VistaPrint SE Reviews

2.136
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så snabb leverans att jag var tvungen att ändra leveransdatum då jag inte var hemma. Själva produkterna (skylt,visitkort) ser proffsiga ut. Kan verkligen rekommendera och tro mig jag skriver aldrig r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den första försändelsen blev fel. Det var jättesvårt med chatt. MEN när jag väl fick telefonkontakt med Stefan, tror jag han heter, blev det rätt! Och som kompensation skickades det med snabbaste a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är få gånger jag ger ett företag en recension. Men efter upplevelsen av VistaPrint kände jag verkligen att jag måste skriva hur min upplevelse var. Jag fick en leverans av PVC-skivor till ett eve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.136)

699 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Dock behöver verktyget förbättras för när man ska lägga in bilden på den mugg jag beställde. Såg snett och vint ut men blev ok när den var färdig. Kvalitén på muggen något ojämn, förslutande locket lite löst på några och några mörka ränder på korkbotten.

8 juli 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för din feedback på din personliga mugg. Vi är glada att höra att din beställning gick smidigt. Vi beklagar dock att höra att du har stött på svårigheter med anpassningsverktyget samt oregelbundenheter på vissa delar av produkten, särskilt vid stängningen och korkbasen. Vi noterar dina kommentarer och vidarebefordrar dem till relevanta team så att de kan tas med i beräkningen i förbättringen av våra produkter och tjänster.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Never got my parcel, never got my money back! AVOID!!!

I ordered a stamp and never received it. They never contacted me regarding the missing of the parcel. I contacted them, they promised to give my money back or give me another stamp for free but suddenly they stopped replying me. AVOID!!!!! NOT TRUSFROTHY!

21 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

We sincerely apologize for the delay with receiving your stamp and can understand your frustration. This is not the experience we would want you to have and will be happy to see how best we can help. We'll be sending you an email requesting additional information in order to better assist.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fina tryck och bra leverans av dem

Fina tryck och bra leverans av dem. Mycket nöjd med utseendet på dem.

6 juli 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du är helt nöjd med din beställning och att slutresultatet motsvarar dina förväntningar. Vi är också glada att mottagandet av din beställning gick smidigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni var snabb på att skicka och bra…

Ni var snabb på att skicka och bra kvalite dock lite dyra

13 juli 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att veta att flygbladen och visitkorten levererades snabbt och att kvaliteten har varit som du gillar. Vi beklagar dock att priset verkade dyrt trots att du har utnyttjat en 22 % rabatt. Vi vill påpeka att våra priser är anpassade efter marknadsförhållanden och särskilt turbulens i leveranskedjorna. I vilket fall som helst skickar vi din feedback till rätt avdelning. Tack för din förståelse.

Fina produkter

Visitkort och anteckningsblock var jättefina och snabb leverans.

2 juli 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du har fått dina kort och anteckningsblock snabbt, och att du också har varit nöjd med den kvalitet som erbjuds.

Snabb leverans & bra kvalité

Snabb leverans & bra kvalité

1 juli 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi trycker på vårt bästa och på kvalitetsprodukter och vi vill att allt ska komma snabbt. Tack för recensionen och vi ses nästa gång vi ses!

Bra service

Bra service, extra hjälp med originalet

30 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill bara ha bästa möjliga service och hjälp för våra kunder och vi är glada att veta att du är nöjd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kundbemötande och snabb leverans

Bra kundbemötande och snabb leverans. Bra priser. Nöjd kund sedan länge.

8 juli 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du alltid har varit nöjd med vår service. Vi kommer aldrig att svika dig.

Bra service vid telefonkontakt

Bra service vid telefonkontakt. Helnöjd med produkten och bra leveranstid.

29 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du har varit nöjd med vår service i alla avseenden. Vi kommer alltid att vara redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lite dyrt andra företag

Lite dyrt andra företag

4 augustus 2025

Antwoord van VistaPrint SE

Vi beklagar att klistermärkena med rundade hörn har varit lite dyra jämfört med vad andra företag erbjuder dig. Vi vill förtydliga att våra priser är anpassade efter marknadsförhållanden och särskilt turbulens i leveranskedjan. Vi inbjuder dig att besöka avsnittet "erbjudanden" uppe till höger på vår webbplats då och då. Här är länken https://www.vistaprint.se/erbjudanden
Tack för din förståelse.

Smidigt att beställa å snabb service

Smidigt att beställa å snabb service

30 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du har funnit det enkelt att använda vår plattform och att du snabbt har fått din stämpel och dina klistermärken.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pretty happy but felt tricked

Made one order and was pretty happy. A bit hard to find the correct size on the website since you need to check every mouse pad to find it since it is only on the details page you get the exact measurements.

Made a new order with a smaller one and saw that I could sign up for a discount code and did that and waited. Every other email I got from them came in seconds, but waited a while a none came.

But guess what, as soon as my order went through (and that email came in 2 seconds) there was my discount, conveniently delivered AFTER my order...

Seems like a cheap trick to get me to order more. But unserious companies like that will not be getting more of my business which is a shame since I liked the first order. Will not look at competitors which are more serious and take care of their customers.

12 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

Thank you for taking the time to share your experience with us. We are sorry to hear that you found it difficult to locate the size of the mouse pads. Yes, this information is available on the product details page after you click on the product. Likewise, we are sorry that the email with the offer was sent after placing an order. Please note that sometimes emails can be detailed, and it is normal. Also, you are welcome to always reach out to our customer support team via www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/ for help with the promotion after placing your order. Our team is always happy to help. Regarding the issues you have shared, we have initiated a request for additional details related to your order number and the email address linked to your order. Kindly provide the requested information so that we can review and assist you promptly.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionella grafiker med perfekt…

Professionella grafiker med perfekt resultat

26 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill bara det bästa för dig och vi är glada att veta att du är nöjd med våra diagram och de resultat som uppnåtts.

Mycket nöjd med flyers

Mycket nöjd med flyers! Ser precis ut som jag önskade, mycket prisvärt

26 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att slutresultatet blev precis som du önskade. Tack för att du delar med dig av din tillfredsställelse till oss.

Dit is Trustpilot