Virtus for Events Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Promotieartikelenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Koop hier jouw bedrukte evenement artikelen! Vouwtenten, finish-bogen, beachflags, parasols, etc, etc. ✔ Gratis ontwerp ✔ Hoogste Kwaliteit ✔ Zeer Korte Levertijden!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geen correcte levering

Wij hebben bij dit bedrijf een reclametent besteld.
Het eerste contact was goed er werd snel gereageerd en er volgde al snel een ontwerp en een offerte,
Er volgde uiteindelijk een order.
Wij moesten naar het akkoord gaan van de offerte het volledige factuurbedrag vooruit betalen alvorens er geleverd zou worden.
Er zou bij betaling binnen 10 werkdagen geleverd worden.
Naar dat wij het factuurbedrag betaald hadden bleef het lange tijd stil ook werd de levertijd binnen 10 werkdagen niet behaald.
Op telefoontjes en e-mails werd niet meer gereageerd.
Uiteindelijk kregen wij via een whats app bericht gemeld dat de productie van de tent vertraging had opgelopen en dat deze binnen een aantal dagen geleverd zou worden.
Ook die termijn werd niet behaald.
Naar veel app berichten werd de bestelling bij ons geleverd echter bleek deze niet compleet te zijn. van de 2 bestelde en betaalde zijwanden bleek er maar 1 geleverd te zijn.
Wij hebben dit gelijk gemeld echter bleef een klantvriendelijke reactie uit. Virtus for events wilde eerst de filmopnames die gemaakt worden op de verzendafdeling raadplegen alvorens hij onze klacht in behandeling nam. Uiteindelijk werd onze klacht erkent Ons werd beloofd dat de ontbrekende wand na bezorgd zou worden maar tot op de dag van vandaag hebben wij deze niet ontvangen.
Op E-mails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet op genomen.
Conclusie: Goede 1e indruk, maar zodra order en betaling binnen is laat het bedrijf het afweten en worden afspraken niet na gekomen. Daarom geen aanbeveling!

10 maart 2020

Top servies by Virtus for Events

Onze tent was na het laatste evenement van 13 oktober aan vervanging toe, gezien we 25 oktober wederom een evenement hebben was er enige haast geboden. Na een aantal bedrijven te hebben benadert, klikte het het beste met Dennis van Vitrus for Events. Het een en ander uitgewerkt en op 14 oktober een mooi ontwerp vanuit Vitrus for Events ontvangen. Hierop is de opdracht voor een 6x4 tent incl. opdruk van logo's aan Virtus for Events gegund. Op 18 oktober ontving ik een foto, waarop de de tent klaar stond in de fabriek. Vandaag 23 oktober is de tent geleverd.
Vrijdag 25 oktober zal de eerste, van de vele nog komende evenementen, onderdeel van onze stand zijn.

Vitrus for Events, bedankt voor jullie service en super snelle levering.

23 oktober 2019

reclame tent dragracen

wij hebben een tent besteld bij Dennis Exalto voor ons dragraceteam.
De communicatie + levering en kwaliteit is super.
Dennis heeft hier goed verstand van,zelfs foto's van internet van speedy gonzales was geen probleem.

Met vriendelijke groeten van:

Garagebedrijf van den Bergh
Team speedy

12 april 2019

Virtus for events zou ik zeker aanbevelen

Virtus for events zou ik zeker aanbevelen voor bedrijven die promotioneel materiaal willen aanschaffen zoals vouwtenten, vlaggen, banners etc. Een eigen ontwerpafdeling werkt een schets uit tot een mooi ontwerp, bovendien is de levering en afterservice snel en efficiënt. Na vijf jaar trouwe dienst heb ik een nieuw ontwerp laten maken voor de komende jaren. Topkwaliteit en zelfs na 5 jaar intensief gebruik nog steeds kleurecht en in perfecte staat.

12 maart 2019

Korte lijnen, goede service en kwalitatieve producten

Kijk, ik kan een lang verhaal heel kort maken. Het is gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken, korte lijnen, kwalitatief top materiaal en voor ons al jaren tevreden klanten. Denkt mee en is zeer snel in reactie op vragen. Wij zeggen hier.... 'die snappen het'

Bas Both

18 februari 2019

Outdoor Cooking Lovers

ik had met Dennis contact en binnen 24uur had ik de eerste tekening/ ontwerp wat direct voor 60% goed was binnen enkele uren waren de extra wensen/ aanpassingen voldaan.
Vandaag is het tent binnen gekomen nog sneller als belooft en qua uitstraling en kleur echt top.
Ik heb 4x4m brandwerend stabielste versie gekocht stuk duurder als de 3x3 (wat er door Dennis direct vermeld werd) maar de meerprijs is het meer als waard super opvallende, robuste en stoere uitstraling wat wij voor outdoor cooking nodig hebben.
gr Christoph Hartmann
Outdoor Cooking Lovers

6 december 2018

Goede service. Afgesproken levertijd werd niet gehaald doordat het transportbedrijf een fout heeft gemaakt, echter werd hier een goede noodoplossing voor geboden!

10 oktober 2018

Persoonlijke contact

Persoonlijke contact. Goede opvolging. Reageert zeer snel op vragen. Tent is van zeer goede kwaliteit, zoals door hen beschreven.

8 oktober 2018
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)