VistaPrint SE Reviews

2.136
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så snabb leverans att jag var tvungen att ändra leveransdatum då jag inte var hemma. Själva produkterna (skylt,visitkort) ser proffsiga ut. Kan verkligen rekommendera och tro mig jag skriver aldrig r... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt att beställa och snabb leverans. Dock behöver verktyget förbättras för när man ska lägga in bilden på den mugg jag beställde. Såg snett och vint ut men blev ok när den var färdig. Kvalitén på m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den första försändelsen blev fel. Det var jättesvårt med chatt. MEN när jag väl fick telefonkontakt med Stefan, tror jag han heter, blev det rätt! Och som kompensation skickades det med snabbaste a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är få gånger jag ger ett företag en recension. Men efter upplevelsen av VistaPrint kände jag verkligen att jag måste skriva hur min upplevelse var. Jag fick en leverans av PVC-skivor till ett eve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.136)

699 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fotoböcker i mycket hög kvalitet o fin…

Fotoböcker i mycket hög kvalitet o fin service, gott bemötande o mycket snabb återkoppling vid frågor om produkten!

29 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

Tack så mycket för 5-stjärniga betyget på Trustpilot. Trevligt att läsa att fotoböckerna håller mycket god kvalitet, vår kundservice är bra, de är trevliga att ha att göra med och du fick ett mycket snabbt svar på frågor om produkten. Tills nästa beställning hos VistaPrint och ha en trevlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent quality products and very…

Excellent quality products and very good customer support.

15 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

We are so pleased to hear that you are happy with the quality of our products and the support you received. Your satisfaction is our top priority!

Easy and fast

Easy to place the order. It arrieved before expected.

22 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

We’re glad to hear the ordering process was easy and that your delivery arrived earlier than expected.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra resultat

Bra resultat även om jag blev utkastad till start flera ggr innan det blev klart.

22 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du har uppnått goda resultat, även om det har varit svårt att slutföra köpet. Ursäkta besväret som det orsakade.

Snabbheten

Snabbheten och kvaliteten

12 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du har varit nöjd med vår service och kvaliteten på etiketterna.

Fantastiskt

Fantastiskt, vilken service!!!
Jag fick bästa hjälpen.

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill bara ha den bästa servicen för våra kära kunder. Jag är verkligen glad att ha hjälpt dig på bästa möjliga sätt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har inte fått mina grejer

Jag har inte fått mina grejer!
Nu är det försent!

Antwoord van VistaPrint SE

Ursäkta att paketet inte har kommit fram, men utifrån kontrollerna verkar det som att din adress inte stämmer, faktiskt saknas husnumret så beställningarna levereras inte. Så vi är verkligen öde men det är inte ett misstag som vi har orsakat. Vänligen kontakta vår support och ge dem numret till ytterdörren så att de kan rätta till allt och skicka din beställning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt, det mesta finns som man behöver, bra kvalitet, enkelt att designa själv!

Antwoord van VistaPrint SE

Våra experter arbetar bäst på platsen så att varje projekt är enkelt att genomföra, och sedan väljer vi endast produkter av högsta kvalitet för att skriva ut dina projekt på. Vi är glada att veta att du är lycklig och vi väntar på dig igen.

Snabb och smidig affär

Snabb och smidig affär

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för ditt femstjärniga betyg för den beställda strandflaggan. Det är fantastiskt att transaktionen gick snabbt och smidigt. Tills nästa beställning på VistaPrint.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supernöjda

Snabb leverans fastän vi ej tog express :) jättefina kort och kuvert

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är mycket glada att veta att du är nöjd både med leveransen och vykorten och kuverten, vi vill alltid bara det bästa för våra kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har fortfarande inte fått…

Jag har fortfarande inte fått leveransen?

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för att du skrev till oss och vi ber om ursäkt för eventuella missförstånd, men din beställning betalades för att komma fram den 29/06 så det är fortfarande 5 dagar kvar och var säker på att vi kommer göra vårt bästa för att se till att den kommer fram enligt angivning. Och om du behöver något står vår kundtjänst till din tjänst på en av de dedikerade kanaler som du hittar på denna länk: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trist upplevelse

Beställde en större gamingmusmatta med tryck, dessvärre blev trycket inte särskilt bra samt musmattan skickades ihopvikt i en kartong så den är inte slät och fin utan har en massa veck som än mer förstör upplevelsen. Varför rullar man inte mattan när den ska skickas? Samt hur misslyckas man med ett enkelt svartvitt tryck, där linjer blir oskarpa i kanten.

23 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för att du rapporterade din feedback via Trustpilot om den beställda musmattan och gamingmattan. Vi ber uppriktigt om ursäkt för att vi blev besvikna, eftersom avtrycket på gamingmattan inte är särskilt bra och mattan levererades vikt i lådan, så den är inte fin och slät, utan full av vikningar.
För att följa upp och lösa detta tillsammans med dig skickar vi ett e-postmeddelande och ser fram emot ditt svar.

Bra som alltid

Bra som alltid. Fina muggar.

16 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att kunna erbjuda dig endast utmärkta produkter och tack för att du alltid väljer oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Anteckningsblock

Det var svårt att se när jag hade beställt eftersom blocken var konstigt vända. Så var fyra skadade och jag reklamerade dem direkt och det skulle beställas nya men har tilldags dato inte hört något om dessa fyra block.
Sen var det lite dyra för mmitt lilla företag.
MVH
Lena Gustavsson

5 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för din 3-stjärniga recension på Trustpilot för de anteckningsböcker du beställde. Först och främst ber vi uppriktigt om ursäkt för att fyra av de beställda anteckningsböckerna blev skadade. Vi förstår att du har lämnat in ett klagomål om detta till vår kundtjänst, nya skulle beställas, men du har hittills inte fått några nya anteckningsböcker. Ursäkta detta.

När vi granskar din beställning på ditt konto ser vi att vår kundtjänstkollega skickade dig ett mejl den 18 juni för att dubbelkolla att hon beställt rätt anteckningsboksdesign. Tyvärr har vår kollega ännu inte fått något svar från dig, så de nya anteckningsböckerna har ännu inte beställts. Vi vill be dig att kolla din brevlåda och svara på e-postmeddelandet från vår kundtjänst. Tack på förhand och vi ser fram emot ditt meddelande.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trots kontakt flera gånger till…

Trots kontakt flera gånger till fraktbolag har jag fortfarande inte fått leverans.
Att ni dragit pengar innan leverans känns inte helt etiskt.
Dessutom är leverans från början försenad gentemot vad som angavs vid beställning.
Jag hoppas på en bra leverans inom kort att annars får ni reklamera.

15 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi beklagar att få veta på Trustpilot att du har kontaktat operatören flera gånger, men att du fortfarande inte har fått beställningen. Vi ber uppriktigt om ursäkt för besväret. När vi kontrollerar beställningen på ditt konto ser vi att de tre produkter du beställt har skickats till dig av oss i tre olika leveranser. För att ta detta vidare med dig och följa upp leveranserna med dig, skickar vi dig ett e-postmeddelande. Vi ser fram emot din feedback som svar på mejlet.

Dit is Trustpilot