Velora-Amsterdam

Waardeloos bedrijf Beha voldoet niet ,pasvorm slecht kwaliteit niet tevreden ,na veel mailverkeer ,foto,s maken ,en alles willen weten ,krijg je te horen kosten retour €40 /€ 45 ,- zeg dan meteen b... Toon meer

Waardeloos bedrijf, het zijn oplichters. Zijn al vanaf april bezig om ons geld terug te krijgen omdat de producent niet zijn zoals ze op de site getoond worden. Wanneer je het retour wil zenden, blijk... Toon meer

Ten eerste kreeg ik de bestelde dekens pas na 2 weken. Deze vielen me tegen en ik heb aangegeven ze te willen retourneren en geld terug te willen. Dat kon, maar de kosten van retourzending naar het in... Toon meer

Product werd na 3 weken geleverd. Echter: het leek absoluut niet op het geadverteerde product. Andere stof, kleur wijkt af, lange mouw ipv korte. Eigenlijk is er dus niets geleverd. Retourneren naar... Toon meer

1. Kledingwinkel

Velora Amsterdam: Tijdloze elegantie voor de moderne vrouw Bij Velora Amsterdam geloven we dat kleding meer is dan stof: het is een expressie van kracht, stijl en zelfvertrouwen. Vanuit het hart van Amsterdam creëren wij een unieke mix van moderne silhouetten en tijdloze elegantie, speciaal ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, comfort en klasse. Denk aan neutrale tinten, vrouwelijke lijnen en veelzijdige items die jouw garderobe moeiteloos aanvullen. Of je nu onderweg bent naar een meeting, een etentje of gewoon geniet van een moment voor jezelf — bij Velora vind je de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Wat ons onderscheidt? Persoonlijke service, snelle levering en een diep begrip van wat de moderne vrouw nodig heeft. We werken met passie aan een collectie waarin jij je mooi én krachtig voelt. Velora Amsterdam is meer dan een merk — het is een lifestyle. Word onderdeel van onze community en ontdek kleding waarin jij je authentieke zelf kunt zijn.

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

681 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos lapje stof en geen retourmogelijkheden…

Ik heb besteld in de veronderstelling dat het een Europees bedrijf was. Dit bleek niet zo te zijn. Heb de afgelopen weken constant contact gehad. Dat ik het artikel niet wilde. Het pakket was onderweg werd gezegd. Als ik het kreeg zouden ze voor retourzending zorgen. Eergisteren pakket ontvangen. 3 doorzichtige flut beha's met losse cups. Het lijkt alsof je 2 gebakken eieren op je borsten hebt. En retourneren, antwoorden blijft stil. Geen retour mogelijk. Een nep shop. Trap er niet in. Veel geld kwijt voor een waardeloos lapje stof

28 april 2026

Je kunt niet retourneren als het…

Je kunt niet retourneren als het ertikel niet is zoals beschreven terwijl je daar als consument recht op hebt. Ze verkopen producten die niet voldoen aan de beschrijving. Op een gegeven moment houden ze op met communiceren en negeren ze je volledig! Echt een zeer slechte zaak!

29 april 2026

Stof is slecht, zakt af, geen retour of terug stort mogelijkheden

Stof is slecht. Jurk zakt af. Geen antwoord via mail.
Ik had ook 1 exemplaar verwijderd. Te laat gezien. Bij afrekenen werd het dubbele bedrag aangerekend.
Ik wacht op antwoorden. En een terugbetaling die al 2 weken geleden uitgevoerd moest geweest zijn.
Niks bestellen hier. Maar hoe kan het dat zo een bedrijf kan blijven bestaan op internet en hier niks aan gedaan wordt.

29 april 2026

Een bestelling van 2 broeken

Een bestelling van 2 broeken, slechte pasvorm en slechte kwaliteit, zeker niet de broeken die afgebeeld zijn op hun site. Het moesten 2 identieke broeken zijn in verschillende kleuren maar het waren 2 verschillende broeken. Terugzenden kon niet tenzij naar China en dan werd ik gewaarschuwd dat er veel verloren gaat en geen terugbetaling wordt gegarandeerd. Na verschilldende mails een vergoeding van 20% van het aankoopbedrag, waar ik nog op wacht.

28 april 2026

Slechte kwaliteit, pasvorm en retourbeleid

Ik dacht een mooie jurk te hebben besteld voor €119 in de aanbieding voor €59. De kwaliteit van de stof is slecht, de pasvorm is slecht, het lijkt in niks op t plaatje. Het retourbeleid is om je nog meer jurken aan te smeren, korting of tegoed te geven voor aankopen in de webshop, omdat de retourpakketten vaak niet aankomen. De verzendkosten naar China betaal je als consument.

