4,5, maar dat kon ik niet invullen.... Zeer goed bruikbare website, met duidelijke informatie, mogelijkheden en keuzes. Snelle afhandeling voor een goede prijs. Het ademt kwaliteit en kunde. De li... Toon meer
Snelle reparatie van de ventilatiemotor. De motor afgeleverd, na een dag klaar en weer opgehaald. Heel fijn, dank!
Mijn Zehnder Comfofan SR+RFZ deed helemaal niks meer, de unit opgestuurd naar VSC en heeft hem weer uitstekend werkend gekregen voor een zeer schappelijke prijs! Loopt nu stiller als hij ooit heeft ge... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De links / buttons op de documenten na bestelling (bijv. over hoe een en ander te versturen is) kunnen iets beter toegelicht worden, omdat de bedoeling niet direct duidelijk is.
MAAR.... De kwaliteit van product en service is écht perfect!

Antwoord van Ventilatie Service Center
Goede duidelijke communicatie, ook per whatsapp.
Netje prijzen en zeer degelijk verpakt voor schadevrije (snelle) verzending.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Ventilator werd binnen 24 uur met nieuwe lagers en schoongemaakt weer geretourneerd. Maakt geen lawaai meer zoals daarvoor, dus revisie gelukt. Werd in dezelfde doos en verpakkingsmateriaal terug gezonden als die waarin wij hem verstuurden. Slim, maar we waren wel blij dat we een stevige verpakking hadden gezocht.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Alles afgehandeld zoals beloofd. Binnen enkele dagen weer een werkende ventilator voor een reële prijs. Aanrader!

Antwoord van Ventilatie Service Center
Heel fijn bedrijf. Advertentie was duidelijk, product was supergoed en werd snel verzonden. Zeker aanrader.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Vragen beantwoorden zonder onbeleefd te worden

Antwoord van Ventilatie Service Center
Vandaag heb ik een monteur gehad een en al vriendelijkheid en veel plezier in zijn werk voor mij een dikke 10
Goede en duidelijke hulp via Whatsapp vooraf. Ze reageren snel, ook buiten kantoortijden. Daarnaast was de reparatie snel en goed uitgevoerd en werkte het systeem weer naar behoren.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Fantastische service, in de ochtend de motorplaat van de mechanische ventilatie achtergelaten en eind van de middag kon ik deze ophalen!! Kan me niet herinneren dat deze ooit zo geruisloos is geweest!! Super service!! Echt een aanrader!!

Antwoord van Ventilatie Service Center
Een Zehnder ComfoFan Silent besteld waarbij reeds een bedieningsschakelaar zat inbegrepen, zelf de fout gemaakt er nog los een bij te bestellen.
Kon de teveel bestelde schakelaar op eenvoudige wijze retourneren en hier werd niet moeilijk over gedaan.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Goede site. Snel antwoord en super tevreden met mijn mechanische ventilatie motor.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Al enige tijd was ik op zoek naar een afstandsbediening voor mijn Itho Daalderop CVE ECO RFT SE, maar kwam er niet achter welke ik moest hebben, tot ik op deze site terecht kwam. Hij bleek hier ook nog eens heel voordelig. Zeer tevreden over de aanschaf, want hij werkt prima!

Antwoord van Ventilatie Service Center
Ventilator ingepakt met gegeven instructies en opgestuurd.
In een week kreeg ik een mailtje dat de ventilator alweer teruggestuurd was.
Ventilator teruggezet en hij loopt weer als een zonnetje!
Heel blij dat we deze weg gevonden hebben.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Ik wist wat ik wilde. Toch enkele vragen per mail. Vrij direct antwoord. Betaald en opgestuurd. Geïnstalleerd door installateur. Was een fluitje van een cent. Werkt als een zonnetje. Veel minder lawaai. Alleen op stand 3 en 4 hoorbaar, maar niet storend voor mij. Ik ben een tevreden klant.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Prima ervaring met snelle service, produkt was gereviseerd en in orde weer geroutineerd. Kan weer jaren mee, en scheelt mij weer de aanschaf van een nieuwe unit. Al met al een prettige ervaring.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Overzichtelijke website. Ook als amateur kun je zien wat je nodig hebt. Fijn

Antwoord van Ventilatie Service Center
Arrogante ondernemer die denkt dat hij de slimste is door telkens de bal naar de klant te gooien. Product is niet werkend aangekomen. In plaats van een excuses krijg je te horen dat het te maken heeft met de transporteur (wat overigens kan!) maar dat je dan ook nog is zelf moet vragen wie de retourkosten betaalt gaat mij te ver. Heb niet eens de moeite genomen om een betaalverzoek te sturen aan dit soort volk. Nooit meer. Uiteindelijk is de ventilatie gefixt niet daarvan maar zo ga je niet om met je klanten.

Antwoord van Ventilatie Service Center
Ik was bang dat ik mijn WTW-unit moest vervangen, maar de revisie bleek een perfecte oplossing. Binnen een paar dagen was alles geregeld, en mijn ventilatiesysteem werkt weer optimaal. Zeer tevreden!