Fantastisk god styr på tingene. Samme bus hele vejen rundt i 5 forskellige lande. Super dygtig guide og et tilpas lille rejseselskab på 20 personer. Heldig med vejret, men det kan jo nok ikke tilskri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige været på en fantastisk tur til Peru med Viktors Farmor, en stor oplevelse, meget veltilrettelagt rejse hvor alt klappede og fremfor alt var Sisse en fantastisk guide, som sørgede for at alle... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Thomasminde, 8380 , Trige, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service fra start til slut. Lige fra planlægningen af rejsen til lufthavnen, hvor en repræsentant fra Victors farmor stod parat med hjælp og vejledning til vi nåede Vietnam, hvor den bedste rejseleder Tuyen tog imod os, og gav os en uforglemmelig oplevelse. Kombinationen af at have boet i Danmark og hans store kærligheden til Vietnam var fantastisk.
God service og fin information omkring rejsen
Skøn tur til Jordan. God guide, glimrende rejseleder, fint program, utroligt hyggelig gruppe. Alt klappede🥰
Jeg har nu rejst med Viktors Farmor 3 gange. Alle 3 rundrejser og de har alle været fantastiske.
Det der skiller sig ud er at V.F. formår at vise os flere sider af landet man besøger. Det er ikke kun glansbilledet. Det er ægte, råt, smukt og en fantastisk oplevelse.
Kan du lide at dase og sove længe, så er rejserne ikke for dig - men er du den der gerne vil opleve, se og have dygtige og relevante guider, så er V.F. det rigtige sted.
Jwg er også glad for at man ved hvad priserne er - ingen overraskelser, ingen extra. De håndtere bl.a. drikkepenge til hotel ansatte, tjenere osv.
Super godt program, gode overnatningssteder og meget professionelle guider.
Deltog i Julerejse til Umbrie. Det var en spændende rejse fyldt om med gode oplevelser hver dag. Mange af de mest spændende oplevelserne kunne jeg ikke selv havde planlagt, da det var kontakter, som vores søde, dygtige og altvidende guide kunne planlægge, da hun selv kendte de personer, vi besøgte. De blev derfor også meget autentiske. Jeg kan varmt anbefale denne julerejse.
Dygtig rejseleder der var integreret
i lokalsamfundet Meget vidende og dygtig på alle områder.Mange gode oplevelser tæt på lokal befolkningen.Maden var hel i top på alle områder
Når det hele ikke fortjener 5 stjerner skyldes indkvartering som ikke var i orden hvad angår standarden af soveværelse og badeværelse

Antwoord van Viktors Farmor
Jeg rejste med Victors farmor på vandreferie for et par år siden og vores guide var fuldstændig uforberedt og uvidende. Derudover prøvede hun at slippe let om arbejdet, hun ville ikke hjælpe tilskadekomne og hendes attitude var som var vi utidigt krævende skolebørn. Hun sad tungt på den lokale guide og forhindrede os i at få hjælp og oplysninger ad den vej. Alt i alt et dårligt bekendtskab for hele holdet.
Victors farmor valgte at ignorere kritikken; vi fik end ikke svar.
Jeg rejste i februar 2022, destination Cap Verde.

Antwoord van Viktors Farmor
Meget velorganiseret og spændende rejse på langs af Vietnam. Eminent rejseleder. Value for money!

Antwoord van Viktors Farmor
Jeg har haft flere gode oplevelser med Viktors Farmor - et selskab man kan regne med.

Antwoord van Viktors Farmor
Fantastik oplevelse i Ecuador - regnskoven - Galápagos, med en helt suveræn guide. Kan kun anbefales.

Antwoord van Viktors Farmor
Super professionel dansk og bhutansk guide. Fantastisk tur i et fantastisk land med et fantastisk rejsebureau. God service, både for under og efter rejsen. Vi har haft en oplevelse for livet med Viktors farmor. Vi vender helt sikkert tilbage.

Antwoord van Viktors Farmor
Alt fungerede tilfredsstillende som forventet. Gode guider. Kan anbefales.

Har rejst med Viktors Farmor i mange år. De er altid gode

Antwoord van Viktors Farmor
Rejsen var vel arrangeret og i overensstemmelse med programmet.
Guidningen var efter min mening for fokuseret på historien om templer og religion og kunne med fordel væresuppleret med flere oplysninger om det moderne Japan.
Et enkelt indslag med en dansk underviser (laurits) fra et universitet i Kyoto var således en succes.
Personligt havde jeg en dårlig oplevelse på hotellet i Nara, hvor jeg havde brug for at konsultere en læge.
I receptionen afslog man at hjælpe turlederen med at finde en læge.
Den tilkaldte japanske guide (Keito) kendte heldigvis en lægeklinik, hvor jeg fik den nødvendige hjælp.
Overvej om dette hotel skal bruges fremover !
Da jeg havde bestilt rejsen til Japan, fik jeg umiddelbart efter en stribe reklamer for kommende rejser med Vik.Far.
Det vil jeg gerne have frabedt mig, hvis jeg en anden gang vælger V.F
Hvis en lignende tur arrangeres igen, vil jeg foreslå et besøg i Ise helligdommen, som er et helt centralt sted med en usædvanlig bygningshistorie.
Mvh
Det er som altid nogle spændende rejsemål Viktors Farmor finder.
Alt fungerer godt