Mijn account was, zonder dat ik dat doorhad, door wijzigingen bij Vimeo, geupgrade naar een veel duurder account dan ik nodig heb. Ik heb ze daarover vanmorgen een mailtje gestuurd, nadat er ipv 90, w... Toon meer
Wij moesten na jaren trouwe klant zijn ineens over naar een account van 7-8k per jaar (ipv 400 per jaar) ivm bandbreedte. En dat binnen 1 week tijd regelen anders ging alles offline. Gelukkig was onze... Toon meer
Ik ben blij verrast. Had een gratis proefabonnement voor het Pro programma. Na een week werd dit (na op de hoogte gebracht te zijn via email) verlengd naar een betaald lidmaatschap. Dure grap aangezie... Toon meer
Ik wilde mijn account stopzetten, maar kreeg die optie niet te zien. Ik kreeg misleidende info dat ik mijn account manueel moest vernieuwen, dat mijn abonnement anders zou verlopen. Dit bleek niet te... Toon meer
Vimeo is the world’s most innovative video experience platform. We enable anyone to create high-quality video experiences to connect better and bring ideas to life. We proudly serve our growing community of nearly 300 million users — from creative storytellers to globally distributed teams at the world’s largest companies.
330 W 34th St., 10001, New York, Verenigde Staten
- n/a
- www.vimeo.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Infeite moet het gaan over Vinemo en…
Infeite moet het gaan over Vinemo en niet Vimeo( video software).
Vinemo handelt in huishoudproducten en dat levert zeer slechte service, als je de service al krijgt !
Ze nemen goed vertrouwende mensen beet en lichten hen op met "brol" of gebakken lucht.....
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Via Facebook de doekjes gezien en besteld. Na 1,5 maand kwamen ze binnen. Gewoon hetzelfde als via aliexpress. Had een bericht geplaats op Facebook bij een filmpje van de doekjes. Dat ik het beter zelf via aliexpress had kunnen bestellen had ik het misschien ook eerder binnen gekregen. Vervolgens ben ik geblokkeerd. Heel triest bedrijf
Hier kan ik dus wel naar fluiten
Ik heb de doekjes pas 2 dagen geleden besteld maar als ik het hier lees kan ik het dus wel vergeten. Is potverdorrie nu al de 2de keer in korte tijd dat ik opgelicht word.
Dit was dan ook de laatste keer dat ik iets bestel bij een site die ik niet ken. Ik hou het in het vervolg wel bij betrouwbare site zoals bijv bol.com ect.
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit, absoluut niet dezelfde waarmee jullie in de filmpjes adverteren. Kleine doeken in vale grijs roze kleur.
Niet kopen!!!
Opgelicht
Opgelicht! Doekjes na ruim een maand eindelijk ontvangen, komen gewoon uit China en absoluut geen kwalitatief hoogwaardige doeken! Veel kleiner dan in het filmpje en absoluut de 19.99 euro niet waard. Niets bij kopen dus!!
Zeer slecht!!
Na een maand vandaag de doekjes binnen gekregen. Niet zoals ik ze had besteld, volgens de advertentiefoto waren het verschillende kleuren, ik kreeg 4 gore beige doekjes, die naar mijn idee rechtstreeks uit China kwamen. De waarde ervan zijn nog geen € 5 per 4 stuks. Ze adverteren 2+2 gratis voor € 19,95, ik kan me al helemaal niet voorstellen dat ze € 10 per stuk eigenlijk zouden moeten kosten. Ik voel me zeker in de maling genomen door Vimeo.
Heb een maand geleden besteld maar…
Heb een maand geleden besteld maar levering wordt steeds uitgesteld het zijn oplichters dus Niks meer bij bestellen
27 februari doekjes bestelt.
27 februari doekjes bestelt.
Nog steeds niet binnen. Reageren niet op mail.heel onbeschoft.
Track en trace is niet meer te volgen
Slecht.
Slecht.. de sticker van AliExpress zat onder de dhl sticker.. oplichters!!
Ik heb nog nooit zo'n onbeschoft bedrijf meegemaakt.
Ik heb nog nooit zo'n onbeschoft bedrijf mee gemaakt. Stuur je een mail binnnen 1 dag na je bestelling om deze te anuleren. (HERROEPINGSRECHT kennen ze niet) Krijg je als antwoord kan niet is al onderweg veel plezier ermee. Ze belazeren de boel van hier tot Tokio. BESTEL HIER NIETS.
Op lichting
Stelletje oplichters komt gewoon van aliexpres
Word tijd om radar eens in te schakelen
Tweede keer dat ik genaaid word maar op…
Tweede keer dat ik genaaid word maar op een andere site de kiekeboe olifant bij deals togo en nu hier met die doekjes (vandaag besteld morgen in huis) vergeet het maar de datum word steeds uitgesteld dus niks ontvangen. Bestel noout niks meer via de site zal keurig wachten tot de winkels weer open gaan!
Heel slecht
Oplichting. Krijgt steeds bericht dat mijn bestelling onderweg is maar er komt niets. Niet intrappen dus
niet intrappen is echt oplichting
niet intrappen is echt oplichting. Ik heb ze een maand geleden besteld en betaald en ze zouden deze week geleverd worden maar nu ineens uitgesteld naar 14 april. Al onze reacties over de slechte levering worden meteen verwijderd.
Dropshipping
Dropshipping. Ze laten ook nog eens iets anders sturen dan je hebt besteld. Klacht ingediend. Mag ik het terug sturen maar dan wel zelf betalen voor verzending met track and tracé 7,95 euro!!
Geen levering
4 oktober besteld en betaald maar niet binnen. Contact krijgen met dit bedrijf lijkt ook niet te lukken. Oplichters
Vimeo, video's correct online
Ik gebruik Vimeo al enkele jaren tegen betaling aan een correct prijs. Het opladen werkt prima. De video's zijn van de juiste kwaliteit. Er zijn vele beveiligingsmogelijkheden ook bij het linken naar de eigen website.
De site is gebruiksvriendelijk en een bron van digitale inspiratie.
Vimeo is nu ook goed ingeburgerd bij websitebuilders.