2,3

Slecht

Niet hier bestellen

Niet hier bestellen! Opereren ook onder naam Suzia.nl en geven de indruk in Nederland te opereren. Bij bestelling staat: voor 23.00 uur besteld, morgen verzonden. Ja, vanuit China en dan nog duurt het vele weken. Dropshipping. Pas op. Ellende.

30 juli 2024

Onbetrouwbaar

Het is belangrijk te zien hoe de dubieuze praktijk met bedrijven als Vermoila werkt:
- De schoenen worden mooi gepresenteerd op sociale media, maar zijn niet ademend en niet orthopedisch.
- Zij leveren de verkeerde maat.
- Als u reageert per mail reageren ze vriendelijk dat u de verkeerde schoenen mag houden mits 10% tegemoetkoming. Als u aandringt kan die eventueel oplopen tot 25%. U krijgt enkel de volledige som terug als u de schoenen opnieuw verpakt, terug naar China stuurt en de verzendkosten betaalt.
- Ze geven de indruk vanuit Europa te leveren, maar ontsnappen aan de Europese wetgeving. Een bedrijf dat verkeerd levert, zou zélf voor de kosten moeten instaan en deze niet afwentelen op de klant. Bij internetverkoop zou het bedrijf ook het recht moeten geven van de aankoop af te zien.
- Als de klachten te groot worden adverteren zij onder een andere naam: ik vermoed dat het bij Louxorshop, Luminaire, Solento-Amsterdam, Harmonia-Paris, Fashion Fusion, Balova, 123voorjou, Horizon Eternity en Euploria... mogelijk gaat om hetzelfde bedrijf. Het is belangrijk dat economische zaken deze praktijken blootlegt en dat ook facebook niet meer meewerkt aan dit bedrog.
- Mijn ervaringen worden bevestigd door andere reacties op facebook en trustpilot.

2 april 2024

Orthopedische sneakers?

Orthopedische sneakers?
Kan ook niet voor die prijs!
Waardeloos slecht zittend!
Terug sturen kosten €26,-!
Niet gepiest en toch nat!
Nu, 4 juni!! Het teruggestuurde pakket kreeg ik retour uit China!?
Keurig verpakt!
Dus voor 26 euro 2 paar( slecht zittende)
Sneakers!
Moet wel zeggen dat het email contact met Vermoila over terugzending en terugbetaling vlot is gegaan!

19 januari 2024

Misleiding en Oplichting Vermoila

Betreft de bestelling van 2 paar Skechers sneakers.
Soortgelijke ervaring als Hink Johnson (zie diens review van 27 januari):
-misleiding: het zijn geen originele Skechers sneakers, maar slechte imitaties;
- verkeerde maten;
- langere levertijd dan gesuggereerd;
- als 'gunst' voorgestelde regeling, eerst 10, toen 15 en toen 20% terugbetaling, MITS er geen geschil zou worden gemeld, of stop gezet, bij geldverstrekkers (PayPal, e.d.).
- Email adres is onjuist vermeld.
Ben er niet op ingegaan om voortzetting van dit soort praktijken niet te bevorderen.
Uit de review van Hink Johnson begrijp ik dat indien ik het kontakt met Vermoila had voortgezet een 'gunst' van 50% ook nog zou worden voorgesteld!

25 januari 2024

Dropshopping

Dropshopping. Belofte van binnen 24 uur verzonden is misschien wel zo, maar de levertijd was 24 dagen. Geen bevestiging gekregen. Geen reactie op annuleren.

26 januari 2024

Vandaag pakket met 2 paar sneakers…

Vandaag pakket met 2 paar sneakers opgehaald dat ruim 1 maand geleden werd besteld! Het bedrijf gaf aanvankelijk de indruk in NL gevestigd te zijn en ook vandaar te leveren. Maar de schoenen kwamen zonder enige waarschuwing uit China! Mijn verbazing is groot want ik ontving 1 paar met maat 42 en en 1 paar met 43 in plaats van de bestelde 41 en 42. Dat is heel teleurstellend want het paar met 43 is dus veel te groot. Ik wil het dus terug sturen (maar dat kan niet) dus dan voor de helft mijn geld terug. Stelletje oplichters. Pas maar goed op voor je iets bij hun besteld!

27 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken