Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med VikTeam. Der har været hurtig og klar kommunikation, stor fleksibilitet og en meget imødekommende tilgang. En særlig tak til Kamilla for hendes hjælpsomhed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jobbet som legevikar for Vikteam og har flere andre ganger jobbet eller vært i kontakt med andre vikarbyråer. Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været afsted i et 7-måneders vikariat gennem Vikteam og har følt mig rigtig godt behandlet under hele forløbet. Jeg vil især rose Mads B. og Lene A. for god kommunikation, tryghed og forståels... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er virkelig en fornøjelse at arbejde for/med VikTeam. Jeg har en del erfaring med at arbejde i Norge og med vikarbureauer. VikTeam er helt klart et af de bedste med super nice folk. Særdeles varme... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wervingsbedrijf voor tijdelijk werk

Geschreven door het bedrijf

Vikteam - dit sundhedsfaglige vikarbureau for læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale Hvem er vi? Som dit professionelle vikarbureau for læger og sundhedspersonale, hjælper vi dig med at få et fleksibelt arbejdsliv. Vejen til nye faglige udfordringer og unikke oplevelser i dit arbejdsliv er kort og ukompliceret, når du arbejder som læge eller øvrigt sundhedspersonale gennem VikTeam. Mere end 2 års erfaring VikTeam blev etableret tilbage i 1997, og har således mere end 28 års erfaring med formidling af vikariater i sundhedssektoren. Vikariater i hele Skandinavien Vi har kontorer i Esbjerg, København, Silkeborg og Kristiansand - og vi kan tilbyde vikariater i både Danmark, Norge, Sverige, Grønland og på Færøerne. Vi bemander både vikariater i primær- og sekundærsektoren, ligesom vi også tager specialopgaver ind når muligheden opstår. Tryghed og tilgængelighed Hos VikTeam får du tryghed, tilgængelighed og en professionel samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde dit drømmevikariat – uanset om det er en enkelt vagt på et sygehus, eller 2 års eventyr i Nordnorge. Styr på GDPR, forsikringer og lønudbetalinger Sikker håndtering af persondata, forsikringer og lønudbetalinger til tiden er en selvfølge hos VikTeam. Sig aldrig ja til et vikariat.. Før du har hørt hvilke muligheder vi kan tilbyde dig – vi går langt for at sikre dig en god oplevelser

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,9

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Siden 2018 har jeg arbejdet for Vic…

Siden 2018 har jeg arbejdet for VikTeam/ Alles Lægehus dels Fursund- Thyborøn- og få gange i Thyholm.
Alle steder møder jeg professionelt personale med god kommunikation og sparring på tværs af arbejdsområder.
Tilgange til ansættelser i forbindelse med bolig mm har været styret af venlige og dygtige medarbejdere.

29 februari 2024

Kære Mogens
Tak for din flotte anmeldelse af VikTeam. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med VikTeams formidling af dine job/vikariater, og oplevet god hjælp med bolig/styr på ansættelser osv.

Det er også godt at høre at du har haft en god oplevelse med arbejdet i vores søstersselskab, alles lægehus i deres klinikker.

Et godt arbejdssted.

En god samarbejdspartner med dygtige og hjælpsomme medarbejdere, der dermed bidrager til at gøre arbejdet mere spændende. Det er altid nemt at komme i kontakt med vikteam og finde en hurtig løsning. Som ansat føler man sig som en vigtig del af familien.
Sidst men ikke mindst er lønningen og det praktiske
forhold super.

2 februari 2024

Kære Ehsan
Tak for din flotte og udførlige anmeldelse af VikTeam. Vi er glade for at du har fået en god oplevelse i samarbejdet med os og føler dig som en del "Af familien". Det er den slags relationer som er med til at give vores medarbejderes hverdag værdi.

Velfungerende

30 januari 2024

Kære Steen
Tak for de 5 stjerner og for at give os chancen for at formidle dine vikariater. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tip top arbejdsplads og backup Karina…

Tip top arbejdsplads og backup Karina er altid parat og sød og hjælpsom ! I Thyborøn er der de sødeste patienter men der er også et superteam af dygtige søde arbejdsomme sygeplejersker og Sosu assistenter Selv rengøringspersonalet er tip top !

30 januari 2024

Kære Susanne
Tak for den flotte anmeldelse af VikTeam og af vores søsterselskab, alles lægehus i Thyborøn. Dejligt at høre at det har været en god oplevelse.

En rigtig god oplevelse

Jeg har brugt vikteam til et vikariat i Nordnorge i almen praksis som læge. Der er meget man skal have styr på, og meget man ikke ved, men Vikteam og især Mads Bork, som jeg hovedsageligt har haft kontakt med, har været enormt gode hele vejen. Altid svar på mine spørgsmål, og ellers har han hurtigt fundet svaret. Rigtig god kontakt.
De varmeste anbefalinger herfra - Mads og Lene fra Vikteam har været en kæmpe hjælp og god tryghed!

27 november 2023

Hej Jacob
Tak for din rigtig flotte anmeldelse og for at have valgt VikTeam til at formidle dit vikariat i Norge. Vi takker for tilliden og glæder os over at vi har kunnet leve op til dine forventninger.
Jeg vil lade rosen gå videre til Mads og Lene :)
De bedste hilsner fra hele VikTeam-holdet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun haft gode erfaringer med…

Jeg har kun haft gode erfaringer med Vikteam.
De medarbejdere i firmaet som jeg har og har haft kontakt med, er altid positive, hjælpsomme og meget imødekommende.
Det administrative fungere fint og til tiden.

19 september 2023

Hej Torben
Tak for din flotte anmeldelse af VikTeam. Det er dejligt at høre at du oplever os som positive, hjælpsomme og imødekommende - værdier vi vægter højt her hos os :).
Tak for at give os chancen - vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Fremragende vikarbureau

Lægevikar gennem Vikteam siden 2021 og har kun ros at give.

25 september 2023

Hej Eliza
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har valgt os til at give os chancen og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været ansat af Vikteam i…

Jeg har været ansat af Vikteam i Nordjylland af flere omgange og en af gangene et 14 måneders vikariat. Kommunikationen gik godt alle gange og der var altid styr på alle de formelle dokumenter og hjælp at hente ved kontakt til kontoret.
Kan klart anbefales herfra

20 september 2023

Hej Subathra
Tak for din flotte anmeldelse af os. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med dine vikariater og kommunikationen undervejs..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlige og hjælpsomme…

Meget venlige og hjælpsomme medarbejdere, som man hurtigt får et (næsten) personligt forhold til, selv om kontakten er digital. De tager hensyn til individuelle forhold og vilkår. Og der er en bred vifte af muligheder for job.

6 september 2023

Hej Niels
Tak for din flotte anmeldelse og hvor er vi glade for at du oplever os som venlige og hjælpsomme. I en tid hvor mange opgaver kan løses med digitale løsninger, er det vigtigt for os at der stadig bygges gode relationer mellem vores vikarer, kunder og os som jobformidler.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har 10 års erfaring af arbejde som…

Jeg har 10 års erfaring af arbejde som læge for omtrent et halvt dusin vikarbureauer i Sverige og Danmark. Vikteam er uden sammenligning det bedst organiserede og mest professionelle selskab jeg arbejdet for. Jeg kan varmt anbefale kolleger at prøve at arbejde for Vikteam og på Alles Lægehus-klinikker.

6 september 2023

Hej Karl-Johan
Tak for din meget flotte anmeldelse af os. Vi er glade for at høre at du oplever os som velorganiserede og professionelle. Tak for at have givet os muligheden for at formidle dine vikariater og dejligt at høre at du både har oplevet god formidling hos os i VikTeam og en god arbejdsplads hos vores søsterselskab alles lægehus.

