Fantastisk god styr på tingene. Samme bus hele vejen rundt i 5 forskellige lande. Super dygtig guide og et tilpas lille rejseselskab på 20 personer. Heldig med vejret, men det kan jo nok ikke tilskri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Thomasminde, 8380 , Trige, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
En kulturrejse af usædvanlig kvalitet og dybde
Vores deltagelse i Den store Kinarejse med Viktors Farmor blev en oplevelse af de sjældne. Rejsen var usædvanligt veltilrettelagt og gennemført med en sikkerhed, et overblik og en kvalitet, som gjorde, at man fra første dag kunne hengive sig helt til det, man var kommet for: at forstå, opleve og blive klogere.
Programmet var både ambitiøst og velafbalanceret. Vi mødte naturligvis de store historiske og kulturelle seværdigheder, men rejsens egentlige styrke lå i, at den hele tiden åbnede Kina som mere end monumenter og overskrifter. Undervejs fik vi et levende og nuanceret indblik i landets historie, samfund, hverdagsliv og mentale landskaber. Det er en sjælden kvalitet, når en rejse ikke blot viser et land frem, men gør det mere forståeligt.
Den afgørende grund til, at denne rejse hævede sig langt over det sædvanlige, var rejselederen Henrik Bjørn. Han er ganske enkelt en uovertruffen rejseleder. En gudsbenådet fortæller med en sjældent stor viden om det kinesiske liv og samfund. Han formidlede med indsigt, præcision og nærvær, og han havde den særlige evne at gøre selv komplekse sammenhænge både levende og vedkommende. Fra første øjeblik skabte han en varm, åben og inspirerende stemning i gruppen, og med ro, autoritet og overskud fik han hele rejsen til at forløbe fuldstændig gnidningsfrit. Det var i høj grad hans fortjeneste, at turen ikke blot blev vellykket, men helt ekstraordinær.
Også den praktiske side fortjener ros. Hoteller, transport og den samlede afvikling fungerede med imponerende præcision, og overalt mærkede man et højt professionelt niveau.
Den store Kinarejse med Viktors Farmor var for os ikke blot en god rejse, men en rejse af usædvanlig kvalitet og dybde. En oplevelse, der bliver stående. Vores varmeste anbefaling.

Antwoord van Viktors Farmor
Fantastiske oplevelser sammen med en ligeså fantastisk og engageret rejseleder

Antwoord van Viktors Farmor
Rigtig god oplevelse og der var styr på det hele.

Antwoord van Viktors Farmor
Jeg ville gerne kunne give tre en halv stjerne, men 4 er for meget. Vores guide vidste for lidt, var for inkompetent til at give beskeder og til at fortælle. Den lokale guide fortalte den danske en hel del, som ikke blev oversat, men hun skulle også selv have vidst mere om landet, og ikke bare noget om historien.
Der var for meget gåen hurtigt igennem butiksgader, en park i Marrakesh eller lignende ville have været mere interessant, ligesom busturene kunne have været bedre med flere stop, så vi så mere til lokalområder, f.eks. et lokalt marked.

Antwoord van Viktors Farmor
Vi var på en 12 dages rundtur i Marokko. Turen var meget varieret, i form af natur, kvalitet på spisesteder og hoteller. Guiden var meget kompetent, og deltagerantallet på 20 meget tilpas.
Stor ros til hele turen

Antwoord van Viktors Farmor
God info på turen rejseleder er vidende om rejsemål Nogle ting er uden for mit interesse Men man kan jo ikke lave en grupperejse hvor alt er efter hver enkelts ønsker og interesse
Har været på en helt fantastisk tur til Peru.
Vi blev forkælet på alle parametre, så og oplevede det bedste af Peru, hotellerne lå stratetisk godt og maden var fantastisk.
Vores guide Irene gjorde det nemt for os, hum var en god formidler.

Antwoord van Viktors Farmor
God guide, der holdt sammen på gruppen. Og var,god til at formidle viden
Vi fik set virekelig meget på de 11 dage
En fantastisk rejse gennem Marokko. En veltilrettelagt tur med mange spændende inspirerende indslag og godt guidet af både vores egen guide samt den lokale. Kan meget anbefales.
En helt fantastisk tur til Veitnam, alt var super tilrettelagt med en fantastisk guide som gjorde turen til en kæmpe oplevelse. Vi rejste med en fantastisk gruppe hvor vi kun var 23 personer.

Antwoord van Viktors Farmor
Alt fungerede til tiden. Rejselederne (både dansk og uzbesk) var fremragende repræsentanter, der i fin harmoni fik hele gruppen til at finde sammen og svinge ualmindelig godt sammen. Personligt takker jeg for en uforglemmelig fødselsdag, hvor alle gjorde det til en festlig, rørende, bevægende og dejlig dag.

Antwoord van Viktors Farmor
Top service, veluddannede guider, spændende ture.
Godt koncept med betalte entréer, drikkepenge mm

Antwoord van Viktors Farmor
En helt igennem uforglemmelig oplevelse! Veltilrettelagt program og fantastiske guider så vi kunne bare nyde og opleve. De bedste anbefalinger herfra både til Viktors farmor og ikke mindst Sir Lanka.

Antwoord van Viktors Farmor
Der var styr på alting. Ikke en eneste detalje kiksede.
Dejligt varieret program.
Ulla Dons var meget dygtig og empatisk til at lede sådan en flok. Måske kunne vi tænke os noget mere info omkring hvor lange køreture, vi havde foran os hver dag.
Men der var lagt gode pauser ind med indslag vi kunne se på vejen. Godt planlagt.
Og de lokale guider gjorde også et rigtigt godt stykke arbejde.
Vi har allerede anbefalet Viktors Farmor til andre.

Antwoord van Viktors Farmor
En oplevelse vil jeg ikke sige, men en fantastik service fra Viktors farmor
Skulle på vandretur på Mallorca
På 1 vandring blev jeg dårlig med hjerte problemer.
Med meget god hjælp fra vores rejseleder Pia der fik vi fat en en læge, hvorefter jeg blev indlagt på Las Palmas sygehus med hjerte problemer
Jeg vil sige tusinde tak for den gode service der kom fra Viktors farmor
En særlig tak til vores turleder Pia og lokalagent Helle
for meget stor hjælp på hele mit syge forløb, aldrig har jeg oplevet bedre service. Helle kom endda på sygehuset og besøgte mig, tak for det.
Håber meget at blive frisk til jeres tur til oktober og komme med der
De kærligste hilsner og tak
Aksel

Antwoord van Viktors Farmor
ALT fungerede perfekt. Tider blev overholdt dygtig og superrar guide. Lokalguide, chauffør og assistent meget kompetente og og omsorgsfulde.
Velarrangeret rundtur.

Antwoord van Viktors Farmor
Vi er lige kommet hjem fra en rundrejse med "Victors farmor" i Vietnam og vil klart anbefale selskabet. Det var en virkelig velorganiseret rejse med en rejseleder af ypperste klasse.