Vijverleven Reviews

4,7

Wegens aanhoudend bezoek van de reiger, had ik een vijvernet besteld met een maaswijdte van 10mm. Vijvernet is van goede kwaliteit, en de reiger zie ik nu niet meer ! Helemaal top ! Dit vijvernet k... Toon meer

Duidelijk telefonisch advies en supersnelle levering. De bestelling (lamp) was goed en veilig verpakt. Zeker een winkel waar ik vaker ga shoppen.

Heb hier 2 Oase pompen en een UV lamp besteld. Ik had geen rekening gehouden met Koningsdag waardoor ik een dag langer op de levering heb moeten wachten. Ze hebben heel snel op mijn vragen geantwoord.... Toon meer

Duidelijke website met veel informatie. De producten werden snel geleverd. Ruime keuze voor de vijver. De producten om de waterhardheid te verhogen werken prima en snel.

1. Vijverbenodigdheden

Bij Vijverleven vind je de deskundige ondersteuning die je nodig hebt om jouw vijver te onderhouden, verfraaien en optimaal te laten functioneren. Bij Vijverleven hechten we veel waarde aan kennis en educatie, waardoor onze expertise op het gebied van vijvers verder reikt dan die van de rest. Kwaliteit: Wij selecteren ons assortiment op basis van kennis en ervaring waardoor wij garanderen dat u altijd de beste producten ontvangt die beschikbaar zijn op de markt. Expertise: Wij zijn vijverspecialisten en hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. U kunt bij ons terecht voor advies over producten, onderhoud en de algemene werking van vijverartikelen. U zal bij ons net die tip krijgen die u bij een ander niet te horen krijgt. Service: Wij bieden uitstekende klantenservice en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen. Onze klantenservice is snel, vriendelijk en deskundig. Betrouwbaarheid: Wij zijn een betrouwbare webshop met een veilige betaalomgeving en snelle verzending. Wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling en zorgen ervoor dat uw producten veilig en op tijd worden geleverd. Inspiratie: Op onze website vindt u inspiratie voor het onderhouden, verfraaien en decoreren van uw vijver. Wij delen regelmatig tips, trucs en ideeën om uw vijver tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat uw vissen en planten gezond blijven. Bekijk onze kennisbank voor gedegen advies of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Bij Vijverleven zijn wij toegewijd aan het bieden van de beste producten, service en expertise voor al uw vijverbehoeften. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment vijverproducten. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke en deskundige klantenservice. Wij staan ​​altijd voor u klaar om u te helpen uw vijver tot leven te brenge

Uitstekend

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uv lamp besteld

Uv lamp besteld. Website zegt 2 dgn levertijd. Inmiddels 10 dagen verder. Geen lamp wel een troebele vijver en een tientje lichter in de portemonee.

29 juni 2023

De website zegt levering binnen 3-4…

De website zegt levering binnen 3-4 dagen, maar uiteindelijk was dat 3 weken.

In de chat reageerden ze meteen dus dat was wel ok, maar het vervelende was dat ik er zelf om moest vragen. Dit hadden ze beter proactief kunnen doen, dat scheelt een hoop frustratie.

En als je dan een magazijn verplaatst op het meest ongelukkige moment van een seizoen: plan dat dan beter en verschuil je niet achter zaken als "...had meer voeten in aarde..."

12 april 2023

O ringen

Heb een set o ringen besteld voor de Hozelock easyclean 3000.
Voor het goed afsluiten van de kap over de kwartslamp ontbreekt er volgens mij een 60 mm o ring.
Heb jullie proberen te bereiken per mail/app maar geen succes.

19 oktober 2022

Waardeloze winkel

Waardeloze winkel, na bestelling te hebben ontvangen en product geretourneerd te hebben nog steeds geen geld terug. Inmiddels aangifte gedaan wegens oplichting

5 oktober 2022

Onbetrouwbare firma, opeens failliet maar webshop blijft operationeel

Onbetrouwbare firma. Je wordt aan het lijntje gehouden dat een product -wegens niet nader te noemen of verklare redenen- niet leverbaar is. Dit gaat zo een aantal weken/maanden door, tot we begin september 2022 een mail kregen dat de webshop failliet is. Toch vreemd dat de webshop gewoon operationeel is en blijft, al weken lang... Dit voelt eerlijk gezegd als oplichting. Ik zou er geen zaken mee doen, zoek maar een betrouwbare firma voor je vijverbenodigdheden. Dat gaan wij ook doen, maar ondertussen kunnen wij fluiten naar onze producten/geld.