Fantastisk samarbejde

Jeg har kun positive ting at sige omkring samarbejdet med Vikteam. Fantastisk arbejdsplads, hvor man imødekommes og ens behov bliver tilgodeset. I tillæg helt fantastisk samarbejde med Karina Schmidt og Iani Clausen, som finder en løsning på enhver problemstilling både ift arbejdsskema og det praktiske ift overnatninger tæt på arbejdspladsen.

4 september 2023

Hej Omaid
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med vores formidling og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har været i Norge over tre gange…

Jeg har været i Norge over tre gange siden jeg blev sygeplejerske for 1,5 år siden. Hver gang har jeg arbejdet gennem Vikteam. Der er en god hjelp og de er gode til at støtte og besvære spørgsmål.
Vikteam støttede mig lidt ekstra ved uventet sygdom hjemme.
Det er ikke sidste gang jeg rejser til Norge gennem Vikteam!!

23 juli 2023

Hej Christina
Tak for den fine anmeldelse og tak for at give os muligheden for at formidle dine vikariater. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

10/10

VikTeam har været en fantastisk samarbejdspartner i de sidste mange måneder hvor der altid lykkedes at finde vagter efter mit ønske. De har styr på de praktiske som gøre det hele nemmere når man arbejder forskellige steder.

Hej Eva
Tak for din flotte anmeldelse af os og tak for at du har givet os chancen for at formidle dine vikariater. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget kompetent virksomhed med mange…

En meget kompetent virksomhed med mange års erfaring i at levere sundhedsydelser

Hej Bruno
Tak for din flotte anmeldelse, og tak for at du har givet os chancen for at formidle dine vikariater.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter 3 år med vikteam kan jag…

Efter 3 år med vikteam kan jag anbefalde det til kolleger!

Hej Jon
Tak for din fine anmeldelse af os og tak for at du har givet os chancen for at formidle dine vikariater.

Velorganiseret.

Velorganiseret.
Gode jobkonsulenter

Hej Thorkil

Tilbage til klinikken

Efter mange år i medicinalbranchen fik jeg lyst til at arbejde som læge igen. Jeg kontaktede VikTeam, der var yderst imødekommende og hjalp mig trygt og sikkert i gang igen. Jeg har været i gang i 9 måneder og er blevet fast vikar i lægepraksis, hvilket er meget glad for. Samarbejdet med VikTeam kører upåklageligt. De er altid parate til at besvare spørgsmål og alt papirarbejde, lønudbetaling etc. kører på skinner.

Hej Lars
Tak for din flotte anmeldelse af os, og tak for at du har givet os chancen for at formidle dine vikariater. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et godt samarbejde med…

Jeg har haft et godt samarbejde med VikTeam igennem flere år, først og fremmest med Helle Lorentzen, som jeg har kendt igennem endnu flere år, og som altid har været lydhør overfor mine ønsker, og har fundet gode løsninger.

Hej Bjarne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og effektivt i alle kontakter.

Hej Signe

Super god oplevelse med Vikteam

Kontaktede vikteam ifm ønske om vikariat i Norge. Vikteam har ydet super god service, altid venlige og utrolig hjælpsomme. Har haft mest kontakt med Mads Bork, som især har hjulpet med de praktiske ting, som skulle gøres inden jeg tog til Norge. Han er utrolig hjælpsom, meget hurtig til at svare tilbage på mail og venlig. Inden jeg tog til Norge hjalp Vikteam mig med alt det praktiske og undervejs i Norge har de også været behjælpelige med at svare på spørgsmål over mail.
Kan kun give ros til Vikteam og vil helt sikkert anbefale dem til andre læger som ønsker vikariat i Norge.

1 juni 2023

Hej Kristina
Tak for den flotte og udførlige anmeldelse. Vi er glade for at du har givet os chancen for at formidle dit vikariat og at vi har kunnet leve op til dine forventninger.
De bedste hilsner fra hele VikTeam-holdet.

Lees meer over geverifieerde reviews.