Afgelopen week een geurtje besteld via Vergelijk.nl. Ik kon gelijk bestellen bij de goedkoopste en zelfs met een paar euro korting. De betreffende winkel, parfumswebwinkel.nl volgens mij, heeft mijn... Toon meer
Vergeleken met andere vergelijkingsites is mij al meermaals opgevallen dat prijzen op vergelijk.nl minder vaak ververst worden. het gebeurd nog wel eens dat daar op een artikel een prijs staat verm... Toon meer
Vandaag op 23 juli jl. heb gebeld met een medewerkster genaamd Tessie en ben ECHT super geholpen door haar. Zij heeft onderzocht welke CW ketel voor mij het meest geschikt is. En heeft alle moeite ge... Toon meer
Handig om te vergelijken qua producten, ik vind het alleen vervelend dat er meerdere zijn en ze lijken allemaal op elkaar, ook hebben ze niet alle bedrijven erin staan, vervelend dat er veel dezelf... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vind de beste producten en prijzen op VERGELIJK.NL. Vergelijk producten, reviews en prijzen van verschillende winkels eenvoudig met elkaar.
Utrecht, Nederland
- consumentenadvies@vergelijk.nl
- www.vergelijk.nl
Fijne site om producten en prijzen te vergelijken
Ik gebruik Vergelijk.nl altijd als ik ga shoppen!
Fijne site om producten te vergelijken!
Fijne site om producten te vergelijken. Aankoop doe je bij de webshops zelf. Ideaal!
Top site om prijzen te vergelijken
Top site om prijzen te vergelijken. Heeft mij al veel geld gescheeld 😄
Prima website om prijzen te vergelijken
Prima website om productprijzen te vergelijken en de goedkoopste aanbieder te vinden.
Zeer goede website om prijzen te…
Zeer goede website om prijzen te vergelijken
Oplichters ten top
Oplichters ten top. Wordt nooit geleverd. Steeds de mededeling het komt eraan. Maar er komt niets
Zaken met ze gedaan voor mijn webshop
Zaken met ze gedaan voor mijn webshop. Ze hebben zonder een maximaal budget al mijn producten online gezet op hun webshop. Dit geintje kostte mij €500. Doe nooit zaken met deze geldwolven!!
Het heeft me niet eens 1 sale opgeleverd.
Ik kocht een Volautomatische…
Ik kocht een Volautomatische espressomachine de longhe Magnifica S voor 235.87 € maar bij ontvangst bleek dat er gebruiksporen op zaten, er onderdelen ontbraken en het toestel totaal niet werkte. Er zat geen orderbrief of factuur bij dus geen nuttige gegevens. Enkel aan de buitenzijde een adres Breezy returns bijsterhuizen 2514D in 6604 LN Wijchen. Maar deze houden mij aan de lijn = voor de gek. Na 5 mailtjes krijg ik eindelijk een retourlabel, toestel Verzonden. Bevestiging dat ze het ontvangen hebben en ik het geld zou terugkrijgen van bol. Doch bol. Kan mij niet verder helpen want het toestel kwam niet van hen, dus ik zit al ruim 1 maand te wechten om mij geld terug te krijgen.
Geen objectieve aanbiedingen van…
Geen objectieve aanbiedingen van produkten en merken. Vergelijk is alleen binnen hun best renderende artikelen.
Misleidend deze naam te gebruiken.
Wat een bagger...
Wat een bagger...waren op zoek naar een kleine compressor (de AIRPRESS HL 425-100V of de AIRPRESS HL 425-24 en zien op VERGELIJK.NL een aanbieding van 26,95, ja je leest het goed...te mooi om waar te zijn....en dat was het dus ook. Je komt uiteindelijk op bol.com terecht...voor de lol doorgeklikt om te kunnen bestellen...wat blijkt, je schaft jezelf een set stiften aan (prul-zooi overigens) voor veel te veel geld. Bol schuift het af op vergelijk.nl en die zijn niet bereikbaar...dus dan maar zo. Om t e voorkomen dat wij niet geloofd en/of beschuldigd worden worden hebben we uiteraard gedateerde screenshots gemaakt
Bellen om 21.55 uur met de mededeling…
Bellen om 21.55 uur met de mededeling dat ik een verouderd netwerk heb, terwijl alles.2.maanden geleden is aangelegd in een nieuwbouwwijk. Verkeerde naam, grote mond, afkafferen, echt schandalig!
Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen. Hun eigen klantenservice wil niet eens vertellen wat ze doen en ze blijven vaag eromheen draaien en naar gegevens vissen.
Doen zaken met oplichters
Doen zaken met oplichters en bieden oplichtingssites gewoon aan. Wanneer je hiervoor naar ze mailt reageren ze niet en blijven deze oplichtingssites gewoon aanbieden.