24 september 2022

Onbereikbare klantenservice

Onbereikbare klantenservice:
Ik zit met een 1 jaar oude defecte vijverpomp die conform doos 2 jaar garantie heeft maar firma Vijverleven is telefonisch niet bereikbaar zet de voicemail aan en belt niet terug en reageert ook niet op emails.

23 september 2022

belachelijk

Op 29 april afdichtingsringen voor mijn filterbak besteld. De melding dat het niet oip voorraad was was ik al niet blij mee. De 2e vertageing bracht nog meer irritatie met zich mee. Op 17 mei weer een mail dat er weer een vertraging was. Ik heb de order inmiddelijk laten vervallen. Het is de zoveelste keer dat ik problemen met vijverleven heb. Ik vind overigens dat een leverancier bepaalde belangrijke onderdelen standaard wat van op voorraad MOET hebben. Vijverspeciaalzaak Wesdijk had ze gewoon op de plank liggen. Heb mijn bestelling daar geplaatst.

17 mei 2022

Inmiddels drie keer iets besteld en…

Inmiddels drie keer iets besteld en telkens hetzelfde. 'Morgen geleverd' volgens de site. Bestelling gedaan en dan komen de mailtjes "product niet op voorraad, levering verwacht op...".
Hetzelfde trucje komt nu drie keer voor. I.p.v. levering volgende dag wordt het minstens anderhalve week later. Prima joh, die vijver kan vast nog een week zonder filter..

26 april 2022

We hadden een waterornament gekocht in augustus 2020, en 2 weken geleden raakte deze lek. Na een paar mailtjes vandaag het aankoopbedrag terug gestort gekregen. Snelle reacties, en prima service!

20 april 2022

Vijverleven vijverkranen

Vijverleven heeft me goed geïnformeerd met mijn vijverkranen ze hebben zich verontschuldigt dat de levering iets langer duurde dan voorzien. Omdat ik 2 leveringen had lopen hebben ze het tesamen opgestuurd en me 1 x de verzendingskosten teruggestort. Top volgende keer weer in zee met vijverleven

18 oktober 2021

onderdelen besteld voor een uv lamp

onderdelen besteld voor een uv lamp. afdichtingen werden geleverd maar pas na 10 dagen ipv de volgende dag. De glazenbuis is nooit toegekomen. In de mailing met hen heb ik gevoel dat ik van het kastje naar de muur gestuurd ben. Ze zouden een onderzoek instellen bij de courierdienst, maar na 3-4 weken nog steeds niets gehoord.

16 oktober 2021

Logistiek niet op orde!!

Vijverpomp besteld op de website staat voor 21 uur besteld volgende dag in huis. Bleek niet te kloppen levering 7 dagen later (wel al betaald) Toen een mail werd weer een week later. Ik ben op vakantie gegaan, met de verwachting dat levering in vakantie zou plaats vinden . Na vakantie geen mail nog een levering , we waren inmiddels vier weken verder. Na zelf gebeld te hebben , aanbod duurder systeem dit zou binnen vijf dagen geleverd worden, ook dit ging niet lukken. Op dat moment maar vijverleven in gebreke gesteld. Zelfde pomp bij andere winkel besteld (on-line) binnen twee dagen geleverd. Vijverleven heeft zijn logistiek niet op orde!!

18 september 2021

Blij met Vijverleven en Mediha

Ik heb hier 4 liter Microbe lift super filterstart gekocht. Helaas was de tht datum eind dit jaar. Na mailing hiervan supergoed geholpen door Mediha. De nieuwe flacon al in huis. Ik kom hier vaker terug.

22 juli 2021