturen

Verkopen Ali-Express ofzo spullen aan een hogere prijs. Je kan retour sturen en bent zelf verantwoordelijk voor die kost. Blijkt de retourkost zo'n 40-45 euro te bedragen en je moet daarbij nog eens 5 euro betalen om je spullen terug in het rek te zetten?
Wel stellen ze je eerst voor om nieuwe "betere" spullen te sturen mits een betaling van de verzendkosten van 30 euro.

21 mei 2026

Bestel hier niets

Vreselijk in de maling genomen. De site ziet er erg professioneel uit maar feitelijk is het een dropshipping. De producten komen gewoon van temu en SHEIN. Komen dus niet overeen met de fit en maten kloppen niet. Slechte kwaliteit, lange levertijd, mega veel en lange mailtjes over het retourneren. Eindstand kost het mega veel geld. Bestel hier niets! Het zijn oplichters. Als je aangeeft te willen retourneren bieden ze je een mogelijkheid om tegen betaling andere producten aan te schaffen. Kansloos

14 mei 2026

Ik dacht dat ik bij een nederlands…

Ik dacht dat ik bij een nederlands bedrijf bestelde.
Zo doen ze het wel voorkomen.
Het retourneren kan alleen door hoge onkosten te maken NÁ dat je veel over en weer heb geëmaild !
Zeer zwaar teleurgesteld dat zo een bedrijf bestaat !

21 mei 2026

Als ik minder dan 1 ster kon geven zou…

Als ik minder dan 1 ster kon geven zou ik dat gedaan hebben.
- de maten kloppen niet
- retourneren kost €50
- ze mailen wel terug maar willen je eerst nog andere producten aansmeren voor verzendkosten van €30
Dus bestel hier ECHT NIET! Je wordt gewoon opgelicht

20 mei 2026

Niets bestellen bij dit bedrijf!

Dacht dat een bedrijf uit Nederland was. Bestelling kwam uiteindelijk uit China. Toen ik mailde dat ik wilde retourneren had ik eerst veel mailcontact. Uiteindelijk kon ik het terug sturen maar dit zou 45 tot 50 euro gaan kosten. Heb mijn verlies maar genomen. Advies -> hier niets bestellen!

HIER NIETS BESTELLEN!!!

Naar wat ik nu zie baal ik dat ik besteld heb, ook ik kan idd de bestelling retour doen voor € 40,- tot €45,- terwijl mijn bestelling 23,- was zonder verzendkosten te hoeven betalen. Schandalig!!! NOOIT IETS KOPEN HIER!

20 mei 2026

Wat jammer dat ik niet eerder naar de…

Wat jammer dat ik niet eerder naar de reviews heb gekeken.
De verhalen die er staan zijn helaas voor mij ook werkelijkheid geworden.
Laat het een les zijn voor mezelf🙁
Bevestiging dus van slechte kwaliteit, verschillende maten/materialen. Zogenaamd keurige reactie op de mails maar wel al kosten voor eigen rekening.
Dure les!

19 mei 2026

Niet kopen bij Velora

Niet kopen bij Velora! Beha’s zijn niet dezelfde als op de site, worden gewoon in China gekocht en veel duurder verkocht. Retourneren is een heel gedoe, constant heen en weer mailen met als uiteindelijk bericht: het kost 40/45€ om het te kunnen retourneren. NIET KOPEN HIER

18 mei 2026

Geen nederlands bedrijf

ook ik ben er in getrapt dat het een nederlands bedrijf ismet kleding op voorraad en goede kwaliteit. De winterjas die ik begin december bestelde is half januari geleverd. Slechte kwaliteit, terugsturen ben ik niet eens aan begonnen want moet inderdaad op eigen kosten naar het buitenland.. Had ik vantevoren maar gezocht naar reviews.

15 januari 2026