Prachtig kastje gekocht waarvan het slot nog gemaakt moest worden. Hierdoor extra korting gekregen. Goede, duidelijke afspraken over de levering en ook binnen het tijdsbestek afgeleverd. Helemaal afge... Toon meer

Wij hebben twee kasten besteld bij Vindustrial en ze zijn super mooi! Goed contact gehad met Deborah over de levering. Erg tevreden! Aanrader! We blijven de website in de gaten houden. Inmiddels mijn... Toon meer

heb kast besteld en betaald kreeg direct mail terug met bevestiging en wanneer die geleverd werd.kast bleek bij levering nog mooier dan op foto. dus alles bij elkaar was dit een juiste koop (besliss... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vintage en industriële meubels en authentieke woonaccesoires

4,5

Uitstekend

Prachtige kast, communicatie & bezorging kon beter

Heel blij met het mooie meubel, maar de bezorging werd een aantal keer uitgesteld en uiteindelijk bleek het meubel veel te zwaar om door 2 mannen naar binnen gedragen te worden. Dat vond ik jammer, omdat ik van tevoren had aangegeven zwanger te zijn en niet te kunnen tillen. Het gewicht van het meubel had ik graag van tevoren geweten, omdat de sjouwhulp die ik had ingeroepen nu ter plekke niet voldoende bleek. Zeker gezien de bezorgkosten van 50 euro had ik het netjes gevonden als ik hierover van tevoren was geïnformeerd.

28 mei 2022

Fantastisch

Fantastisch. Correct, alles op tijd en snel afgeleverd.
Voor herhaling vatbaar.

31 augustus 2021

Artikelen exact zoals op de foto's

Artikelen exact zoals op de foto's. Levering op tijd (zelfs iets eerder). Website heeft verder ook een mooi assortiment.
Tip: Enschede en Maastricht wellicht niet in 1 dag combineren vanuit Amsterdam :)

12 juli 2021

tafel

Ik was op zoek naar een nieuwe tafel. Na vele tafels bekeken te hebben, stuitte ik op Vindustrial, waar een antieke tafel te koop stond waar ik meteen blij van werd. De vragen die ik had werden snel beantwoord en ik kon buiten openingstijden ook even langs komen om de tafel te bekijken. Het ophalen van de tafel na de aanschaf liep ook gesmeerd. Kortom, ik was, en ben, zeer tevreden en zal zeker bij toekomstige wensen even bij Vindustrial kijken of er iets van mijn gading bij zit.

12 juli 2021

Snel, flexibel en mooie spullen

Super gave spullen, makkelijk te bereiken, vriendelijk en flexibel wanneer spullen te leveren. Zelfs extra service gehad omdat ik op de 1e verdieping woon. Alleen maar positief eigenlijk.

19 april 2021