Duidelijke en goede uitleg over de…
BCC Arnhem: Duidelijke en goede uitleg over de verschillende opties voor aanschaf van een chromebook. Top
Review reparatie procedure Coolblue,
Review reparatie procedure Coolblue,
In mei ’18 kocht ik bij Coolblue een Bose Wave Sound Toch Music Systeem waarvan in juni bleek dat de cd/mp3 speler defect was.
Dus contact gezocht met Klantenservice Coolblue waar door een specialist een retour nr. werd aan gemaakt.
Bose terug gezonden waarna een bevestiging door mij werd ontvangen en de mededeling dat reparatie tot 3 weken in beslag kan nemen.
Een tweede mail met daarin een inventaris van wat door Coolblue ontvangen was bleek niet te kloppen.
Netsnoer 230V en afstandsbediening nodig voor de bediening van het analoge gedeelte en om bij de instelling te komen van de Bose ontbraken op de inventarislijst
Direct een mail gestuurd waarna door de servicemedewerker aangaf dit direct te corrigeren.
Echter toen na bijna 3 weken de Bose terug geleverd werd bleek de afstandsbediening en netsnoer toch te ontbreken.
Door een service medewerker werd mij bevestig dat afstandsbediening en netsnoer waren blijven liggen op de reparatie afdeling en met de meest spoed naar mij verzonden zouden worden.
Een aantal dagen gewacht maar geen verloren geraakte accessoire mogen ontvangen,
Vervolgens gecommuniceerd met de specialisten, Daniela, Kelly, Tim, Kimberly, Ties, Mathijs, Jamie, Dennis, Bart-Jan, en Pravesh.
Maar tot mijn grote frustratie bleek het niet mogelijk de bij Coolblue verloren geraakt producten terug geleverd te krijgen.
Ondertussen maar bij BCC. een passend netsnoer ( € 7,00 ) gekocht zodat ik de Bose via de App. kon gebruiken als internetradio.
Tijdens de test van de repareerde cd/mp3 speler bleek dat de storing tot mijn grote frustratie en boosheid niet verholpen was.
Weer contact gezocht met Coolblue waarna weer een storing route nummer werd aan gemaakt en moest het apparaat weer terug naar Coolblue.
Onder tussen nog steeds geen afstandsbediening en netsnoer geleverd.
Na een paar telefoongesprekken kreeg ik eindelijk de aanbieding om het apparaat te ruilen voor een nieuw maar deze kon nog niet besteld/geleverd worden
omdat de retour gezonden doos met daarin de Bose wel binnen was maar wegens drukte nog niet gecontroleerd was.
Tot mijn verbazing kreeg ik 2 dagen laten een mail met daarin vermeld dat men besloten had mijn een Shoptegoed bon te schenken met een aankoop bedrag van de Bose Wave Sound.
Conclusie; koop je wat bij Coolblue zorg dan de het een solide apparaat is zodat je niet te maken krijg met de specialisten van Coolblue want zij maken je razend en gek te gelijk.
En de leuke dames gezichtjes en de glimmende kopje van de heren op de Coolblue site, zij lachen je niet toe maar lachen je uit.
Manages zijn niet te spreken te krijgen en zitten verscholen achter een dikke muur waar ze hun targets zitten te bestuderen.
Nu maar hopen de het nieuwe apparaat niet weer defect raakt want dit wil ik echt niet meer me maken !
Ik voel me door Coolblue echt schandalig behandeld en koop daar in de toekomst natuurlijk niet meer.
In totaal heeft deze klucht mij wel 30 tal mails en een aantal telefoongesptrekken op geleverd.
Volgend grote aankoop toch maar weer bij een keten in de buurt doen.
Harry Rugenbrink
Ps, toch nog een briefkaartje ontvangen van Coolblue met excuses !
Fijne website!
Handige website om online en offline winkels met elkaar te vergelijken :)
Waardeloos! Ongeloofwaardig
Had een aanbieding gezien van een slowcooker, de aanbieding geclaimed en een mooi opgezette mail ontvangen met een streepjescode en routebeschrijving naar de betreffende winkel (BCC Beek)
Daar echter aangekomen kende men deze actie niet, sterker nog: dit apparaat zat niet in het assortiment! Men zou contact opnemen met hoofdkantoor. De volgende dag was de aanbieding van de site verdwenen. Een mail naar klantenservice wordt direct teruggestuurd (mailbox vol en kan niet bezorgd worden)
Helaas tot op heden ook niets van BCC meer gehoord..

Antwoord van www.vergelijk.nl
Overzichtelijk en snel
Ik vond meteen het product waar ik naar op zoek was met behulp van handige filters. Door het uitgebreid aanbod van webwinkels vond ik ook een goedkope aanbieder en een snelle levertijd. Alles in één overzicht.
Slechte tot geen service
Ze reageren erg laat en soms helemaal niet!! Ze kunnen van andere bedrijven nog leren!