27 april 2026

Je kan niet retourneren

Je kan niet retourneren. Ze vermelden niets op hun website dat de kleren naar China verstuurd moeten worden maar eisen het toch. Ze bieden eerst 10%, dan 20%...50% van je aankoop terug te betalen. Werken ze samen met website nietbezorgd want die beweren 80% van je bedrag te kunnen claimen. De website wordt door scam detector als frauduleus bestempeld.

26 april 2026

Koop niets bij Velora

Koop niets bij Velora. Het zijn oplichters en de kleding is van Chinese slechte kwaliteit en retourneren kan niet. Meer dan 20 mails verstuurd en alles wat ze toezeggen qua terugstorten of % korting kan niet en gebeurd dus niet. Volgens de website lijkt in Amsterdam gevestigd te zijn. Is niet zo. En de vrouw van de klantensevice houdt je zoetsappig via de mail aan h20et lijntje!!

20 april 2026

FIRMA LIST EN BEDROG!!!

FIRMA LIST EN BEDROG!!!
Dit is GEEN Nederlands bedrijf, verkopen rommel en als je het terug wilt sturen blijken de verzendkosten zo hoog te zijn dat het de moeite niet is!!
Koop hier NIET! Want je bent je geld gewoon kwijt!!!

26 april 2026

Super echt

Super echt
Bestel twee adidas sportbroeken
Krijg AliExpress kwaliteit je betaal.er goed voor.
en je krijgt zooi
Weken moeten wachten op de producten

Ik adviseer... hier je spullen nooit te kopen .

25 april 2026

Bestel hier niks!!!!!

Wat een slecht bedrijf is dit. Een jurk besteld waar ik een maand op heb moeten wachten, terwijl er staat dat het binnen een week geleverd moet worden. De producten komen uit China. Jurkje kwam niet overeen met de afbeelding. Retour aangevraagd. Kreeg uiteindelijk als compromise 30% terug. Een maand later nog geen terugbetaling ontvangen. Wat een slecht bedrijf is dit. Bestel hier niks!!!!

24 april 2026

Geen enkele service

Slechte service! Te kleine maat opgestuurd en kan niet retour gestuurd worden naar Amsterdam! Geld terug is GEEN optie! Je kan het op eigen kosten terug sturen naar China! De beloofde korting is nog steeds niet ontvangen!

4 april 2026

Een pak gekocht

Een pak gekocht, dacht dat Nederlands bedrijf was. Pak wilde ik terug sturen, slechte kwaliteit en pasvorm!! Zendingskosten zouden me behoorlijk geld kosten, naar China. Er staat volero Amsterdam! Bedrog! Omdat ik zo ontevreden was en nog ben, wilden ze mij tegemoetkomen met korting van 10%, ik moet de korting nog krijgen, inmiddels 2 maanden geleden. Dit bedrijf is bedrog, koop er nooit!!! Begrijp niet dat dit bedrijf nog mag adverteren?? Weg van het net!!!

23 april 2026

Kwaliteit heel slecht

Kwaliteit heel slecht. Komt rechtstreeks ergens uit China vandaan. Bij retouren proberen ze je 2x af te schepen met korting zodat je het product toch wil houden (wil je in deze staat niet)
En na meerdere malen krijg je een adres toegestuurd in China waar je het naar toe mag retouren

13 april 2026

Vreselijk

Vreselijk, geen jurk wel betaald en krijg mijn geld niet terug.

21 april 2026

Oplichters

Per ongeluk 2 jurken besteld i.p.v. 1. Hier gelijk over gemaild. Op 3 april is 1 jurk zogenaamd terug betaald. Dit zou tot 10 werkdagen kunnen duren. Tot op heden niets terug gestort gerkegen(het is vandaag 22 april) De jurk is alie express, goedkope zooi uit China. Ik dacht een winkel uit Nederland. Helaas trustpilot niet bekeken voor de aankoop. De grootste oplichters die je ken bedenken. Mooie mailtjes met 10 of 20% terugbetaling voor het niet te hoeven retourneren.
Hier niets kopen mensen.

3 april 2026

Pure meuk!!!

Wat je hier bestelt is pure meuk. Kleuren en materiaal zijn zo afwijkend dat ik de verpakking niet eens heb geopend. Blijkt uit China te komen. Wat mij betreft pure oplichting gezien de naam Velora-Amsterdam. retouren gaan naar Albanië waar ze voor maatschappelijke doeleinden worden gebruikt. Ik ben benieuwd of ik mijn geld nog terug zie! Niet mee in zee gaan is mijn advies!!!

21 april 2026